Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ayy patlıcan
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

Vay be helal olsun baklava açtın he

Başarılar dilerim canım
Cok sagol gunesimm vallahi zoru basardim diyebilirim.begendin mi baklavami,sabah 9 da basladim tariflere,baklavam tam 3 saat sürdü

Way way way wayyyy
Kiz neler yapmisin böyleeee ...ellerine saglik canim
1.lik mi geliyo yoksaaaa
Insallah canim benim,dün sabahtan aksama kadar bu tariflerle ugrastim.birincilik gelirse cok mutlu olurum :)))))))) cok sagol fistikim

Insallah canim benim,dün sabahtan aksama kadar bu tariflerle ugrastim.birincilik gelirse cok mutlu olurum :)))))))) cok sagol fistikim
Belli zaten bayaa bi ugrastirmis seni umarim emeginin karsiligini alirsin♡inanıyorum ben sana♡

Tesekkur ederim canim benim :) daha yarisma yeni basladi.1 aya kadar daha ne tarifler gelir kim bilir sen katilacak misin

Aklımda menü var bakalım oğlum müsade ederse katılırım :) ilk katıldığımda sonran üçüncü oldum ikinci yarışmada sondan dördüncü oldum şimdi bakalım hedefim sondan beş

Cocom sen nerelısın nereden bu marıfet maşallah harıka grunuyor hersey
Cok sagol canimin ici ben ispartaliyim kuzum,ayni zamanda iskenderun geliniyim.ama yemeklerin hicbirini ne annemin evinde ne de kayinvalidemden ogrenmedim.evlendikten sonra internetten baka baka zamanla yapa yapa öğrendim.baklavayi bile ilk defa yaptim bu yarisma icin.internetten defalarca videoya baktım.o yuzden tatliyi yapmam uzun sürdü ama bir kac kez daha yaparsam,daha da pratiklesirim.begenmene cok sevindim canim safişim

Aklımda menü var bakalım oğlum müsade ederse katılırım :) ilk katıldığımda sonran üçüncü oldum ikinci yarışmada sondan dördüncü oldum şimdi bakalım hedefim sondan beş
Hiç belli olmuyor canim,inan ki ben cozemedim henüz en iddiali tarifler sonuncu olabiliyor bazen.hepimiz birincilik ve sonunculuk adayı olabiliriz

Hiç belli olmuyor canim,inan ki ben cozemedim henüz en iddiali tarifler sonuncu olabiliyor bazen.hepimiz birincilik ve sonunculuk adayı olabiliriz

Hayırlısı olsun hepimiz icin. Ben yarismanin heyecanini da cok seviyorum :)

Kuzucummm ellerine saglık.
Senin o parmaklarıni yirim.
Iyice profesyonelleşiyorsun. Çok güzel gözüküyor. Inşallah bu sefer kazanırsın canım benim. Çok begendim. Hele baklava olayı bitirmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…