karşı apartmandaki komşumun iç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması :)

Had bildirmek???
Edepli edebinden susarmış edepsiz kendi susturmuş sanırmış
Siz erkeğiniz kanatları altında yaşamaya devam edin
iki saatr laf yetiştiren insana gül mü uzatayım ?? o kadar konuşup edepslgni yapıp sonrada ortdan kaybolursa evet canım ben susturdm bi sorun mu var ?

Zihniyet bozuk işte. Dünyadaki tek erkek kendininki kalmış gibi yada brad pitt gibi sevdicdkleri olduklarını sandıkları için erkekleri ellerinde nasıl tutacaklarını şaşırıyor bazıları. İş hemcinslerinin donlarına kot pantolonlarına karışmaya geliyor. Oldu canım senin abaza kocan/erkek arkadaşım gözlerine sahip çıkamasın diye ben kendimden ödün vereyim, sende kocana/erkek arkadaşına şaf etmek yemediği için gel bana saydır. Başka ?

Adamım yine yapmış yorumunu, benim bu konuya yorum yapmama gerek yok. :)

Ayy inanamıyorum şu kk daki "e neolacak sanane triplerine" .hepinizin babane ananeleri öyle asıyordu donlarını dimi??
Edep diyor konu sahibi nerde diyor?bu nasıl iş diyor?
Ne ara genişledi mezhebiniz!Ahlaklarınız ne ara gevşedi!
Kocanıza bir çift göz değdimi cıldırıyorsunuz ama Sananeciler!
Madem don onun balkon onun,nefis de bakanın gözde bakanın!!!

+

inanamıyorum şu kk daki "e neolacak sanane triplerine" .hepinizin babane ananeleri öyle asıyordu donlarını dimi??
Edep diyor konu sahibi nerde diyor?bu nasıl iş diyor?
Ne ara genişledi mezhebiniz!Ahlaklarınız ne ara gevşedi!
Kocanıza bir çift göz değdimi cıldırıyorsunuz ama Sananeciler!
Madem don onun balkon onun,nefis de bakanın gözde bakanın! demiş zaten arkadaş :)

Sen susturmadın. Ne demişler. Cahille münakaşaya girmeyin zira ben hiç yenemedim ondan sizinle tartışmıxam bu son yorumum
ne mutlu bana haksız oldugnzu anlayıp susunca kurtulma bahanesyle alışmışsnz cahillik mıy mıy diyorsunz .verecek cevabım kalmadı demek bu kadar mı zor ??

Hangi edep tanımadığınız bir kadına o... Yaftası yapıştırmayı uygun görür
Belki kadın zihinsel engelli? Belki bilmiyor ?
Edep ahlak tek size işlemiyor

Ne zamandan beri çamaşırın nereye asıldığı ahlak kıstası haline geldi? Bir insanı bu kadar kolay nasıl etiketleyebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…