• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmasik iliskiler

Önce kendisi gitsin bir psikologa. Sonra psikolog zaten onu doğru yönlendirir diye düşünüyorum.
Bazı insanlar aslında yapı itibariyle tek eşliliğe, bir kişiye bağlanmaya uygun değilken, toplumdaki herkes gibi evlenmeye, çevresindeki ilişkileri birebir taklit etmeye çalışıyor. Sonra da işte böyle içinde kalanlar ile, yaşadıkları birbiriyle çatışınca sonuç bu oluyor.
Eşinin ilgi göstermemesi, iltifat etmemesi bu kadar büyük bir boşluk yaratıyorsa hayatında, o zaman eşiyle konuşup evlilik terapisine gidecek. Zaten adam aldatılmayı bile affettiyse bunu da kabul edecektir.
Adamda da hata var, bir kere aldatılınca affetmiş, şimdi arkadaşınız da aynen devam ediyor.
Kadın da, erkek de, aldatılınca affetmeyecek arkadaş. Tövbekar oldum bir daha seni aldatmam diye bir şey yok çünkü.

arkadaşınıza dedimki... dün yediginiz naneler yarın bigün size gelir bela olur. hiç olmadı ayagınıza dolanır.
bu arada sanki arkadaşınız degilde sizmişiniz gibi sezinliyorum nedense :KK37:
Hep oyle sezinliyor insanlar nedense buraya kim bi konu acsa bi yakiniyla ilgili bu yorum hep yapilir enteresan geliyo bana. Yani ben olsam neden soylemiyimki hic birinizi tanimiyorumki neyse nasil isteraeniz oyle dusunun tsk yorum icin

Bence o arkadasiniz her kimse siz de uzak durun. Yarin obur gun ayni seyi sizin esiniz veya sevgilinizle de yapabilir. Nasil guveniyorsunuz boyle insanlara...
Dedigim gibi cocukluk ark ben esimi 7 senedir taniyorum o da dogal olarak yeltense bu gune kadar yeltenirdi diye dusunuyorm esimde esiyle arkadas tabi bilemem yinede insanoglu sonucta.

O kadar rahat anlatmışsınız ki arkadaşınıza bir sürü kılıf uydurarak benim böyle arkadaşım olacak önce yüzüne tükürür sonra yanımdan kovarım.

Arkadasini adami sevmiyor orasi acik. Sevse taaaa nisanliyken aldatmazdi.

Bir de bence evlilige uygun birisi de degil, surekli heyecan ariyor. Yani hem stabil bir iliskim olsun istiyor, hem de cesitli heyecanlar ariyor, flort etmeyi seviyor. Flort etmeyi bu kadar seven bir insan evlilige uygun degilmis, keske evlenmeseymis.

Ote yandan ben kocayi da cozemedim, aldatan biriyle evlenmis, aldatan karakterde biriyle insan korkutuk asik olsa bile evlenmemeli.......yani koca da bence cok kisilikli bir insan degil, ben askimdan olsem de aldatilmayi kaldiramam.

Bence tencere-kapak olmus, bu hanim kendi yapisini tolere edebilecek, ihaneti affedecek kisilikte bir erkekle evlenmis, karakterleri birbirini tamamliyor.

Arkadaşınız bildiğimiz baya atraksiyon arıyor.Hatta kaşınıyor yani.Etrafındaki herkes iyi ,kocası iyi çocuğu da var neyine senin başka adamlar.

Slm kizlar bi ark durumunu yazicam onun uyeligi yok benim burayi okudugumu gorunce benim konum hakkindada fikir al dedi. Bu ark evli ailecek gorusuyorz eside cok iyi bi insan yani arkadasimin bir dedigini iki yapmaz kv kb herkesle aralari iyi evlilikleri nerdeyse superde gel gelelim bu ark hic durmuyor sevgiliyken adami aldatti facete felan adam yakladi o bu derken baristilar nisanliyken yine aldatti yine baristilar hep bi kilif uydurdu yok ilgi gostermedin vs aldatma sekli baska erkeklerle konusmak zaman gecirmek seklinde. Neyse evlendiler duzeldi dedim bayagi oldu evlilikleri cocuklarida var. Az once bana yine bi sey itiraf etti. Ailecek gorustukleri evli arkadaslarinin evlenmis bosanmis olan bi arkadasina faceten msj atmiss. Cocukla bi kac defa o evli arkadaslarinin yaninda ayni ortamda bulunmuslar dikkat cekici bi kiz ortamda cocuga hic sbi sey belli etmemis ama ilgisini cekmis cocuk. Cocuktanda oyle bibsey hissetmemis. Neyse gecen gun faceten msj atmis sahte faceten resim felan koymamis ha bu arada cocugun su an sevgiliside var. O gece biraz konusmuslar cocukla kimsin felan demis kim oldugunu soylememis bi kac ipucu vermis ama nerden bilicek cocuk zaten ark sonra ben evliyim yazma felan demis kafasina dank etmis herhalde cocukta kafami bulandirdin felan demis. 2 gun ne o ne bu msj atmamis bana gelmeden once yine yazmis sesin cikmiyo felan cocuk bi sey yazmamiis valla ben anlatamadim anlamiyoda sizcede bunun doktora gitmesi gerekmiyo mu harika bi ailesi var esi kv kp herkea pervane etrafinda cocugunda var neden ypiyosun diyorum bilmiyorum hep ilgibsevgi ilk gunku heyecani istiyorum diyor esiylede son zamanlarda hep kavga ediyo bana ilgi goster tarzinda. Esi cok iyi bi insan o da oyle diyo sadece biraz ilgi mi diyim heyecan mi o eksikmis e zaten bi sure sonra evliliklerde bunlat normal degil mi cok azdir ilk gunku heyecani tasiyabilen ciftler. Bi seylerbyazinda akli basina gelsin esibduyarsa affetmz cunku hem tanidigi bi aadam aonucta arkadasinin arkadasi hemde evli cocukluu o da biliyo affetmicegini. Bide bu kizin ergenlikndonemi cok beter gecti siddet kucuk dusurulme maddi sorunlar vs acaba bunlarinda etkisi var midir ben bilemedim
Önce lütfen noktalama işaretlerine dikkat et.Bu nasıl bir yazı.Arkadaşına gelince,psikolojik durum veya ergenlikte yaşananlarla alakası yok.Kimler ne acılar yaşadı ve hala yaşıyorlar da bu yolu seçmiyorlar.Arkadaşının ahlak yapısı ve karakteriyle alakalı birdurum.Evladından ve kocasından,onu da geçtim Allah tan utanmayacak kadar kişiliği zayıf.Boşver arkadaşına yardım etmeyi,böyle bir insanı arkadaş yerine koyma uzak dur.

Valla arkadasimi savunmadim aldatmayi asla asla savunamam. Sadece hasta olabilir mi yani kisilik bozuklugu vs bunu sordum. Tabi rahat batiyorda olabilir dedigim gibi hayati nerdeyse dort dortluk. Aldatiyo diye siz kovarsiniz yanindan ben kovmam tercih meselesi ki ben umutla diyim artik bunun hastalik olduguna inanmka istiyorum cunku o zaman bi caresi olur en azindan. Ayrica rahat olup olmadigim mesajda nasil belliboluyor anlamadim cokbfelaket aman Allah im olanlara bak vay anasini seklinde mi anlatmam lazimdi şok oldugumu hissettirmek icin

Önce lütfen noktalama işaretlerine dikkat et.Bu nasıl bir yazı.Arkadaşına gelince,psikolojik durum veya ergenlikte yaşananlarla alakası yok.Kimler ne acılar yaşadı ve hala yaşıyorlar da bu yolu seçmiyorlar.Arkadaşının ahlak yapısı ve karakteriyle alakalı birdurum.Evladından ve kocasından,onu da geçtim Allah tan utanmayacak kadar kişiliği zayıf.Boşver arkadaşına yardım etmeyi,böyle bir insanı arkadaş yerine koyma uzak dur.
Evet canim telden yaziyorum hic dikkatbedemiyorum valla zaten zorbyaziyorum surekli dyzeltiler telefon hic bi sey anlamadim ozur

ağzım açık kaldı inanki bu ne böyle yahu doyumsuz olur mu bir kişi bu kadar.ona kocası bile bişey yapmasa o görüştüğü admlar yapar belli mi olur.nedir bu fece bilmem ne insanlar daha çbuk aldatar hale gelmiş bazılarına göre yine sanal alem nolcak diyenleri bile şahit oldum gerçi onlar bekardı.tadavi işe yarar mı bilmem ama kendini bilen biri bunları yapamaz ya pess

ağzım açık kaldı inanki bu ne böyle yahu doyumsuz olur mu bir kişi bu kadar.ona kocası bile bişey yapmasa o görüştüğü admlar yapar belli mi olur.nedir bu fece bilmem ne insanlar daha çbuk aldatar hale gelmiş bazılarına göre yine sanal alem nolcak diyenleri bile şahit oldum gerçi onlar bekardı.tadavi işe yarar mı bilmem ama kendini bilen biri bunları yapamaz ya pess
Tabiki belli olmaz kimin ne yapacagi. Zaten cocuga guvenememis diye kendisini tanitmamis ya esime soylerse vs diye adam biter resmen..

Psikolokluk bir durumu yok ki arkadasinizin esinden bosansin ne yaparsa yapmaya devam etsin arkadasinizin kisiligi bu degistirilmesi imkansiz sadakat duygusu algisi yok

valla tehlikeli bir kadın, yarın öbür gün senin kocana yaklaşmayacağını bilemezsin

J
valla tehlikeli bir kadın, yarın öbür gün senin kocana yaklaşmayacağını bilemezsin
Hic buyuk konusmam Allah gostermesin ama cesaret edebilecegini sanmam sonucta esinin duymasindan cok cekiniyo bu kadar yakin birisine yanasacagini sanmam ki benim sevgililigimden beri esimi taniyo

Tabiki belli olmaz kimin ne yapacagi. Zaten cocuga guvenememis diye kendisini tanitmamis ya esime soylerse vs diye adam biter resmen..
kendini riske soktuğu kadar aileside riskte bu dünyada hiç bir zman gizli bişey kalmaz rabbim o kocasının gözünü öyle bir açarki neye uğradığını şaşırır yazıkya

kendini riske soktuğu kadar aileside riskte bu dünyada hiç bir zman gizli bişey kalmaz rabbim o kocasının gözünü öyle bir açarki neye uğradığını şaşırır yazıkya
Oyle tabi cok uzuluyorm esine bende cok yazik ozelliklede cocuguna. Yarn doktora gidcem dedi insaĺlah her sey yoluna girer hayirlisi neyse o olsun

Back