karmasik iliskiler

Ya siz ne ahlaksiz insanlarsiniz ya.normal normal yazmissiniz bide buraya.adam yetmeyecekti ona madem niye evlendi.gerci aldatilipta evlenen kocanin aklina sasarim ben.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim..
Kiblendinizz

Haberi var daha dogrusu o soyledi yazmami basta yazmistim..

Ya ama kusura bakmayın da hep bölgeleri değerli oluyi iste gerçekten seven kadınların kıymeti bilinmiyor. Hep iyi niyetli olanlar aci cekiyo

Ya siz ne ahlaksiz insanlarsiniz ya.normal normal yazmissiniz bide buraya.adam yetmeyecekti ona madem niye evlendi.gerci aldatilipta evlenen kocanin aklina sasarim ben.bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim..
Anormal anormal nasil yaziliyo siz
Ya ama kusura bakmayın da hep bölgeleri değerli oluyi iste gerçekten seven kadınların kıymeti bilinmiyor. Hep iyi niyetli olanlar aci cekiyo
Kesjnlikle katiliyorumm.. esi pervane tek esi olsa iyi kv kp herkes

Anormal anormal nasil yaziliyo siz

Kesjnlikle katiliyorumm.. esi pervane tek esi olsa iyi kv kp herkes
Öyle birini bulcam aldatcam hee. İlgi manyagiymis o da. Ne kadar ahlaksızlık ya. Demek biz boyle olmadığımız için kaybediyoruZ erkekler oylelerine çok kıymet veriyo

siz neden bu kadar kafaya taktınız ki
kendisi belli ki takmıyor.hem buradan çıkan tavsiyelere uyacak biri değil
öyle olsa siz de çok uyarmışsınızdır.sizin arkadaşınız sizi dinlemezse sanal ortamdakileri neden dinlesin dimi.edepsizin tekine hem biz ne diyelim ki.

Gondersede bi sey ispay edemezki fake hesap

he he ispat edemez, yıl 2014 millet uyduyla yatak odasının içini görebiliyor ama IP diye bir şey yok, evet ispat edemez.. elinde resmi var, evli olduğu, adı var yine bulamaz evet.. dua edin çocuk iyi niyetli, yoksa kalkıp evine bile gelir o bilgiler ışığında..

arkadaşınıza söyleyin bari, çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar..

Ilk mesajimda yazmistim o bana fikir almam icin yaz demisti.. bu mesajida gecen gun bunlari anlattiginda soyledi isin acikcasi napiyim gibisinden degil bu cocuk ne yapmaya calisiyo gibisinden sordu yani anlatabildim mi

Cocuk taniyo zaten kendisi soylemicem bu konusmalar aramizda kalicak demis ama tabi neyin ne olucagi belli olmaz.. ben okudum mesajlarn neredeyse tamamini ask mesk hic bi sey yok sadece bosluktyim vs tarzi konusulmus. Cocukta hic sormamis bosluktasinda niye bana yaziyosun

Ilk mesajimda yazmistim o bana fikir almam icin yaz demisti.. bu mesajida gecen gun bunlari anlattiginda soyledi isin acikcasi napiyim gibisinden degil bu cocuk ne yapmaya calisiyo gibisinden sordu yani anlatabildim mi
neyin fikrini istiyor
adamı nasıl ayartacağının mı.
ama biz de yok öyle taktikler.olsa dükkan onun.
çocuk ne yapmaya çalışıyor biliyormusunuz
evli barklı edepsiz bi kadından uzak durmaya çalışıyor.

Haberi var daha dogrusu o soyledi yazmami basta yazmistim..

Haberi olması yetmiyor üye olmak zor mu kendi kendini anlatması zormu geldi ohalde senin ona yapacağın tek şey onu bu durumla başbaşa bırakmak bilmiyorum kaç yaşındasın ama kusura bakma arkadaş secemiyorsun belliki karakter yapısı bozuk insanla olanında karakteri bozulur zamanla kendine dikkat etmeyi unutma

Sitenin yoneticisi siz misiniz ya kural disi bi durum varsa kapatirlar konuyu zaten. Istemeyen yorum yapmasin sanki zorla yazdiriyorum yaa. Her dakka neden siz yaziyosunuz demekten vazgecin. Size ne desem belki ozel bi durum var belki int yok belki belki yalandan bol ne var. Yalan soylemiyoruz diye suclu mu olduk yani saka gibi

Keşke yöneticisi olsam... Kulağa hoş sözler söylemeyince tepki normal tabi. Yalan söylemiyoruz diyorsunuzda hanım efendi dürüstlük neresinde yaşadığınızın. Umarım dogru yolu bulursunuz

Gondersede bi sey ispay edemezki fake hesap

Kendi hesabından da konuşmamış mı çocukla ? Daha önceden de vukuatı var arkadaşının... bence/inşallah/umarım bu sefer eşi öğrenir ve gerekeni yapar...

eşini kaybedince değerini anlar arkadaşın...

bu kişi öğretmen mi ben mi yanlış okudum!? Lütfen yanlış anlamış olduğumu söyleyin.
Bu duruma da Karmaşık ilişkiler diye başlık atılmaz edepsizliğin daniskası yazsanız daha iyiydi. Dinen hiç caiz değil ona girmiyorum Allah affetsin. Arkadaşınız mutlaka psikolojik yardım almalı bu hastalıklı hal ve tavır psikolojik olmayabilir ancak psikoloğun telkinleri kendine psikolojikman fayda edebilir.
Ayrıca ben de baktım düzelmiyor alakamı keserdim böyle biriyle. görgü bilgi terbiye olarak bize benzeyen yahut bizden daha ileride olan insanlar bize bişey katarlar karaktersiz insanlarla düşüp kalkmanın hiç lüzumu yok.
Bir de Aynaya her baktığımızda Allahım beni güzel kıldığın gibi ahlakımı da güzel kıl duasını etmeliyiz diye biliyorum...Ahlak vicdan at çöpe bi durum olmuş neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…