Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Kuzucummm ellerine saglık.:KK200:
Senin o parmaklarıni yirim.
Iyice profesyonelleşiyorsun. Çok güzel gözüküyor. Inşallah bu sefer kazanırsın canım benim. Çok begendim. Hele baklava olayı bitirmiş zaten.:super:
Benim canim canim canim koremmm:KK15:evet katıla katıla artık öğreniyorum yavastan işin inceliklerini :))) begenmene cok sevindimm coookk tesekkur ederim bitanem.insallah Allahin izniyle bu sefer olur.sende katilcaksin ama dimi??katilmiycam deme sakin

Ellerine emeğine sağlık coco ... başarılar dilerim ..
Üst mesajlarda gördüm baklava da ilk deneyiminmiş ..... onun için ayrıca tebrikler ..gayet güzel gözüküyor :super:
Cok teşekkür ederim canım cok sagol,evet ilk deneyimim.görüntüsü kadar tadida guzeldi tabii takdir sizin neticede. keske tattirmak kismet olsaydi.canimsin:KK36:

Ausencia Ausencia canım sahurda neler yiyorsun??
Bende kilo vermeye calisiyorum da :oops:

2 ye bölüyorum sahuru genelde ..

Saat 1.5 / 2 gibi ... kahvaltı ... hibiskus ya da beyaz çay ..ile klasik bol yeşillikli kahvaltı .

3 / 3.5 gibi de tarçınlı yoğurt ve meyve .

ben yaklaşık 2 aydır korumadayım ama .. artık verme dönemi geçti şükür .

yine de hamur işlerinden tatlılardan uzağım .

Benim canim canim canim koremmm:KK15:evet katıla katıla artık öğreniyorum yavastan işin inceliklerini :))) begenmene cok sevindimm coookk tesekkur ederim bitanem.insallah Allahin izniyle bu sefer olur.sende katilcaksin ama dimi??katilmiycam deme sakin
Balım bu sefer katılabilecegimi sanmıyorum ama kesin birşey de söyleyemem. Belki en son zamanlara dogru

2 ye bölüyorum sahuru genelde ..

Saat 1.5 / 2 gibi ... kahvaltı ... hibiskus ya da beyaz çay ..ile klasik bol yeşillikli kahvaltı .

3 / 3.5 gibi de tarçınlı yoğurt ve meyve .

ben yaklaşık 2 aydır korumadayım ama .. artık verme dönemi geçti şükür .

yine de hamur işlerinden tatlılardan uzağım .
Peki tahilli ekmek falan yiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya

Peki tahilli ekmek falan yapiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya

Ben maalesef bu ara sporda moladayım .
Kas içi ödemden sakatlandı bacağım . Aşırı spor yüklenmesinden tabiii :skandal:
o yüzden yediklerime daha dikkat ediyorum , gerçi canım da istemiyor ki .

Ramazanın ideal sporu yürüyüş ..iftardan 1 saat kadar sonra .

Salona gideceksen de gündüz erken saatleri tercih etmelisin . Kardiyo yerine pilates /yoga mesela ..

Kişiye göre de değişir tabii , tansiyon düşüklüğü , yorgunluk , halsizlik hissetmeyenler spora devam .

Ben maalesef bu ara sporda moladayım .
Kas içi ödemden sakatlandı bacağım . Aşırı spor yüklenmesinden tabiii :skandal:
o yüzden yediklerime daha dikkat ediyorum , gerçi canım da istemiyor ki .

Ramazanın ideal sporu yürüyüş ..iftardan 1 saat kadar sonra .

Salona gideceksen de gündüz erken saatleri tercih etmelisin . Kardiyo yerine pilates /yoga mesela ..

Kişiye göre de değişir tabii , tansiyon düşüklüğü , yorgunluk , halsizlik hissetmeyenler spora devam .
Cok tesekkur ederim canim,dedigin gibi sabah erken saatlerde gitmekte fayda var.oglen sicaklarda oraya gitmek hic çekilmiyor.cok sağol :KK36::KK37:

Aaaaaa ask olsun lunyam 10 dilim yedin ya bugün:KK70: :KK70:
Ne 10 dilimi tövbe de :eek:

Mahalleliye dağıtacaktın biliyorum :halay:
Evet ablacığım , ramazanda sevaba gireyim dedim :ıslık:

Ausencia Ausencia canım sahurda neler yiyorsun??
Bende kilo vermeye calisiyorum da :oops:

Peki tahilli ekmek falan yiyor musun??ben haftanin 5 günü spor salonuna gidiyorum kosu bandinda tempolu yürüyüş falan yapiyorum.orucluyken gidemedim hic susarim diye.bi sakincasi olmaz dimi spor salonuna gitsem.hani terliyoruz falan ya
Aman diyeyim, tam buğday da olsa ekmek yeme sahurda :KK20:

X