- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Eyvahh!! Ben saburda hep yiyorum valla.evelde kac gündür gitmiyo kilo hep yerinde sayiyo.bundan sonra yemem.sadece peynir yumurta domates salatalik bolca su.baska da bisey yok.ha bide bol suNe 10 dilimi tövbe de
Evet ablacığım , ramazanda sevaba gireyim dedim
Aman diyeyim, tam buğday da olsa ekmek yeme sahurda
Benim degilde eşimin midesi baya bi bayram etti gercektenYok yok sen bana taş çıkarırsın
Mideniz bayram etmiş
Baklavayı iyi açmışsın valla buyuk emekBenim degilde eşimin midesi baya bi bayram etti gercektencok sagol canım tivitim
Tatlım yulaf kepeği ile krep yapabilirsin peynirli falan.Eyvahh!! Ben saburda hep yiyorum valla.evelde kac gündür gitmiyo kilo hep yerinde sayiyo.bundan sonra yemem.sadece peynir yumurta domates salatalik bolca su.baska da bisey yok.ha bide bol su
Vallaha gel beni ye diyorBaklavayı iyi açmışsın valla buyuk emek
Sorma valla ilk defa açtım bide,gercekten yorucuydu Allah baklava yapanlara sabir versin.:)basit gördüğümüz seyler ne kadar büyük emekmis.gerci ben ilk defa açtığım icin oyle gelmistir belki,surekli acsam belki pratiklesirimBaklavayı iyi açmışsın valla buyuk emek
Yulaf kepegi yok kuzum bu gunluk haslanmis yumurtayla gecistireyim de yarin alayim yulaf kepegini.ay bu cok iyi oldu,sen sahurda ne yersen bende onu yiyim paylasirmisin benimle günlük menunuTatlım yulaf kepeği ile krep yapabilirsin peynirli falan.
Bende şimdi biraz meyve yedim , kahve içtim. 1.5 saat bekleyip 2 buçukta maydanoz , peynir, 2 yumurta ve 2 yk yulaf ile omlet gibi yiyeceğimyanında domates salatalık
Olsada yesekVallaha gel beni ye diyor
Tabi ki tatlım, sana çok güzel bir tüyo da vereyim , 3 tam ceviz yedin mi 1 gün boyunca ekmek falan hiç aramasınYulaf kepegi yok kuzum bu gunluk haslanmis yumurtayla gecistireyim de yarin alayim yulaf kepegini.ay bu cok iyi oldu,sen sahurda ne yersen bende onu yiyim paylasirmisin benimle günlük menunu
Keşke diyeceğim ausencia ablam görecek diye tırsıyorummOlsada yesek
Zor iş gercekten guzelbişey yapacaksan eger ben ugrasamamSorma valla ilk defa açtım bide,gercekten yorucuydu Allah baklava yapanlara sabir versin.:)basit gördüğümüz seyler ne kadar büyük emekmis.gerci ben ilk defa açtığım icin oyle gelmistir belki,surekli acsam belki pratiklesirim
Gormustır belkideKeşke diyeceğim ausencia ablam görecek diye tırsıyorumm
O yüzden keşke demiyorum, çok fenadir kendisiGormustır belkide
Ben her sabah kahvaltisinda 2 ser 3 er yiyorum valla ceviz.bundan sonra ekmek almiyorum.ay cok sagol canim benim,bebek icin zayiflamam lazim en kisa surede altin degerinde bilgiler bunlar benim icin :))Tabi ki tatlım, sana çok güzel bir tüyo da vereyim , 3 tam ceviz yedin mi 1 gün boyunca ekmek falan hiç aramasın
Ben 40 kiloya yakın vermiş biri olaraktan söylüyorum
Bayramda mecbur uğraşıyorZor iş gercekten guzelbişey yapacaksan eger ben ugrasamam
Oyyy tatlım , İnşallah en yakın zamanda olurBen her sabah kahvaltisinda 2 ser 3 er yiyorum valla ceviz.bundan sonra ekmek almiyorum.ay cok sagol canim benim,bebek icin zayiflamam lazim en kisa surede altin degerinde bilgiler bunlar benim icin :))
Keşke diyeceğim ausencia ablam görecek diye tırsıyorumm
Amiin insallah kuzum.Neredeyse 10 kilo fazlam varOyyy tatlım , İnşallah en yakın zamanda olur
Baştan deseydin ya biz seni zayiflatirdik kaç kg fazlan var?