- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 24
-
- Konu Sahibi Emellzeliha
Amin inşallah canımAllah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
kanama oldu ama regl gibi değil yani daha önce hiç böyle olmamıştı oğlum sekiz yaşında oğlumda böyle olmuştum o yüzden şüphede kaldım test yaptım o da silik çıktı ama bundan 10gun önce kan testinde Beta HCG 2.39 çıkmıştı negatif demişti doktor yükselme ihtimali var mıdır acaba o yüzden mi silik çıkıyor hâlâCanım kanama olduysa test böyle çıkmaması lazım bir tane kan tahlil yaptır sen
Yükselmiştir canım üzerinden baya zaman geçmiş varsa zaten yükselirkanama oldu ama regl gibi değil yani daha önce hiç böyle olmamıştı oğlum sekiz yaşında oğlumda böyle olmuştum o yüzden şüphede kaldım test yaptım o da silik çıktı ama bundan 10gun önce kan testinde Beta HCG 2.39 çıkmıştı negatif demişti doktor yükselme ihtimali var mıdır acaba o yüzden mi silik çıkıyor hâlâ
inşallah bakalim nasipYükselmiştir canım üzerinden baya zaman geçmiş varsa zaten yükselir
Şimdi ki eklediğim de foto üzerinde biraz oynama yapılmış hali, ışığını falan kıstımKızlar merhaba. Benim de adetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarımla kaset test yaptım. Foto koyuyorum sanki gölge gibi ikinci çizgi. Sizde bi bakabilir misiniz rica etsemEki Görüntüle 3184105
Canım bunda çizgi var sanki erken gebelik testi yap yada kan ver istersen yeniyıl müjdesi olabilirŞimdi ki eklediğim de foto üzerinde biraz oynama yapılmış hali, ışığını falan kıstım Eki Görüntüle 3184106
Yaaa inşallahCanım bunda çizgi var sanki erken gebelik testi yap yada kan ver istersen yeniyıl müjdesi olabilir
Merhaba canım benim internetim yoktu giremedim ne yaptın nasıl ilerledi durum hayırlı haber ver inşallahYaaa inşallahçok teşekkür ederim. Korkuyorum açıksası kimyasal mıdır diye düşünmekten kendimi almıyorum
Benimde reglme 2 gün var test yaptım fakat aradan zaman geçince 2. Çizgi belirginleşti kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi anlamış değilimMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
Canım çizgi belirgin duruyor ama su damlat eğer biraz bekle çizgi giderse kuruma cizgisidir hafif pembe renk se vardır bende de böyle cıkmıstı şuan çok şükür 10 haftalıgızBenimde reglme 2 gün var test yaptım fakat aradan zaman geçince 2. Çizgi belirginleşti kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi anlamış değilim Eki Görüntüle 3194438
Ay cidden mi şuan denemeye gidiyorum hemen çok teşekkür ediyorumCanım çizgi belirgin duruyor ama su damlat eğer biraz bekle çizgi giderse kuruma cizgisidir hafif pembe renk se vardır bende de böyle cıkmıstı şuan çok şükür 10 haftalıgız
Evet canım naptin yaptın mı geri sonuç neAy cidden mi şuan denemeye gidiyorum hemen çok teşekkür ediyorum
benimde hemen hemen sizin gibi oldu suan reglime 3 gün var progestanı lekelenme oluncamı veriyorlar yoksa kan değerlerinize göremi yzdılarCanım 5+2 olduk çok şükür benim sadece adet belirtisi varsi ama test yaptım yinede çok aşırı silikti ama vardı kan değerlerim yükselti lekelenme oldu doktora gittim progestan verdi çocuğun tutunması için olursa lekelenme felan hemen doktora git aklında bulunsun ama dediğim gibi şuan 5+2 haftaligiz keseyi de gördük küçük ama çarşamba tekrar keseye bakıcak o zaman daha net gözükür dedi doktorum
Lekelenme olunca veriyorlar canım benim bitti şükür 3 aya giricez o zamana kadar kullandiriyorbenimde hemen hemen sizin gibi oldu suan reglime 3 gün var progestanı lekelenme oluncamı veriyorlar yoksa kan değerlerinize göremi yzdılar
Canım var gibi duruyor benim ki bundan da silikti şuan 11+6 günlüğüz çok şükürEki Görüntüle 3195367
Kızlar banada bakarmısınız 4 test yaptım hepsi bu şekilde silik çıktı dedimki acaba testmi bozuk birini bekar olan kuzenime yaptırdım onda basbaya tek çizgi çıktı varmı sizce gebelik testte de bozukluk yok prodoctor marka
Bisey sorabilir miyim geçen ay 36. Gunde oldum demişsiniz ya hamileliginizi öğrenmek için o ayın 36. Gün olmasını beklediniz mi benimde adetim 28 29 günde olurdu ama geçen ay 34. günde oldu bu ay gebelik testi için 34. günü bekleyim mi. Bugün 29. gün şubatın 3 ü 34. gün ediyorCanım daha önce 28-30 günde bir olutordum geçen ay 36. Günde oldum 10 kasım da iki gündür çok göğüslerim ağrıyor acaba dedim erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra özele gidip kan verdim bu akşam öyle öğrendim.
Test 34. Güne kadar negatifti 35. Gün pozitifi gördüm canım benım geç döllenme 10 günBisey sorabilir miyim geçen ay 36. Gunde oldum demişsiniz ya hamileliginizi öğrenmek için o ayın 36. Gün olmasını beklediniz mi benimde adetim 28 29 günde olurdu ama geçen ay 34. günde oldu bu ay gebelik testi için 34. günü bekleyim mi. Bugün 29. gün şubatın 3 ü 34. gün ediyor