iki saatr laf yetiştiren insana gül mü uzatayım ?? o kadar konuşup edepslgni yapıp sonrada ortdan kaybolursa evet canım ben susturdm bi sorun mu var ?Had bildirmek???
Edepli edebinden susarmış edepsiz kendi susturmuş sanırmış
Siz erkeğiniz kanatları altında yaşamaya devam edin
İç çamaşırına bakmak = kadın vücuduna bakmak? En abaza adamın bile iç çamaşırı görünce tahrik olduğunu sanmam zira öyle olsa adamlar iç çamaşır satan mağaza vitrinlerine yapışık yaşardı.
profil fotografından belliburadan çıkarılacak mesaj " yiğidin malı meydanda olur"
Adamım yine yapmış yorumunu, benim bu konuya yorum yapmama gerek yok. :)eeeee diyelim ki teşhirci, yani?
hayır kadının donları öne asarak ne gibi gizli!? bir amacı olabilir ki? aman Allah'ım X Hanım don giyiyormuş?! mu diyecek komşular?
siz de giyiyorsunuz, yani öyledir sanırım, giymiyor da olabilirsiniz, bence sorun yok.
iki saatr laf yetiştiren insana gül mü uzatayım ?? o kadar konuşup edepslgni yapıp sonrada ortdan kaybolursa evet canım ben susturdm bi sorun mu var ?
Zihniyet bozuk işte. Dünyadaki tek erkek kendininki kalmış gibi yada brad pitt gibi sevdicdkleri olduklarını sandıkları için erkekleri ellerinde nasıl tutacaklarını şaşırıyor bazıları. İş hemcinslerinin donlarına kot pantolonlarına karışmaya geliyor. Oldu canım senin abaza kocan/erkek arkadaşım gözlerine sahip çıkamasın diye ben kendimden ödün vereyim, sende kocana/erkek arkadaşına şaf etmek yemediği için gel bana saydır. Başka ?
ne mutlu bana haksız oldugnzu anlayıp susunca kurtulma bahanesyle alışmışsnz cahillik mıy mıy diyorsunz .verecek cevabım kalmadı demek bu kadar mı zor ??
Sen susturmadın. Ne demişler. Cahille münakaşaya girmeyin zira ben hiç yenemedim ondan sizinle tartışmıxam bu son yorumum
Ayy inanamıyorum şu kk daki "e neolacak sanane triplerine" .hepinizin babane ananeleri öyle asıyordu donlarını dimi??
Edep diyor konu sahibi nerde diyor?bu nasıl iş diyor?
Ne ara genişledi mezhebiniz!Ahlaklarınız ne ara gevşedi!
Kocanıza bir çift göz değdimi cıldırıyorsunuz ama Sananeciler!
Madem don onun balkon onun,nefis de bakanın gözde bakanın!!!
Ayy inanamıyorum şu kk daki "e neolacak sanane triplerine" .hepinizin babane ananeleri öyle asıyordu donlarını dimi??
Edep diyor konu sahibi nerde diyor?bu nasıl iş diyor?
Ne ara genişledi mezhebiniz!Ahlaklarınız ne ara gevşedi!
Kocanıza bir çift göz değdimi cıldırıyorsunuz ama Sananeciler!
Madem don onun balkon onun,nefis de bakanın gözde bakanın!!!