karmasik iliskiler

Bu hastalık değil, kendinizi buna inandırıp bir yol arıyorsunuz ama malesef, arkadaşınız hasta falan değildir.bazı insan , bu durumda kadın, erkek sinek görse kaçırmaz fırsatını bulursa. Etrafındaki herkes ama herkes olabilir farketmez. Sizin kocanız da olur başkası da, uygun zamanda fırstatları değerlendirecektir.
Böyle bir kadın tanımıştım ben, bana anlattı bir kere, tüm alakamı kestim. Şu lafa inanırım; bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Hep oyle sezinliyor insanlar nedense buraya kim bi konu acsa bi yakiniyla ilgili bu yorum hep yapilir enteresan geliyo bana. Yani ben olsam neden soylemiyimki hic birinizi tanimiyorumki neyse nasil isteraeniz oyle dusunun tsk yorum icin
arkadaşım üyelik alamadı gibi. sacmalıklarla gelen cok oldugu için

arkadaşınız psikologluk falan değil, şımarmış, sevgi arsızı olmuş. hiç çocukluğuna ergenliğine de sığınmasın, zor geçen geçmiş herkesi aldatmaya itmez, içinde varmış ki yapıyor. üstelik evliliğinde ailesinde bu kadar itibar görürken yapıyor.
bence bırakın ne hali varsa görsün, siz ondan uzak durun, böyle insanlardan fayda gelmez, bir süre sonra sizi de aynı sıkıntıların içine iter.
böyle modeller evlenmesin, baksanıza bu kaçıncıymış.
arkadaşınız erkek olsa yine aynı yorumu yapardım.

Dedigim gibi cocukluk ark ben esimi 7 senedir taniyorum o da dogal olarak yeltense bu gune kadar yeltenirdi diye dusunuyorm esimde esiyle arkadas tabi bilemem yinede insanoglu sonucta.

siz yine de uzak durun böyle karakterlerden, yeri geliyor eşimizi çocuğumuzu tanımıyoruz.
7 senedir tanıyorum, yeltense bugüne kadar yeltenirdi diye düşünmeyin. arkadaşınızın eşinin de haberi yok, görüyorsunuz en son eşler duyup öğreniyor.
riske girmeye değer mi?

Hic suphelenmiyosunuz.ya sizin esinize de mesaj attiysa.en heycanlisi esinizle olur sanirim.nasil guveniyosunuz bi arkadas olarak garip gercekten.

Eşinin kendisini affedecegini düşünüyordur. ..nasil olsa daha önce aldatmis ve affedilmis. ..ikna kabiliyeti iyiymiş. ..Bütün kadınlar eşleri tarafından hergün pamukla sarilırken iltifat yağmuruna tutulurken arkadaşınız ne yapsın haklı kız! !! Egosunu tatmin etmeye çalışıyor yazık bir anne olarak yaptığı şey iğrenç ötesi. ..Çocukların dan da mı utanmiyor? demek ki bu şahıs sizin esiniz arkadaşca 2 güzel birsey dese ona da saracak...ilgi ilgidir hem heyecanda seviyor...kusura bakma ama sende de arkadaşına da onun eşinde de akıl yok...yazik adama diyeceğim ama diyemiyorum çünkü onun da vardır bir düşüncesi daha evlenmeden önce affettigi için. ..

Dünya böyle iğrenç ve bencil bir yer işte.
Kimi zavallı kadın kocasını çok sever çocuğu için kocasının manyaklıklarına katlanır,kv-kp-görümce şeytan üçgeni arasında kalır ezilir de ezilir sadece huzur için dua eder.
Kimi kadına kocası tapar,kv kp el üstünde tutar.bu kez kadına huzur batar ilgi,macera peşine düşer.
neymiş çok seviyomuş..arkadaşının sevdiği şey erkeklerin ilgisi,bu onun gururunu okşuyor.inşallah kocası öğrenir,kv ve kp de öğrenir.o zaman bol bol ilgiye boğulabilir kendisi çeşitli erkeklerce.arkadaşın hiç masum ve de samimi değil tedavi olmak için adım atardı aksi halde.

Arsızlık yani başka bişey deyil. Belasını arıyo kaşınıyo.

Arkadasiniz ve esi tencere kapak misali birbirlerine cuk oturmuslar. Kendisini defalarca aldatan bir kadini bagrina basmayi gorev bilmis bir adama acimam da o zavalli cocuga acirim. Ahlaki gerekliliklerden bihaber anne babaya sahip bir cocuk nasil bir egitim gorebilir ki, yazik. Umarim o cocuk kendini kurtarir. Ahlak psikolojik destekle yuklenebilecek bir kavramsa acilen gitsin tabii ki psikologa. Ama inanmak istesem de pek inanamiyorum.

Senin bu arkadaş karaktersizin tekiymiş ya eşine ne demeli adamda iyi mide varmış yuhh

Yazdiklarinizin hemen hemen hepsine katiliyorum. Yalnizca esini baska adamlarla aldattigina gore benim esimide ayartmaya calisir dusuncesi haric. Siz hic erkek arkadasi esini aldatiyo diye bu benim karimada goz koyar deyip bi adamin arkadasiyla iliskisini kestigine sahit oldunuz mu? Ben olmadim.. olmaz diye bi sey yok belki yaparda bilemem ben neler neler oluyo bu hayatta.. ama bu dusunceyle yasayamamki esini aldatmayan cok hanimefendi diyecegim biride gelip esimle iliski yasayabilir. Aldatma fikri benden cok uzak yani dusuncemden. Ortada bi sey yokken sanrilar uzerine dusunemem. Bi sey olursa bi suphe kaparsam o zaman ona gore hareket ederim. Benim fikrim bu tabiki.. yorumlariniz icinbtskler

Senin bu arkadaş karaktersizin tekiymiş ya eşine ne demeli adamda iyi mide varmış yuhh
Ark yaptigi karktersizlik bencede ama esinin yaptigi midesizlik degil bana gore. Aldatan esini affeden kadinlara midesiz demiyoruz bence erkeklerede denmemeli. Cunku ben ikisi arasinda hic bi fark goremiyorum sahsen

bizim gibiler aldatılır üstüne yetmiyormuş gibi, aldatıldığı kişinin başkasını sevdiğini veonunla mutlu olduğunu görür. Değeri kalmaz..
Bunun gibilerde böyle el üstünde tutulur, ne yaparsa yapsın çok değerli olur, her hatası affedilir..

Arkadaslar vakit bulmusken konuyla ilgili bi kac gelisme daha yazicam. Bubarkadasim doktora gidicem dedi hatta randevu felan aldim dedi ama gitmemis itiraf etti sonradan. Neyse bu cocugu faceten bulmus msj atmis fake bi adresten cocuk kimsin vs demis bu soylememis gunlerce korkmus esine soyler diye. Sonra ismini soylemis cocuk tanimiyorum demis evli oldugunu cocugu oldugunu soylemis yine tanimiyorum demis fotosunu gostermis cocuk yine tanimiyorum demis tabi bunlar bi kac hafta icinde yavas yavas olmus cocuk tel ver aricam demis vs vermemis tabi.. gecen gun cocuk yine tutturmua kimsin vs kiz demis daha ne soyliyim her seyi soyledim tanimadin. Cocuk demis en son nerede karsilastik hangi ortamda beraber bulunduk bunu soyle bende sana cok onemli kimsenin bilmedigi bi sirrimi vericem. Kiz demis soylememis ne olur ne olmaz diye hem bana ne diye sirrini veriyosun insan tanimadigi birine sirrini verir mi demis. Cpcukta evet insan tanimadigi birine sirrini vermez ama lutfen soruma cvp ver ondan sonra kimsenin bilmedigi bi sirrimi soylicem demia. Neyse kiz soylemeyince tartismislar cocuk engellemis bunu kiz diger gercek facesinden yazmis ve facesini dondurmus. Cocuk diger faceten engeli kaldirmis veee senin kim oldugunu biliyodum demis.. kizda sinirlenmis bunca zaman oyun yapti diye. Cocukta demis bu sartlar altinda gorusmemiz konusmamiz cok yanlis sen evlisin vs benim arkadasta zaten gicik olmus cocuga neden o zaman bunca zaman bilerek konustun engelleseydin hemen demis tabi cocuk bi sey diyememis seni engellicem demis o engellemeden bizimki engellemis. Cocuk bide bu konustuklarimizdan kimsenin habero olmucak mrk etme demis.. olaya yorumlarinizi bekliyorumda acikcasi benim asil tuhafima giden boyle adamlarin var oluşu kaldimi boyle erkek ya hem evli hem guzel kadin en kotu bi yataga atarim diye dusunur yani erkek benim bildigim.. helal olsun ne diyim cok sasirdim

Çocuk arkadaşın kadar ahlaksız değilmiş işte.. ama umarım akıllıdır da o sohbeti arkadaşının kocasına gönderir...

Hi bide cocukla 2 3 hafta araliklarla konusmuslar ama hep kimsin nesin muhabbetleri vs yani samimi bi ortam olmamis hic. Ayrica cocuk kizi tanidigini soylemeden once cok mutsuzsun neden bu sekilde yazmayi tercih ettin vs demis

arkadaşının özelini paylasman ne derece dogru bilemedim, herseyi apaçık yazmışsın. Farkındamısın sen bu şahısın arkadaşısın yani biz burada yorum yaparken sende payını almış oluyorsun. Arkadaşın çok istiyorsa kendi üye olup anlatsın derdini tabi bunu yapabilirse. Böyle şeyleri buraya anlatmakla olmuyo arkadaşlık malesef ya sıkıca elini tutar güzel bi tokat atarsın doktora götürsün yada yol verirsin kendi karakterine zarar vermezsin.

Ya siz ne ahlaksiz insanlarsiniz ya.normal normal yazmissiniz bide buraya.adam yetmeyecekti ona madem niye evlendi.gerci aldatilipta evlenen kocanin aklina sasarim ben.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…