- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Benim canim canim canim koremmmKuzucummm ellerine saglık.
Senin o parmaklarıni yirim.
Iyice profesyonelleşiyorsun. Çok güzel gözüküyor. Inşallah bu sefer kazanırsın canım benim. Çok begendim. Hele baklava olayı bitirmiş zaten.
Zalımmm bu ne
Ben 3 haneli kilolara yakın iken kilo vermeye başladığımda tamı tamına 3 ay baklavaya olan zaafim yüzünden yakindim
Oyyyy oyyyy oyyyyyerim vallaha, gönder iftara 10 dilim
Cok teşekkür ederim canım cok sagol,evet ilk deneyimim.görüntüsü kadar tadida guzeldi tabii takdir sizin neticede. keske tattirmak kismet olsaydi.canimsinEllerine emeğine sağlık coco ... başarılar dilerim ..
Üst mesajlarda gördüm baklava da ilk deneyiminmiş ..... onun için ayrıca tebrikler ..gayet güzel gözüküyor
Ablacim ben yemeyecektim zatenOpppssssssssssss ..... yakalarımmmm
Aaaaaa ask olsun lunyam 10 dilim yedin ya bugünAblacim ben yemeyecektim zaten
Mahalleliye dağıtacaktın biliyorumAblacim ben yemeyecektim zaten
Aaaaaa ask olsun lunyam 10 dilim yedin ya bugün
Balım bu sefer katılabilecegimi sanmıyorum ama kesin birşey de söyleyemem. Belki en son zamanlara dogruBenim canim canim canim koremmmevet katıla katıla artık öğreniyorum yavastan işin inceliklerini :))) begenmene cok sevindimm coookk tesekkur ederim bitanem.insallah Allahin izniyle bu sefer olur.sende katilcaksin ama dimi??katilmiycam deme sakin
Peki tahilli ekmek falan yiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya2 ye bölüyorum sahuru genelde ..
Saat 1.5 / 2 gibi ... kahvaltı ... hibiskus ya da beyaz çay ..ile klasik bol yeşillikli kahvaltı .
3 / 3.5 gibi de tarçınlı yoğurt ve meyve .
ben yaklaşık 2 aydır korumadayım ama .. artık verme dönemi geçti şükür .
yine de hamur işlerinden tatlılardan uzağım .
Ay dogru unutmusum kuzum taşınma islerin vardi soylemistin.Tamam bitanem,insallah katilirsinBalım bu sefer katılabilecegimi sanmıyorum ama kesin birşey de söyleyemem. Belki en son zamanlara dogru
Peki tahilli ekmek falan yapiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya
Cok tesekkur ederim canim,dedigin gibi sabah erken saatlerde gitmekte fayda var.oglen sicaklarda oraya gitmek hic çekilmiyor.cok sağolBen maalesef bu ara sporda moladayım .
Kas içi ödemden sakatlandı bacağım . Aşırı spor yüklenmesinden tabiii
o yüzden yediklerime daha dikkat ediyorum , gerçi canım da istemiyor ki .
Ramazanın ideal sporu yürüyüş ..iftardan 1 saat kadar sonra .
Salona gideceksen de gündüz erken saatleri tercih etmelisin . Kardiyo yerine pilates /yoga mesela ..
Kişiye göre de değişir tabii , tansiyon düşüklüğü , yorgunluk , halsizlik hissetmeyenler spora devam .
Cok teşekkür ederim tivitim,senin kadar olamam amaEllerıne saglıkne hamaratmışsın
Ne 10 dilimi tövbe deAaaaaa ask olsun lunyam 10 dilim yedin ya bugün
Evet ablacığım , ramazanda sevaba gireyim dedimMahalleliye dağıtacaktın biliyorum
Aman diyeyim, tam buğday da olsa ekmek yeme sahurdaPeki tahilli ekmek falan yiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya
Yok yok sen bana taş çıkarırsınCok teşekkür ederim tivitim,senin kadar olamam amagerci hamaratta sayilmam yarisma icin yaptim.yoksa evde bulgur pilavi fasulye gecistiririm hep