- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Gerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.
Hanımefendi ne yanlış anlamasından, ne tepki vermesinden bahsediyorsunuz siz? Az önce bariz bir şekilde kadının niyetinin farklı olduğunu söylediniz. E zahmet olcak ama kadında tepki versin yani.o kadar sohbetım yok soyleyınce yalnıs anlayıp ters tepkı vermesınden cekınıyorum aslında
bende ona şaşırıyoryapılan yorumların bazıları o yonde ben burada kesınlıkle yargılamıyorum o ınsanı ama bır garp gelıyor banada
not bırak gizlice uyar sessiz kalmak ta iyi değil benceo kadar sohbetım yok soyleyınce yalnıs anlayıp ters tepkı vermesınden cekınıyorum aslında
bende ip askılı gıyerım ewde ve kımı zamanda spontone olarak balkona cıktıgım olmustur ama benım demek ıstedıgım bır olayın sureklı tekrarlanmasınormal anormal işine girersek çarşı karışır
mesela ben balkonuma ip askılı badi ile çıkıyorum komşum görmüş bana iç çamaşırı ile ayıp olmuyo mu falan dedi pardon dedim, meğer ip askılıyı kast ediyormuş devamını yazmıyım gerek yok
ılk yorumu okursanız kon buraya tasındı tabıkı benım derdım degıl sadece ılgımı cektıgı ıcın buraya yazdım bazı yorumlar gerkcekten cok rahatsız edıcı yaaaYargılamıyorsunuz da ne yapalım konu bir derdim var bu konunun neresi size dert oldu?
sence ne yapmaya çalışıyor,ne anlam çıkarıyorsun.bende ip askılı gıyerım ewde ve kımı zamanda spontone olarak balkona cıktıgım olmustur ama benım demek ıstedıgım bır olayın sureklı tekrarlanması
bır gun şakadan soylıyecegım belkıde farkında degıl bılmıyoruz belkıde cabuk kurusun dıye asıyornot bırak gizlice uyar sessiz kalmak ta iyi değil bence
kotu dusunmek ıstemıyorum belkıde farkında degılsence ne yapmaya çalışıyor,ne anlam çıkarıyorsun.
bende ip askılı gıyerım ewde ve kımı zamanda spontone olarak balkona cıktıgım olmustur ama benım demek ıstedıgım bır olayın sureklı tekrarlanması
bilmiyordur belki de diyorum ya benım komşumun kızı da sütyenleri ortalığa asıyordu , annesi köye gidince çamaşır işine o bakıyor ve kız bilmiyormuş meger.bır gun şakadan soylıyecegım belkıde farkında degıl bılmıyoruz belkıde cabuk kurusun dıye asıyor
ben normal anormal kavramlarına atıf yapmak istedim ben her daim ip askılı ile geziyorum batman 50 derece zira, ama ip askılıya iç çamaşırı diyen de var ona göre bu anormal demek ki, yine bu temelde senin komşu da çamaşır mi çamaşır diyip asıyo belki, ya da ilk yorumumda dediğim gibi çabuk korusun diye[/QUOTE
dedıgınız gıbı dusunuyor olabılır
lutfen yazdıklarımı alıntılayıp yorum yapmayın cok saldırgan bır tavrınız var ve ben boyle bır ınsanla burada tartısmak ıstemıyorummHanımefendi ne yanlış anlamasından, ne tepki vermesinden bahsediyorsunuz siz? Az önce bariz bir şekilde kadının niyetinin farklı olduğunu söylediniz. E zahmet olcak ama kadında tepki versin yani.
kahkaha attım
Belkide bilmiyordur demiştim ancak ilk başta açıkça düşüncenizi belli edip sonrasında gelen tepkilerle ay aslında ben çekiniyorum ya yanlış anlarsaya çevirdiniz. Bunun adı tartışmak istemiyorum değil, verecek cevabım yok demektir. Olmasınada gerek yok zaten, herşey yorumlarda net. Ne diyeyim Allah sizin gibi insanların kuru iftirasından korusun.lutfen yazdıklarımı alıntılayıp yorum yapmayın cok saldırgan bır tavrınız var ve ben boyle bır ınsanla burada tartısmak ıstemıyorumm