Protezler göğsüne baskı yaptığı için ve oluşan gerginlikten dolayı çarpıntının olması normal.Vücudunda büyük bir değişiklik oldu.Her ne kadar ameliyat anın kolay geçmiş olsa bile bu ameliyat sonuçta ve kolay bir ameliyat değil..Vücuduna yabancı bir madde girdi ve şu an vücudun bu yabancı maddeyi atmaya çalışıyor..Hem vücudunun hemde senin protezlere alışabilmen ve onları hiç hissetmeden yaşayabilmen için zamana ihtiyacınız var.Çok aceleci davranıyorsun..Ameliyat olduğun yöntem tüm yöntemler içinde en kolay atlatılan yöntemlerden biri.Başka bir yöntemle ameliyat olsaydın halin ne olurdu düşünemiyorum bile :)) Birde kendini hep olumsuz,negatif düşüncelerle yoruyorsun.Ne kadar olumlu,pozitif düşünmeye çalışırsan,sonuca,yaşayacagın mutlu sona odaklarsan bu süreçten daha kolay geçeceğini düşünüyorum..Ameliyat olan birçok bayan var forumda,hangisi o dayanılmaz ağrılarla kalmışki ??Geçecek diyoruz,sabırlı ol..Vücudunu dinlendirmeye çalış.Gerekirse bitkisel sakinleştirici ilaçlardan kullanıp dinlenmeye çalış,bu konuyu doktorunla konuş bir ilaç önersin sana (mesela Passiflora ilacını önerebilir)...
Drenler uyuşturulmadan alınıyor zaten.Zor bir işlem değil..Drenler çıkınca hareketlerinde oldukça fazla bir rahatlama yaşayacaksın..Biraz öncede yazdığım gibi hiçkimse o ağrılarla başbaşa kalmadı korkma
İLk bir iki haftayı bu kadar sıkıntılı ve zor bir süreçte atlatman normal bir durum..Geçecek....Herşeyi unutacaksın,çok güzel göğüslerin olacak
Seni arkadaş olarak ekliyorum,fotoğraflarıma bak belki moral olur
İleride yaşayabileceğin,verecegin görüntüyü tahmin et