- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
eeeee diyelim ki teşhirci, yani?ben yazmadan sız yazdınız ama hata bende konuyu acarken tam olarak ıfade edemedım benım duusncem amac farklı ve sanırım teshırcı...
anlamadım ?havada aşk kokusu var
Peki biz burada buna bir çözüm getirebilirmiyiz? Yoksa kadını taşlamamızı mı istiyorsunuz. Dediğim gibi birgün gidip kendiniz söylermisiniz sizin niyet farklı galiba diye. Biride videoya çeksin bizde izleyelim buradan, birisinin namusuna bu kadar kolay laf atınca neler olabileceğini.farkındaysan ima etmıyorum acıkca bıraz oncekı yazımdaa soyledım..
demii,kimin donu daha güzel,daha seksi kapışması olsunSen de asss
o kadar sohbetım yok soyleyınce yalnıs anlayıp ters tepkı vermesınden cekınıyorum aslındabilmiyor ya da mahalleliye donunun rengını ifşa etmek istiyor , donlar sütyenler gecelikler vs. iç ipe serilir adabı budur , şakayla karışık söyleyin belki gerçekten bu adabı bilmiyor .
Yani ben hiç karşı apartmanın astığı çamaşırı dert edineni görmedim,eş dost değil yani karşı apartmanda oturan insan bize ne ?Gerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.
Bu dert değil ama bence de anormal ki ben onlari içerde kuruturum. Bence çok ayipGerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.
bende ona şaşırıyoryapılan yorumların bazıları o yonde ben burada kesınlıkle yargılamıyorum o ınsanı ama bır garp gelıyor banadaGerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.