karşı apartmandaki komşumun iç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması :)

Evde kurutmak da rutubet yapıyor diye biliyorum. peteklerde kurutmak falan sağlıksız. e nerede kurutsun bu insanlar

Donlar, sütyenler sergilenmez benim bildiğim. Çamaşır asarken annemin ilk söylediği şey buydu. Çamaşır aralarına arka taraflara asılır. Bilmiyor olabilir. Kimse onun donlarına bakıp iç çekmez yani bunu yapmaya çalıştığını sanmıyorum. Dikkat etmiyordur, önemsemiyordur.

Bende iç kısımlara asarım, eşimde asınca iç çamaşırlarını (kendisininkini de) iç kısımlara asar. Annem çamaşır asmaya başladığımda bunu ilk olarak öğretmişti, iç çamaşırlar içe asılır görgü kuralıdır bu demişti. Herkes çok normal karşılamış, Ben de şaşırdım şu anda. evet karşı dairenin ne astığına bakmıyoruz ancak sütyen külotta en önceyse bi göze çarpar yani, erkek külotu da görmek istemem ben. asan olursa da öyle bildiğim için görgüsüzlüğüne veririm.

Size ne? Başka işiniz yok komşunun astığı çamaşırları mı dikizliyorsunuz?

yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu

yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu
Yorumlardan memnun kalmamışsınız.

Konuyu açarken niyetiniz tam olarak neydi bilemem ama lütfen konu başlığınıza dikkat edin. "İç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması" demişsiniz. Yani siz karşı komşunuzda bir art niyet olduğundan eminsiniz. Siz belki de annesinden başka türlü görmediği için böyle asan bir kadına neden bilmem ama önyargıyla yaklaşmışsınız. Sanırım yorum yapanlardan bazıları bu yaklaşımınızı garip bulmuş. Ben de bir kadının başka bir kadının çamaşırını görmekten bu denli rahatsız olup altında özel bir neden aramasını yadırgadım. Kusura bakmayın.

benım konu baslıgındakı yorumum maksadı aşmış olabılır buna katılıyorum,ama sızın yapmıs oldugunuz yapıcı naif elestırı ıcınde tesekkur edıyorum yorumlar bu sekılde saldırı olmadan yapılmalı

Bizim de karşı apartmanın 1.katında yaşlı bir dede var sürekli balkonda,çocuklarının onu orada özellikle bıraktığını düşünüyorum.

Olur böyle şeyler çok da şeapmamak lazım velev ki teşhirci bir ruhu var kime ne ?

Karşı apartmandaki komşunuz erkek olsaydı ve kadın iç çamaşırları değil de erkek iç çamaşırları assaydı bu kadar dikkatinizi çeker miydi acaba? Aa ne teşhirci komşu kesin ıslak donlarıyla kadınları ayartmaya çalışıyor der miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…