canım öncelikle çok teşekkür ederim çok rahatlattınız ayrıca resimlerine baktım maşallah gerçekten ben silikon olduğunu anlamadım okadar uzmanlaşmama rağmen okadar doğal duruyorlarki sende memnunsundur sonuçtan ne güzel güle güle kullan kurtuldun :) bende ameliyatımdan sonra resimlerimi sizlerle paylaşırım inş. evet ameliyat günüm 20 ağustos sabah inş çok az kaldı doktorum yıllardır doktorum tanır ailemi beni yanlız olduğumu biliyo arkadas aldım yanıma inş iyileşme süreci en kolay bitcek şekilde konuştuk. bana kast üstü 350 ile 400 e kadar dneeyeceğini söyledi damla
protez high profil pürtüklü ve üst kısmı dolgulu olanlardan önden zaten yuvarlak gibi görünüyor görünüş olarak . bende ki sıkıntı sürekli seyehat halimdeydim özel sektörde çalıştığım için bu beni etkiler mi birde yıllardır bekletiyorum ameliyatı artık olmak istiyorum son haddeye gelince insan korkuyormuş :):) o da heyecandan ve aileden birinin bi,lmemesiden. dua edin inş herşey güzel olur. ben 3-4 gün sonra rahatlıkla evime döneyim o yeter 1-2 günde evde rahatsızım diye yatarım ertesi gün işime geri dönebilirim inş kızlar 2 hafta sonra mı çıkıyor korse sporcu atleti 2 hafta sonra sutyen kullanılmaya başlanıyor mu? birde benim biraz boyum uzun olduğu omuzlar geniş olduğu için doktoruma birazcık büyük olsun dedim yani kaldıracak kadar çok büyük olsun istemem benim göğüs altı ölçüm 73 göğüs çevrem 81