Karşı cinsle telefonda konuşmasını abartıyor muyum?

kitapkurdu1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
16
5
Merhaba iyi akşamlar hanımlar. Forumu bazen okurdum ama başıma kafa karıştırıcı bişey gelir de konu açarım diye düşünmemiştim. Neyse hemen konuya geçiyorum. 3 senelik evliyim. 3 ay önce eşimle birlikte az vakit geçiriyoruz diye tartışmıştık. Futboldur, playstationdır, erkeklerle laklaktır. Bu tip basit şeylerdi. Sonra eşim eve daha fazla vakit ayırıcam dedi konu kapandı bitti.

Eşim geçen sene bana bir üniversite arkadaşından bahsetmişti. Çok iyi niyetli, ilginç bir kızmış ama herkes zorbalarmış çünkü safmış. Beni de dün gece şeytan mı ne dürttü, bu kız hakkında bir şey sordum. 3 ay önceki tartışmada 3-4 gün falan soğuk ve küs kalmıştık. Meğer eşime o küs olduğumuz günde üniversiteden bu kız arkadaşı ulaşmış. Önce mesajlaşmışlar sonra kız aramış. 4 yıldır konuşmuyorlarmış. Kız ona birisi bana evlenme teklifi etti sence ne yapayım diye fikir danışmış. Neden illa sana danışsın ki dedim. Galiba bana hisleri vardı da yokladı dedi. Eşime sen ne dedin dedim? Konuyu değiştirip evli olduğumu söyledim dedi. Ee sonra telefonu kapattın mı dedim? Yok. Kızın kariyeri hakkında yardıma ihtiyacı varmış. Eşim istersen online toplantı yapalım demiş. Sonra telefonu kapatmışlar. Kız da bir daha aramamış. Bunda bu kadar neye takıldın derseniz açıklayayım. Bana bu konuşmayı neden 3 ay sonra anlattı? Üstelik ben sormasam hiç söylemeyecekti? Birisinin sana hisleri olduğunu sezdiysen neden konuşmaya devam edersin? Bu arada karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim. Evli bütün arkadaşlar toplanır güle oynaya sohbet ederiz. Hiç de umrumda olmaz çünkü herkes aynı masada her şey ortada olur. Küs olduğumuz dönemde birinin ilgisi hoşuna mı gitti yani? Ya ben abartıyor muyum hanımlar?

Kocana ulaşan kız mı acaba? Yoksa aranız bozukken kocan kendine eğlence mi aramış? Üstelik kızın kendisine ilgisine de biliyor.

Bir de üstünden 3 ay geçtikten sonra anlatması da değişik.

Kocan bir haltlar karıştırmış,
şimdi de kokusu çıkacak diye önden böyle bir hikaye uydurmuş olabilir mi?

Tabi ki abartıyorsunuz.

Kadın aramış, konuşup kapatmışlar geçmiş gitmiş. Tekrar iletişim kurulmamış.

3 ay sonra söyledi diyorsunuz da rapor verir gibi karıcım bugün eski okul arkadaşımla görüştüm haberin olsun mu diyecekti? Siz gün içinde yaptığınız her şeyi rapor ediyor musunuz? Eşlerinizin yetişkin birer insan olduğunu, sizin çocuklarınız olmadıklarını anlamanız gerekiyor.

ÖZET:

KONU SAHİBİ, eşinin küs oldukları dönemde eski bir kadın arkadaşıyla görüştüğünü geç öğrenince, neden hemen anlatmadığını ve konuşmayı sürdürme nedenini sorgulayıp kafasının karıştığını belirtiyor.

Kocana ulaşan kız mı acaba? Yoksa aranız bozukken kocan kendine eğlence mi aramış? Üstelik kızın kendisine ilgisine de biliyor.

Bir de üstünden 3 ay geçtikten sonra anlatması da değişik.

Kocan bir haltlar karıştırmış,
şimdi de kokusu çıkacak diye önden böyle bir hikaye uydurmuş olabilir mi?
Telefonun şifresini biliyorum ama 3 senedir elimi bile sürmek aklımın ucundan bile geçmedi. Bu arada kız ona seni seviyorum falan bişey dememiş. Sadece eşim diyor ki ben sezdim. Ee?

Merhaba iyi akşamlar hanımlar. Forumu bazen okurdum ama başıma kafa karıştırıcı bişey gelir de konu açarım diye düşünmemiştim. Neyse hemen konuya geçiyorum. 3 senelik evliyim. 3 ay önce eşimle birlikte az vakit geçiriyoruz diye tartışmıştık. Futboldur, playstationdır, erkeklerle laklaktır. Bu tip basit şeylerdi. Sonra eşim eve daha fazla vakit ayırıcam dedi konu kapandı bitti.

Eşim geçen sene bana bir üniversite arkadaşından bahsetmişti. Çok iyi niyetli, ilginç bir kızmış ama herkes zorbalarmış çünkü safmış. Beni de dün gece şeytan mı ne dürttü, bu kız hakkında bir şey sordum. 3 ay önceki tartışmada 3-4 gün falan soğuk ve küs kalmıştık. Meğer eşime o küs olduğumuz günde üniversiteden bu kız arkadaşı ulaşmış. Önce mesajlaşmışlar sonra kız aramış. 4 yıldır konuşmuyorlarmış. Kız ona birisi bana evlenme teklifi etti sence ne yapayım diye fikir danışmış. Neden illa sana danışsın ki dedim. Galiba bana hisleri vardı da yokladı dedi. Eşime sen ne dedin dedim? Konuyu değiştirip evli olduğumu söyledim dedi. Ee sonra telefonu kapattın mı dedim? Yok. Kızın kariyeri hakkında yardıma ihtiyacı varmış. Eşim istersen online toplantı yapalım demiş. Sonra telefonu kapatmışlar. Kız da bir daha aramamış. Bunda bu kadar neye takıldın derseniz açıklayayım. Bana bu konuşmayı neden 3 ay sonra anlattı? Üstelik ben sormasam hiç söylemeyecekti? Birisinin sana hisleri olduğunu sezdiysen neden konuşmaya devam edersin? Bu arada karşı cinsle arkadaş olunmaz kafasında değilim. Evli bütün arkadaşlar toplanır güle oynaya sohbet ederiz. Hiç de umrumda olmaz çünkü herkes aynı masada her şey ortada olur. Küs olduğumuz dönemde birinin ilgisi hoşuna mı gitti yani? Ya ben abartıyor muyum hanımlar?
4 yıl boyunca hiç konuşmadıgım bir erkek arkadaşımı aldığım evlilik teklifini danışmak için aramam. Böyle saçmalık mi olur? Kızın tuhaf olduğu ordan belli. Kim evlilik teklifini birine danışır evlenecek olan kendisi başkasını ilgilendirmez. Bana bir art niyet var gibi geldi. Eşinizin de bana karşı duyguları vardı dediğine göre öncesinde en azından okul döneminde kız ondan hoşlandığını flan söylemiş olabilir. Yoksa bir telefon konuşmasından nasıl anlıyor hoşlandığını? Hadi anladı ne diye konuşmaya devam ediyor. Çok gereksiz bir iletişim olmuş. Eşinizin niyetini de anlayamadım sizi mi kıskandırmaya çalışıyor bu şekilde? Ortada bana duyguları var yokladı lafı olmasaydı boşverin derdim ama bu şekilde kafanıza takmakta haklısınız.

İlişkisi olan herhangi bir insan kendisine dair hisleri olduğunu bildiği, üstüne evlilik teklifi aldım napayım diye bahanelerle gelen kişiyle normal muhabbet etmemeli ediyorsa sıkıntı vardır. Bu evlilik içinde olur, sevgililik içinde olur fark etmez.

Kadın sadece iş için ulaşıp, danışsa normal olur bence. Eski bir tanıdığından fikir alıyor. Ama kimse yıllarca görüşmediği hisleri olduğu belki zamanında flörtleştiği kişiye ulaşıp hele karşı taraf evliyken "ay evleniyorum ne yapmalıyım" diye sormaz.

Mesela benim üniversitesen arkadaşım var, bana bir firmaya iş başvurusu yapmadan önce ulaştı, fikir aldı, yardımcı oldum. Belki arada bir işin noldu hayırlı olsun vs konuştuk bak bu normal muhabbet olur. Ama senin kocanın durumu normal değil.

Üstelik ne malum sadece bir kereliğine üç ay önce konuştuklarını. Hayır konuşmuş tamam ama sana neden "bak o bana zamanında yanıktı hala bana ilgisi var" iması yapıyor.

İlişkisi olan herhangi bir insan kendisine dair hisleri olduğunu bildiği, üstüne evlilik teklifi aldım napayım diye bahanelerle gelen kişiyle normal muhabbet etmemeli ediyorsa sıkıntı vardır. Bu evlilik içinde olur, sevgililik içinde olur fark etmez.

Kadın sadece iş için ulaşıp, danışsa normal olur bence. Eski bir tanıdığından fikir alıyor. Ama kimse yıllarca görüşmediği hisleri olduğu belki zamanında flörtleştiği kişiye ulaşıp hele karşı taraf evliyken "ay evleniyorum ne yapmalıyım" diye sormaz.

Mesela benim üniversitesen arkadaşım var, bana bir firmaya iş başvurusu yapmadan önce ulaştı, fikir aldı, yardımcı oldum. Belki arada bir işin noldu hayırlı olsun vs konuştuk bak bu normal muhabbet olur. Ama senin kocanın durumu normal değil.

Üstelik ne malum sadece bir kereliğine üç ay önce konuştuklarını. Hayır konuşmuş tamam ama sana neden "bak o bana zamanında yanıktı hala bana ilgisi var" iması yapıyor.
Bugün evlenme teklifi alsam %99.9 annemi, küçük erkek kardeşimi, kuzenimi arar konuşurum. 4 yıl önce görüştüğüm bilmem kaç yıl önce aynı sınıfta olduğum biri aklıma bile gelmez. Aynen sizin gibi böyle söyledim. Bir açıklama getiremiyor.

Bugün evlenme teklifi alsam %99.9 annemi, küçük erkek kardeşimi, kuzenimi arar konuşurum. 4 yıl önce aynı sınıfta olduğum biri aklıma bile gelmez. Aynen sizin gibi böyle söyledim. Bir açıklama getiremiyor.

Ya olay yalan, uydurma
Ya da daha önceleri iletişimleri hep vardı, senle arası kötü oldukça kıza gitti.

Ben yerinde olsam, bu operatörlerin arama-mesaj geçmişine bakardım. Gerçekten bu olay doğru mu, bu kişiyle kaç kere iletişime geçmiş.

Bugün evlenme teklifi alsam %99.9 annemi, küçük erkek kardeşimi, kuzenimi arar konuşurum. 4 yıl önce görüştüğüm bilmem kaç yıl önce aynı sınıfta olduğum biri aklıma bile gelmez. Aynen sizin gibi böyle söyledim. Bir açıklama getiremiyor.

Daha önce konuşmadıklarından emin misiniz ?
Ayrıca ben normalde sorun etmem kız arkadaş konusunu, ama karşı tarafın duygularını bilip doğru yönetmek gerekir bu arkadaşlığı. Kimseye boş yere ümit vermeye ya da partnerini huzursuz etmeye gerek yok bana kalırsa.

belki de eski kiz arkadasidir. eğer kız eşinizi hala seviyorsa ve eşinizin ilk yazanının kı olduğu yönündeki beyanı doğru ise ve kız eşinize evleneyim mi dşye duyuracak ise eşinizin evlenmiş olduğu haberini de muhakkak alırdı

bana ilk yazan kız değilmiş gibi geldi. kızın da evleneyim mi diye sorması da yem atmak, kıskandırmaya çalışma gayretidir

Niye size soylemesi gerekiyor anlamadim. Abartiyorsunuz bence.

Hayır abartmıyorsunuz. Eşiniz her aranız bozukken böyle şeyler yapacaksa sizin işiniz var demektir. Artık doğru mu söylüyor yoksa sizi kıskandırmak için bire bin mi kattı bilemem, eşinizi en iyi siz tanırsınız. Bunun ayrımı önemli. Tetikte olmakta fayda var

Daha önce konuşmadıklarından emin misiniz ?
Ayrıca ben normalde sorun etmem kız arkadaş konusunu, ama karşı tarafın duygularını bilip doğru yönetmek gerekir bu arkadaşlığı. Kimseye boş yere ümit vermeye ya da partnerini huzursuz etmeye gerek yok bana kalırsa.
Emin değilim 😕 Geçen sene üniversite yıllarından bahsettiğinde kızın adına pür dikkat kesilmemiştim. Adını bile bilmiyorum yani belki sosyal medyadan bakardım ortak arkadaşlarına. Etkileşim verdi mi diye bakabilirdim.

X