- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
çamaşır neden teşhir ürünü olsun ki? eğer karşı komşusunun iç çamaşırından etkilenecek erkek varsa çarşı-pazar gezmesin bütün reyonlar teşhir ürünü ile dolu.. aklıma da başka bir mantığı gelmiyor, neden rahatsız olduğunuz?
ha balkona çamaşır asmak son derece sağlıksız, bütün yolun tozu- pisliği yapışır..
Evde kurutmak da rutubet yapıyor diye biliyorum. peteklerde kurutmak falan sağlıksız. e nerede kurutsun bu insanlar
yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusuBende iç kısımlara asarım, eşimde asınca iç çamaşırlarını (kendisininkini de) iç kısımlara asar. Annem çamaşır asmaya başladığımda bunu ilk olarak öğretmişti, iç çamaşırlar içe asılır görgü kuralıdır bu demişti. Herkes çok normal karşılamış, Ben de şaşırdım şu anda. evet karşı dairenin ne astığına bakmıyoruz ancak sütyen külotta en önceyse bi göze çarpar yani, erkek külotu da görmek istemem ben.asan olursa da öyle bildiğim için görgüsüzlüğüne veririm.
Kendi düşüncelerini yazmışlar diyip geçin, her yazılanı çok ciddiye almayın. Özellikle canınızı yakmaya çalışan yorumları.yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu
neden oyle dedınız gayet normal yapılan yorumlardan o anlasılıyorBen bunu terbiyesizlik olarak görüyorum. Millet donunu birbirinin gözüne sokacak nerdeyse edep yahu
bır daha konu acmam zaten bu da son olsunn saldırgan uslupla yapılan yorumlardan nefret edıyorumKendi düşüncelerini yazmışlar diyip geçin, her yazılanı çok ciddiye almayın. Özellikle canınızı yakmaya çalışan yorumları.
Yorumlardan memnun kalmamışsınız.yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu
birilerinin 15 metre otede asilan donuyla kafayi bozmak da pasif saldiridir yalniz.bır daha konu acmam zaten bu da son olsunn saldırgan uslupla yapılan yorumlardan nefret edıyorum
Arkadasim buradaki kadınlara çoğu şey normal zaten. Çok şey söyleyebilirim ama cezam yeni bitti iste. Bu nedenler yüzündenneden oyle dedınız gayet normal yapılan yorumlardan o anlasılıyor
benım konu baslıgındakı yorumum maksadı aşmış olabılır buna katılıyorum,ama sızın yapmıs oldugunuz yapıcı naif elestırı ıcınde tesekkur edıyorum yorumlar bu sekılde saldırı olmadan yapılmalıYorumlardan memnun kalmamışsınız.
Konuyu açarken niyetiniz tam olarak neydi bilemem ama lütfen konu başlığınıza dikkat edin. "İç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması" demişsiniz. Yani siz karşı komşunuzda bir art niyet olduğundan eminsiniz. Siz belki de annesinden başka türlü görmediği için böyle asan bir kadına neden bilmem ama önyargıyla yaklaşmışsınız. Sanırım yorum yapanlardan bazıları bu yaklaşımınızı garip bulmuş. Ben de bir kadının başka bir kadının çamaşırını görmekten bu denli rahatsız olup altında özel bir neden aramasını yadırgadım. Kusura bakmayın.
o zaman daha fazla uzatıp yenı ceza almanıza katkı saglamıyayımArkadasim buradaki kadınlara çoğu şey normal zaten. Çok şey söyleyebilirim ama cezam yeni bitti iste. Bu nedenler yüzünden