karşı apartmandaki komşumun iç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması :)

bizimde komşumuz vardı kırmızı sütyenini tek basına tlin ortasına dışarıya asardı sanki bilerk gibi babam abim çıkyordu balkona ben utanıyordum.

bizimde komşumuz vardı kırmızı sütyenini tek basına tlin ortasına dışarıya asardı sanki bilerk gibi babam abim çıkyordu balkona ben utanıyordum.
Niye sütyen ayıp bir şey mi tek yıkadı astı belki sütyenden utanıyorsanız kendinizinkinden utanabilirsiniz siz içe sütyen asınca abiniz babanız balkona çıkmıyor mu sizinkileri görmüyor mu ?

Niye sütyen ayıp bir şey mi tek yıkadı astı belki sütyenden utanıyorsanız kendinizinkinden utanabilirsiniz siz içe sütyen asınca abiniz babanız balkona çıkmıyor mu sizinkileri görmüyor mu ?
evet ayıp . ne o öyle göze sokar gibi ben yanlış anlarım arkadaş mahrem diye birşey var hala. niye insanalar benim sütyenimi görsün? içeriye asıyorum ve hatta üstünü de ince bişeyle kapatıyorum . kutupta yaşamıyoruz çok güzel kırmızı sütyeni içerde bir yerdede kurur merak etmeyin

Üstünü ince bir şeyle kapatmak olmaz siz şöyle siyah iç göstermeyen kalın uzun bir şey bulun donlarınızı da içine alsın . Madem mahrem var insanların donunu sütyenini merak edip komşularınızın balkonuna bakmayın.
İnsanın ruhu temiz olsun ne deyim. Ayrıca sizene milletin kırmızı sütyeninden isterseniz size danışsın asarken bu renk olur mu diye. Dar düşüncenizle size iyi uykular diliyorum hanımefendi.

ayıptan utanmaktan mahrum olmakj böyle birşey oluyor demek onu öyle asacagıma siyahta giyerim çok şükür daha hayamız ölmedi ! sütyenden konuyu ruha getirdin ya ne diyeyim tam karşıda gözüme sokarcasına.. meraklı degilim pis donlarını şeylerni görmeye biraz akıl olsaydı öyle yapmazdı zaten neyse sizede iyi geceler sütyenleri koruma dernegi başkanı hanımefendisii

Teşekkürler yavrucum biraz büyümen gerek .. Dediklerinle çelişiyorsun henüz . Milletin donuna pis diyerek kendin don giyiyorsun bir düşün.. ruhtan kastımı da anlamamış olman çok normal baktım ki yeğenim yaşında bir kızla tartışmaya çalışıyorum vazgeçiyorum o yüzden .. Sütyenlerimi de seviyorum korurum ben merak etme sen uyu hadi.

Ne olmus yani simdi komsunuzun dedikodusunu mu yapalim. Aa neden acaba kasar bu kesin falan mi diyelim?

Yok sorun bizde değil biz millete ne yapmış ne asmış ne giymiş diye bakıp onları bi kalıba sokmuyoruz o yüzden ferah tutalım biz gönlümüzü :)
Nerdeyse uc senedir ayni yerde oturuyorum, kimsenin astigi camasira bakmisligim yoktur. Ama biliyorum ki benim astiklarimi inceleyen birileri elbet var, bu yuzden hep kapali balkonumu kullanirim bu isler icin.
İc camasiri asani gorsem hic umursayacagimi dusunmuyorum ben sahsen.

Görmek istemiyorsanız kafanızı çevirirsiniz.Ayrıca bu forumda da vardır belki öyle asan kadınlar sizin onlara ''biraz akıl olsaydı'' diye hitap etmeniz etik değil.

Bende aynı 20 senedir aynı yerde otururuz hiç kimsenin daha balkonuna bakıp aa şuna bak donu sütyeni nereye asmış demedim bende asmıyorum ama asana da bir şey demem kötü de düşünmem işte ruh temizliği budur kötü düşünce barındırmıyoruz biz içimizde

ben büyümeden bunları düşünüyorum sizin asıl olgunlaşmanız gerek ..uyumadan çamaşır makinenize iyi bakın belki ön sıralara asılmayı bekleyen kırmızı renkli çamaşırlanz vardır neyse hadi ablacım güle gülee

ya üf tamam anladın ne demek istedgimi sen laf kalabalıgı yapma çamaşırnıda evine bayrak yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…