- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 24
-
- Konu Sahibi Emellzeliha
Merhaba, benim reglime 5 gün varken bende erken testlerden aldım bende birincisinde aşırı silik çıktı akşam yaptım onda daha da silik çıkmıştı, bugün tekrar test alıp yaptığımda çizgim daha netleşti tabi daha 4 gün var regle, ben artık olduğunu düşünüyorum, ilk belirtilerim göğüslerimde böyle batık gibi sızı oluştu, iki üç gündür belimde ağrı değilde böyle iş yaptığımda sanki saatlerce yapmışım gibi bir hassasiyet var, akıntım yok herhangi bir akıntı yok, regl günü tekrar idrar testi yapacağım bakalım ne gelecek, bence sizde erken gebelik testlerinden alınMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
Teşekkür ederim benim adet günüm yarın ama cuma veya pazartesi günü yapmayı düşünüyorumMerhaba, benim reglime 5 gün varken bende erken testlerden aldım bende birincisinde aşırı silik çıktı akşam yaptım onda daha da silik çıkmıştı, bugün tekrar test alıp yaptığımda çizgim daha netleşti tabi daha 4 gün var regle, ben artık olduğunu düşünüyorum, ilk belirtilerim göğüslerimde böyle batık gibi sızı oluştu, iki üç gündür belimde ağrı değilde böyle iş yaptığımda sanki saatlerce yapmışım gibi bir hassasiyet var, akıntım yok herhangi bir akıntı yok, regl günü tekrar idrar testi yapacağım bakalım ne gelecek, bence sizde erken gebelik testlerinden alın
Merhaba cnm son durum neMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
İlk beş dakikada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek.
Merhaba cnm sonuç ne oldu senin merak ettim bayadır takip ediyorum siteyi okuyorum sürekli, ilk defa yazıyorum bende , benimde regle 5gün var göğüs hassasiyeti uçlarda ağrı ve ara ara sağ kasığımda batma oluyor bende 2ay önce kimyasal gebelik geçirdim bende tedirginim acaba hamile miyim Rabbim isteyen herkese hayırlısını versinMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
Canım 5+2 olduk çok şükür benim sadece adet belirtisi varsi ama test yaptım yinede çok aşırı silikti ama vardı kan değerlerim yükselti lekelenme oldu doktora gittim progestan verdi çocuğun tutunması için olursa lekelenme felan hemen doktora git aklında bulunsun ama dediğim gibi şuan 5+2 haftaligiz keseyi de gördük küçük ama çarşamba tekrar keseye bakıcak o zaman daha net gözükür dedi doktorumMerhaba cnm son durum ne
Merhaba cnm sonuç ne oldu senin merak ettim bayadır takip ediyorum siteyi okuyorum sürekli, ilk defa yazıyorum bende , benimde regle 5gün var göğüs hassasiyeti uçlarda ağrı ve ara ara sağ kasığımda batma oluyor bende 2ay önce kimyasal gebelik geçirdim bende tedirginim acaba hamile miyim Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin
Var ama cok yeni gibi duruyor. Yumurtalamadan 10,15 gun gectiyse cok buyuk ihtimal gebesiniz. Kan verin saglik ocaginda. Hayirli olsunMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
Verdim canım teşekkür ederim 5+3 kese gözüktüVar ama cok yeni gibi duruyor. Yumurtalamadan 10,15 gun gectiyse cok buyuk ihtimal gebesiniz. Kan verin saglik ocaginda. Hayirli olsun
Yaaa maşallah hayırlı olsun cnm sağlıcakla alırsın kucağına inşallah kimyasal geçirince insan bı tedirgin oluyor sağlıklı gebelik olurmu yine kimyasal mi olur felan döşünüyor her ihtimali, benimde inşallah bu ay olur 8aydır istiyoruz her ay adet dönemi heyecan tedirginlik felan 2 ay önce de kimyasal beklemek biraz zor teşekkürler cevap içinCanım 5+2 olduk çok şükür benim sadece adet belirtisi varsi ama test yaptım yinede çok aşırı silikti ama vardı kan değerlerim yükselti lekelenme oldu doktora gittim progestan verdi çocuğun tutunması için olursa lekelenme felan hemen doktora git aklında bulunsun ama dediğim gibi şuan 5+2 haftaligiz keseyi de gördük küçük ama çarşamba tekrar keseye bakıcak o zaman daha net gözükür dedi doktorum
Teşekkür ederim canım inşallah darısı sana rabbim kucağını boş bırakmasın biran önce sanada nasip etsin inşallah evet insan malasef sürekli tedirgin oluyor bir kimyasal geçirinceYaaa maşallah hayırlı olsun cnm sağlıcakla alırsın kucağına inşallah kimyasal geçirince insan bı tedirgin oluyor sağlıklı gebelik olurmu yine kimyasal mi olur felan döşünüyor her ihtimali, benimde inşallah bu ay olur 8aydır istiyoruz her ay adet dönemi heyecan tedirginlik felan 2 ay önce de kimyasal beklemek biraz zor teşekkürler cevap için
Amin cnm çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canım inşallah darısı sana rabbim kucağını boş bırakmasın biran önce sanada nasip etsin inşallah evet insan malasef sürekli tedirgin oluyor bir kimyasal geçirince
Bana da haber ver merak ederim test yao Bi varsa çıkar zaten sabah ilk idrarlaAmin cnm çok teşekkür ederim
Yaa maşallah canım evet var hayırlı olsun gözün aydınEki Görüntüle 3175488
Kızlar kalbim duracak adetime 3 gün var hamile miyim
Ama erken gebelik testi yapsam canım ben 2 gün varken kaset yapmıştım aşırı siliktiBana da haber ver merak ederim test yao Bi varsa çıkar zaten sabah ilk idrarla
Canım sağol ya senin de var gibi canım sana da hayırlı olsun kusura bakma sabah o kadar heyecanlandım ki yazamadım sanaYaa maşallah canım evet var hayırlı olsun gözün aydın
İnşallah cnm vardır, test yapmıyim adeti beklim adet günü yaparım şimdi yapsam çıkmasa acaba erkenmi yaptım şüphesi felan olur biraz daha bekliyim haber veririm yineBana da haber ver merak ederim test yao Bi varsa çıkar zaten sabah ilk idrarla