-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ayirmam mi hic nevrosummBana baklava ayırınbitirmeyin hepsini
Cok sagol gunesimmAyy patlıcan
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Vay be helal olsun baklava açtın he
Başarılar dilerim canım
Insallah canim benim,dün sabahtan aksama kadar bu tariflerle ugrastim.birincilik gelirse cok mutlu olurum :)))))))) cok sagol fistikimWay way way wayyyy
Kiz neler yapmisin böyleeee ...ellerine saglik canim
1.lik mi geliyo yoksaaaa
Belli zaten bayaa bi ugrastirmis seniInsallah canim benim,dün sabahtan aksama kadar bu tariflerle ugrastim.birincilik gelirse cok mutlu olurum :)))))))) cok sagol fistikim
Insallah kuzum,insallah alabilirim Allahin izniyle.cok teşekkür ederim bebegimBelli zaten bayaa bi ugrastirmis seniumarim emeginin karsiligini alirsin♡inanıyorum ben sana♡
Teşekkür ederimAyirmam mi hic nevrosummayipsin
Tesekkur ederim canim benim :) daha yarisma yeni basladi.1 aya kadar daha ne tarifler gelir kim bilirEline sağlık canım senin iddiali menüyü görenler yarismaya katılmaya korkuyor sanırım
Insallah kuzum,insallah alabilirim Allahin izniyle.cok teşekkür ederim bebegim
Tesekkur ederim canim benim :) daha yarisma yeni basladi.1 aya kadar daha ne tarifler gelir kim bilirsen katilacak misin
Cok cok tesekkur ederim canim megim bitanemsinnn seni cok seviyorumÇok leziz çokk
10 parmağında10 marifet Coco'mun
Tatlı dillim gülen yüzlüm ellerine yüreğine sağlık
Cok sagol canimin iciCocom sen nerelısın nereden bu marıfet maşallahharıka grunuyor hersey
Hiç belli olmuyor canim,inan ki ben cozemedim henüz en iddiali tarifler sonuncu olabiliyor bazen.hepimiz birincilik ve sonunculuk adayı olabilirizAklımda menü var bakalım oğlum müsade ederse katılırım :) ilk katıldığımda sonran üçüncü oldum ikinci yarışmada sondan dördüncü oldum şimdi bakalım hedefim sondan beş
Hiç belli olmuyor canim,inan ki ben cozemedim henüz en iddiali tarifler sonuncu olabiliyor bazen.hepimiz birincilik ve sonunculuk adayı olabiliriz
Amiiiinn canim.hayirlisi olsun :)Hayırlısı olsun hepimiz icin. Ben yarismanin heyecanini da cok seviyorum :)
Ben de çok seviyorum seniCok cok tesekkur ederim canim megim bitanemsinnn seni cok seviyorum