• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kart Meselesi

burjuva1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-5
Puanlar
1
Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
olmalı, olması gereken nedir ?

Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.

Son düzenleme:
Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
Hayır

Bu kisiyle evlenirsen bin pişman olursun. Saf görmüş elindeki avucundakini alacak keyfine göre hareket edecek. Hiç mi aklınız yok ben çalışıyorum niye senden izin alarak harcayacagim deseydiniz ya🤦‍♀️ ona para yedirmek için mi işe girdiniz siz🤦‍♀️

Sakin sakin sakin evlenme.

Niye sen çocuk musun? Daha neler ayol.. Erkekler kafayı yemiş iyice
Bugünkü konulara çıldırdım yemin ederim ya. Kadınlar dik durmalı, once kendine deger vermeyi ogrenmeli. yoksa daha çoook böyle konular okuruz biz🤦‍♀️ üzülüyorum gerçekten böyle yapan hemcinslerim adına 🤦‍♀️

Yuh, kartım bende, eşimin ek karti da bende ne olur ne olmaz diye, eşim asla ama asla kartıma dokunmaz şifresini bilmez, ben onunkini bilirim ama o benim hicbirseyime dokunmaz, şimdi çalismiyorum yine aynı, kartlara para atar kredi kartlarını öder ben gerektiğinde kullanırım. O adamla evlenme, rahmetli teyzem de öyleydi çalışırdi kartı esindeydi kadına simit parası vermezdi kendisi kahvelerden çıkmazdı azap cekesice etmediği kalmadı kadına, böyle bı saçmalığı kabul edip boyun eğme.

Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Ayril

Ben parayı eşime atarım şimdiye kadar hiç sen ben hesabımız olmadı ama ben 16 yıldır evliyim, eve gireni çıkanı birikeni kuruş kuruş bilirim, öyle dağlar kadar birikimimiz de yok zaten olsa yarısı benim hesapta olurdu, eşim hassastır bu konularda. Bir ev bir arabadan başka malımız yok, çocuklara bireysel emeklilik falan yapıyoruz. Kursları dersleri derken para akıp gidiyor.

Yalnız yeni nesile bunu önermiyorum, erkekler çok değişik artık. Güvenilmezler. Şimdi pek çok banka aile hasabı ve buna bağlı kredi kartı çıkarmaya başladı. İki taraf da hesapları görebiliyor. O hesaplardan açıp bütün ödemeleri ona bağlamak ve kalan parayı kendi hesabında biriktirmek en doğrusu. Kim ne harcamış görür kalan parayı da ikiye böler hesaplarınızda biriktirirsiniz. Şu devirde kesinlikle para tek kişide birikmemeli

Herhangi borç vs yoksa parayı bir tutmak mantıksız kocama maaşımı hibe edemem. Şu anlayışa da karşıyım benim parsm benim onu parası bizim. Kadının kartına göz koyan adama da karşıyım. 80 bin ödememiz var. Maaşı tamamen gidiyor kredi kartı vs sıfır kalıyor. bu yüzden ben maaşımdan 20 bin atıyorum. Genelde onun parası borca gidiyor benim param harcanıyor. Bu borç bitince beraber birikim yapacağız ve bu sefer o atacak bana masşının yarısını. Ama asla paramın Tamamını veremem bu süreçten sonra. Ev araba borcu olduğu için veriyorum

Seni sevmiyor buna emin ol derdi senin paranla ragat bir hayat yaşayabilmek , asla kartımı eşime vermedim vermem , en baştan bana böyle bişey dese asla da evlenmezdim, aç gözünü kendini kullandırma, vur tekmeyi gitsin başka bir eşşek bulsun kendisine...

Bugünkü konulara çıldırdım yemin ederim ya. Kadınlar dik durmalı, once kendine deger vermeyi ogrenmeli. yoksa daha çoook böyle konular okuruz biz🤦‍♀️ üzülüyorum gerçekten böyle yapan hemcinslerim adına 🤦‍♀️
Evlenilecek temiz niyetli erkek kalmamış gerçekten, bu zamanda evlenilmez, net ...

Bak bak bak. Sizin kazandiginiz paraya el koyacak ve cok büyük lütüfmüs gibi belli bir miktar mi verecekmis. Buna sadece 🖕🤜 cevabi verilir. Dinen bile erkegin kadinin parasinda hakki yok. Verirse ne ala. Ama bilgi vermek zorunlugu bile yok. Ha ev gecindirecek toto yoksa otursun anasinin evinde.

Back