- 2 Aralık 2015
- 31.455
- 104.970
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Benim oğlanın YGS sınavı da var,lap top genelde Onda ,telefonla uğraşamıyorum ,Onun da etkisi var tabiBende katılmıcaktım ama kazen aklımı çeldişaka bir yana dedim nasıl olsa hergün iftar hazırlıyorum birazcık özenirim napim.. ama sınavdan sonra haftaya gelirim inş
Cok tesekkur ederim ahlarımmmHarikasin ellerine saglik bol sans simdiden. Tatlin star
Sen gönder kuzusumm , ben kargoyla da olsa yerim bi şekil deAh keske sana da yedirebilseydim kuzusum kendim yaptim diye soylemiyorum cok guzel oldu
Teşekkür ederim canim.ama baklava neden sevmiyosun yaaaa baklava sevilmez mi hiiiiccccccCocoChanelmademoiselle tatlimm ellerine saglikk :) baklavaa cok sevmem ama.güzel görünüyor basarilar diliyorummm
Sen gönder kuzusumm , ben kargoyla da olsa yerim bi şekil de
Burda bir baklavaci var birtek onu yiyorumm kuru baklava yapıyor adamlar ici full antep fistigi.bazen yemeyip yaninda yatasim bile geliyor o dereceTeşekkür ederim canim.ama baklava neden sevmiyosun yaaaa baklava sevilmez mi hiiiicccccc(( sev sev
Şimdi maket den görsel yapıyorlar yemekleri ,tatlıları onlar gibi bozulmasa güzel olurdu aslın dakeske yemekler hic bozulmasa ve gonderebilsek ne guzel olur
Daha cok var kuzum,sanırım 1 ayı geciyor.24 haziranda oylama basliyor.tam 1 ay isteŞimdi maket den görsel yapıyorlar yemekleri ,tatlıları onlar gibi bozulmasa güzel olurdu aslın da
Yarisma ne zaman bitiyor tatlim
Valla bende tatli yemiyorum malum,dun bir dilim baklavaa yedim,sonrasini eşime devrettimBurda bir baklavaci var birtek onu yiyorumm kuru baklava yapıyor adamlar ici full antep fistigi.bazen yemeyip yaninda yatasim bile geliyor o derecebir tek o baklava ben genel olarak serbetli tatli sevmeyenlerdenim :) bazi istisnalar hariicc tabiki de :)
Tamam tatlımDaha cok var kuzum,sanırım 1 ayı geciyor.24 haziranda oylama basliyor.tam 1 ay iste
DüşünüyorumValla bende tatli yemiyorum malum,dun bir dilim baklavaa yedim,sonrasini eşime devrettimsende katilacak misin bebisim
Davete gerek var mı
Latife ediyorum tabikisii katilicamm :) yemeklerim falanda belli ama bakalim ne zaman bu aralar cok usengecimDavete gerek var mıİftar sofranı kap gel bekliyoruz
Oruç olunca biraz üşenmeye başladıkLatife ediyorum tabikisii katilicamm :) yemeklerim falanda belli ama bakalim ne zaman bu aralar cok usengecim
PekiyisiiOruç olunca biraz üşenmeye başladıkBirkaç gün sonra tam alışırız. Sofranı ve tariflerini bekliyorum
Ayy patlıcanDisipline Girmis BirKadin bebisim nasil olmus??:))