Bu hastalık değil, kendinizi buna inandırıp bir yol arıyorsunuz ama malesef, arkadaşınız hasta falan değildir.bazı insan , bu durumda kadın, erkek sinek görse kaçırmaz fırsatını bulursa. Etrafındaki herkes ama herkes olabilir farketmez. Sizin kocanız da olur başkası da, uygun zamanda fırstatları değerlendirecektir.Valla arkadasimi savunmadim aldatmayi asla asla savunamam. Sadece hasta olabilir mi yani kisilik bozuklugu vs bunu sordum. Tabi rahat batiyorda olabilir dedigim gibi hayati nerdeyse dort dortluk. Aldatiyo diye siz kovarsiniz yanindan ben kovmam tercih meselesi ki ben umutla diyim artik bunun hastalik olduguna inanmka istiyorum cunku o zaman bi caresi olur en azindan. Ayrica rahat olup olmadigim mesajda nasil belliboluyor anlamadim cokbfelaket aman Allah im olanlara bak vay anasini seklinde mi anlatmam lazimdi şok oldugumu hissettirmek icin
arkadaşım üyelik alamadı gibi. sacmalıklarla gelen cok oldugu içinHep oyle sezinliyor insanlar nedense buraya kim bi konu acsa bi yakiniyla ilgili bu yorum hep yapilir enteresan geliyo bana. Yani ben olsam neden soylemiyimki hic birinizi tanimiyorumki neyse nasil isteraeniz oyle dusunun tsk yorum icin
Dedigim gibi cocukluk ark ben esimi 7 senedir taniyorum o da dogal olarak yeltense bu gune kadar yeltenirdi diye dusunuyorm esimde esiyle arkadas tabi bilemem yinede insanoglu sonucta.
Arsızlık yani başka bişey deyil. Belasını arıyo kaşınıyo.Slm kizlar bi ark durumunu yazicam onun uyeligi yok benim burayi okudugumu gorunce benim konum hakkindada fikir al dedi. Bu ark evli ailecek gorusuyorz eside cok iyi bi insan yani arkadasimin bir dedigini iki yapmaz kv kb herkesle aralari iyi evlilikleri nerdeyse superde gel gelelim bu ark hic durmuyor sevgiliyken adami aldatti facete felan adam yakladi o bu derken baristilar nisanliyken yine aldatti yine baristilar hep bi kilif uydurdu yok ilgi gostermedin vs aldatma sekli baska erkeklerle konusmak zaman gecirmek seklinde. Neyse evlendiler duzeldi dedim bayagi oldu evlilikleri cocuklarida var. Az once bana yine bi sey itiraf etti. Ailecek gorustukleri evli arkadaslarinin evlenmis bosanmis olan bi arkadasina faceten msj atmiss. Cocukla bi kac defa o evli arkadaslarinin yaninda ayni ortamda bulunmuslar dikkat cekici bi kiz ortamda cocuga hic sbi sey belli etmemis ama ilgisini cekmis cocuk. Cocuktanda oyle bibsey hissetmemis. Neyse gecen gun faceten msj atmis sahte faceten resim felan koymamis ha bu arada cocugun su an sevgiliside var. O gece biraz konusmuslar cocukla kimsin felan demis kim oldugunu soylememis bi kac ipucu vermis ama nerden bilicek cocuk zaten ark sonra ben evliyim yazma felan demis kafasina dank etmis herhalde cocukta kafami bulandirdin felan demis. 2 gun ne o ne bu msj atmamis bana gelmeden once yine yazmis sesin cikmiyo felan cocuk bi sey yazmamiis valla ben anlatamadim anlamiyoda sizcede bunun doktora gitmesi gerekmiyo mu harika bi ailesi var esi kv kp herkea pervane etrafinda cocugunda var neden ypiyosun diyorum bilmiyorum hep ilgibsevgi ilk gunku heyecani istiyorum diyor esiylede son zamanlarda hep kavga ediyo bana ilgi goster tarzinda. Esi cok iyi bi insan o da oyle diyo sadece biraz ilgi mi diyim heyecan mi o eksikmis e zaten bi sure sonra evliliklerde bunlat normal degil mi cok azdir ilk gunku heyecani tasiyabilen ciftler. Bi seylerbyazinda akli basina gelsin esibduyarsa affetmz cunku hem tanidigi bi aadam aonucta arkadasinin arkadasi hemde evli cocukluu o da biliyo affetmicegini. Bide bu kizin ergenlikndonemi cok beter gecti siddet kucuk dusurulme maddi sorunlar vs acaba bunlarinda etkisi var midir ben bilemedim
Ark yaptigi karktersizlik bencede ama esinin yaptigi midesizlik degil bana gore. Aldatan esini affeden kadinlara midesiz demiyoruz bence erkeklerede denmemeli. Cunku ben ikisi arasinda hic bi fark goremiyorum sahsenSenin bu arkadaş karaktersizin tekiymiş ya eşine ne demeli adamda iyi mide varmış yuhh
Arkadaslar vakit bulmusken konuyla ilgili bi kac gelisme daha yazicam. Bubarkadasim doktora gidicem dedi hatta randevu felan aldim dedi ama gitmemis itiraf etti sonradan. Neyse bu cocugu faceten bulmus msj atmis fake bi adresten cocuk kimsin vs demis bu soylememis gunlerce korkmus esine soyler diye. Sonra ismini soylemis cocuk tanimiyorum demis evli oldugunu cocugu oldugunu soylemis yine tanimiyorum demis fotosunu gostermis cocuk yine tanimiyorum demis tabi bunlar bi kac hafta icinde yavas yavas olmus cocuk tel ver aricam demis vs vermemis tabi.. gecen gun cocuk yine tutturmua kimsin vs kiz demis daha ne soyliyim her seyi soyledim tanimadin. Cocuk demis en son nerede karsilastik hangi ortamda beraber bulunduk bunu soyle bende sana cok onemli kimsenin bilmedigi bi sirrimi vericem. Kiz demis soylememis ne olur ne olmaz diye hem bana ne diye sirrini veriyosun insan tanimadigi birine sirrini verir mi demis. Cpcukta evet insan tanimadigi birine sirrini vermez ama lutfen soruma cvp ver ondan sonra kimsenin bilmedigi bi sirrimi soylicem demia. Neyse kiz soylemeyince tartismislar cocuk engellemis bunu kiz diger gercek facesinden yazmis ve facesini dondurmus. Cocuk diger faceten engeli kaldirmis veee senin kim oldugunu biliyodum demis.. kizda sinirlenmis bunca zaman oyun yapti diye. Cocukta demis bu sartlar altinda gorusmemiz konusmamiz cok yanlis sen evlisin vs benim arkadasta zaten gicik olmus cocuga neden o zaman bunca zaman bilerek konustun engelleseydin hemen demis tabi cocuk bi sey diyememis seni engellicem demis o engellemeden bizimki engellemis. Cocuk bide bu konustuklarimizdan kimsenin habero olmucak mrk etme demis.. olaya yorumlarinizi bekliyorumda acikcasi benim asil tuhafima giden boyle adamlarin var oluşu kaldimi boyle erkek ya hem evli hem guzel kadin en kotu bi yataga atarim diye dusunur yani erkek benim bildigim.. helal olsun ne diyim cok sasirdim
Gondersede bi sey ispay edemezki fake hesapÇocuk arkadaşın kadar ahlaksız değilmiş işte.. ama umarım akıllıdır da o sohbeti arkadaşının kocasına gönderir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?