karşı apartmandaki komşumun iç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması :)

ben yazmadan sız yazdınız ama hata bende konuyu acarken tam olarak ıfade edemedım benım duusncem amac farklı ve sanırım teshırcı...
eeeee diyelim ki teşhirci, yani?
hayır kadının donları öne asarak ne gibi gizli!? bir amacı olabilir ki? aman Allah'ım X Hanım don giyiyormuş?! mu diyecek komşular?
siz de giyiyorsunuz, yani öyledir sanırım, giymiyor da olabilirsiniz, bence sorun yok.

farkındaysan ima etmıyorum acıkca bıraz oncekı yazımdaa soyledım..
Peki biz burada buna bir çözüm getirebilirmiyiz? Yoksa kadını taşlamamızı mı istiyorsunuz. Dediğim gibi birgün gidip kendiniz söylermisiniz sizin niyet farklı galiba diye. Biride videoya çeksin bizde izleyelim buradan, birisinin namusuna bu kadar kolay laf atınca neler olabileceğini.

Ay çok komik bir olay aklıma geldi.
Bayramda farkettim, kocamın yakın akrabalarından biri de aynısını yapıyor, karşı komşu da akrabaları ve küslük var aralarında.
Acaba o kadın ne ima ediyordu?

bilmiyor ya da mahalleliye donunun rengını ifşa etmek istiyor , donlar sütyenler gecelikler vs. iç ipe serilir adabı budur , şakayla karışık söyleyin belki gerçekten bu adabı bilmiyor .

E yok artık bunu sorun edeni de gördük.çok mu evde takılıyorsunuz nedir? çıkın bi gezin :)

bilmiyor ya da mahalleliye donunun rengını ifşa etmek istiyor , donlar sütyenler gecelikler vs. iç ipe serilir adabı budur , şakayla karışık söyleyin belki gerçekten bu adabı bilmiyor .
o kadar sohbetım yok soyleyınce yalnıs anlayıp ters tepkı vermesınden cekınıyorum aslında

Gerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.
Yani ben hiç karşı apartmanın astığı çamaşırı dert edineni görmedim,eş dost değil yani karşı apartmanda oturan insan bize ne ?

Gerçekten normalmi balkonda on tarafa asmak. Herkes ne olmuş yani modunda.
bende ona şaşırıyoryapılan yorumların bazıları o yonde ben burada kesınlıkle yargılamıyorum o ınsanı ama bır garp gelıyor banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…