Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ohh cok şükür vallahi dün sabahtan beri bu tariflerle ugrasiyorum.ozellikle ilk gunden yuklemeye calistim ki,benden once biri yaparsa yapamam diye.tesekkur ederim canim :*
Ahh kiyamam .karniyarik yapmicam cnm icin rahat olsun emegine yazık etmicem

Mmmmhhh harika bir menü müthiş ellerine kollarına emeğine sağlık canım ayrıca karnıyarık sevdiğim yemekler arasında çok severim kendilerini Başarılar diliyorum

Mmmmhhh harika bir menü müthiş ellerine kollarına emeğine sağlık canım ayrıca karnıyarık sevdiğim yemekler arasında çok severim kendilerini Başarılar diliyorum
Cok teşekkür ederim aslımm begenmene cok sevindim bende cok severim karniyarigi

Tebrikler bu ne hız kız.. Ayy bende sabırsızlanıyorum katılmak için.. şu sınav geçsin de haftaya da ben katılacam inşallah. .
Vallahi hippom dün sabahtan beri alisverisiydi tarifiydi derken aksama kadar anca bitirdim.baklava beni cok zorladi.tariflerimi once yapayim ki baskasi benden once yaparsa ben yapamam diye erkenden yaptim :))

Bu ara yoğunluğum var,yarışma çok oyalıyor beni. İnşallah ramazandan sonra.Tabii gaza gelip katılmazsam
Bende katılmıcaktım ama kazen aklımı çeldi şaka bir yana dedim nasıl olsa hergün iftar hazırlıyorum birazcık özenirim napim.. ama sınavdan sonra haftaya gelirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…