Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Adetim çok düzensiz 35-40 gün arası oluyorum bazen daha uzun da olabiliyor. Şuan 37. Gündeyim. Kaset test yaptım. Kan vermeyede gittim az önce. Fakat bir kaç kere daha böyle olmuştu. Bunu yaşayan var mı?
Ben hiç yaşamadım ama test pozitif duruyor inşallah kanda da çıkar canım

Bir sorun çıkmadı. Ama 3 yıl oldu evleneli. Bu sefer ilk defa farklı hissetmiştim. Nasip işte 😔
Folik asite devam inşallah olacak rabbim hiç ummadığın anda veriyor canım tam ümidini kesiyorsun bi bakmışsın olmuş üzülme bu süreçte bol bol dua et beslenmene dikkat et herşey etkiliyor ♥🥰 rabbim en kısa zamanda inşallah nasip etsin

Folik asite devam inşallah olacak rabbim hiç ummadığın anda veriyor canım tam ümidini kesiyorsun bi bakmışsın olmuş üzülme bu süreçte bol bol dua et beslenmene dikkat et herşey etkiliyor ♥🥰 rabbim en kısa zamanda inşallah nasip etsin
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🥰

Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün 😊
Meraba bende bu sabah erken gebelik testi yaptım da resim aticam gölgeli pembe bi çizgi var bi bakar mısınız görebiliyor musunuz acaba

Eklentiler

• IMG20221227152419.jpg
    IMG20221227152419.jpg
    249 KB · Görüntüleme: 216
X