neyı ima etmek ıstıyorsunuz sız allah aşkınaKarşı apartmandaki komşunuz erkek olsaydı ve kadın iç çamaşırları değil de erkek iç çamaşırları assaydı bu kadar dikkatinizi çeker miydi acaba? Aa ne teşhirci komşu kesin ıslak donlarıyla kadınları ayartmaya çalışıyor der miydiniz?
ılk yorumu okursanız kon buraya tasındı tabıkı benım derdım degıl sadece ılgımı cektıgı ıcın buraya yazdım bazı yorumlar gerkcekten cok rahatsız edıcı yaaa
kotu dusunmek ıstemıyorum belkıde farkında degıl
yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu
İma derken gayet açık bir soru sordum. İma falan yok. Ama sanırım sizin de verecek cevabınız yok çünkü kadınları yargılamak yaftalamak daha kolay. Hadi erkekler yapıyor bunu da kadın kadına neden yapıyor anlamıyorum.neyı ima etmek ıstıyorsunuz sız allah aşkına
Evet genelde pişman olunuyor, eleştirilince. Bunu kabullenecekseniz açmalısınız konuyu, sinirlenip üslubunuzu bozacaksanız ya da kendinizi çok üzecekseniz, yorumları aşırı ciddiye alacaksanız açmamalısınız konu. Klavye cesareti ile bazen çok acımasız yaklaşanlar olabiliyor, gerek yok gerilmeye. Normalde karşınızda konuşamayacak kişiler burada ego tatmini yapabiliyor, Tam aksi de olabiliyor; yapılan yorum canınızı acıtır ancak ufkunuzu da sonrasında düşündüğünüzde açabilir. Yani her eleştiride can yakma amacıyla olmuyor. Söylediğim şeyler hakaretvari yorumlar için geçerli.bır daha konu acmam zaten bu da son olsunn saldırgan uslupla yapılan yorumlardan nefret edıyorum
yazınızın ıcınde bır bölüm var dıyorsunuzki ''NORMALDE KARSINIZDA KONUSAMAYACAK KİŞİLER BURADA EGO TATMİNİ YAPIYOR''Evet genelde pişman olunuyor, eleştirilince. Bunu kabullenecekseniz açmalısınız konuyu, sinirlenip üslubunuzu bozacaksanız ya da kendinizi çok üzecekseniz, yorumları aşırı ciddiye alacaksanız açmamalısınız konu. Klavye cesareti ile bazen çok acımasız yaklaşanlar olabiliyor, gerek yok gerilmeye. Normalde karşınızda konuşamayacak kişiler burada ego tatmini yapabiliyor, Tam aksi de olabiliyor; yapılan yorum canınızı acıtır ancak ufkunuzu da sonrasında düşündüğünüzde açabilir. Yani her eleştiride can yakma amacıyla olmuyor. Söylediğim şeyler hakaretvari yorumlar için geçerli.
Herkes için demiyorum, hakaretvari söylemler için diyorumyazınızın ıcınde bır bölüm var dıyorsunuzki ''NORMALDE KARSINIZDA KONUSAMAYACAK KİŞİLER BURADA EGO TATMİNİ YAPIYOR''
anlıyorumHerkes için demiyorum, hakaretvari söylemler için diyorum
yazınızın ıcınde bır bölüm var dıyorsunuzki ''NORMALDE KARSINIZDA KONUSAMAYACAK KİŞİLER BURADA EGO TATMİNİ YAPIYOR''
benım yorumlarımın bır tanesınde soyle kadın boyle kadın dıye bır yorum gecıyormu allah askına ıyı bakarmısın sadece ılk yazdıgım sanırım teshır edıyor yazmıstım daha sonrasında haksızlık ettıgımı dusunerek belkıde farkında degıl yazdımYorum yapanlardan biri bendim üstüme aldım ama...
Cidden ben çamaşır işinden anlamam
Çamaşırla ilgili her şeyden nefret ederim: yıkama kurutma katlama ütüleme
Dolayısıyla pek bilmem bu işleri
O yüzden merakımdan soruyorum. Eleştirmiyorum yanlış anlamayın
Şimdi ben evlenince çamaşırlarımı öne assam unutup yada dalgınlıkla, sizin gibi bir komşum olsa, komşumun gözünde nasıl bir kadın olurum ?
benım yorumlarımız bır tanesınde soyle kadın boyle kadın dıye bır yorum gecıyormu allah askına ıyı bakarmısın sadece ılk yazdıgım sanırım teshır edıyor yazmıstım daha sonrasında haksızlık ettıgımı dusunerek belkıde farkında degıl yazdım
bu hıc aklıma gelmemıstı yazısını bunu onaylıyorum olarak anlıyorsunuz sıze dıyecek bır sozum gercekten yokBiri kocanıza asılıyor tarzı yorum yaptığında, bu hiç aklıma gelmemişti demişsiniz... Kadına ne gözle baktığınız belli. Daha açık yazmaya gerek var mı ?
bu hıc aklıma gelmemıstı yazısını bunu onaylıyorum olarak anlıyorsunuz sıze dıyecek bır sozum gercekten yok