Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Teşekkür ederim canim.ama baklava neden sevmiyosun yaaaa baklava sevilmez mi hiiiicccccc:KK43:(( sev sev :KK70:
Burda bir baklavaci var birtek onu yiyorumm kuru baklava yapıyor adamlar ici full antep fistigi.bazen yemeyip yaninda yatasim bile geliyor o derece :KK70: bir tek o baklava ben genel olarak serbetli tatli sevmeyenlerdenim :) bazi istisnalar hariicc tabiki de :)

Şimdi maket den görsel yapıyorlar yemekleri ,tatlıları onlar gibi bozulmasa güzel olurdu aslın da :KK66:
Yarisma ne zaman bitiyor tatlim :KK66:
Daha cok var kuzum,sanırım 1 ayı geciyor.24 haziranda oylama basliyor.tam 1 ay iste

Burda bir baklavaci var birtek onu yiyorumm kuru baklava yapıyor adamlar ici full antep fistigi.bazen yemeyip yaninda yatasim bile geliyor o derece :KK70: bir tek o baklava ben genel olarak serbetli tatli sevmeyenlerdenim :) bazi istisnalar hariicc tabiki de :)
Valla bende tatli yemiyorum malum,dun bir dilim baklavaa yedim,sonrasini eşime devrettim:KK70: sende katilacak misin bebisim

X