karmasik iliskiler

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Slm kizlar bi ark durumunu yazicam onun uyeligi yok benim burayi okudugumu gorunce benim konum hakkindada fikir al dedi. Bu ark evli ailecek gorusuyorz eside cok iyi bi insan yani arkadasimin bir dedigini iki yapmaz kv kb herkesle aralari iyi evlilikleri nerdeyse superde gel gelelim bu ark hic durmuyor sevgiliyken adami aldatti facete felan adam yakladi o bu derken baristilar nisanliyken yine aldatti yine baristilar hep bi kilif uydurdu yok ilgi gostermedin vs aldatma sekli baska erkeklerle konusmak zaman gecirmek seklinde. Neyse evlendiler duzeldi dedim bayagi oldu evlilikleri cocuklarida var. Az once bana yine bi sey itiraf etti. Ailecek gorustukleri evli arkadaslarinin evlenmis bosanmis olan bi arkadasina faceten msj atmiss. Cocukla bi kac defa o evli arkadaslarinin yaninda ayni ortamda bulunmuslar dikkat cekici bi kiz ortamda cocuga hic sbi sey belli etmemis ama ilgisini cekmis cocuk. Cocuktanda oyle bibsey hissetmemis. Neyse gecen gun faceten msj atmis sahte faceten resim felan koymamis ha bu arada cocugun su an sevgiliside var. O gece biraz konusmuslar cocukla kimsin felan demis kim oldugunu soylememis bi kac ipucu vermis ama nerden bilicek cocuk zaten ark sonra ben evliyim yazma felan demis kafasina dank etmis herhalde cocukta kafami bulandirdin felan demis. 2 gun ne o ne bu msj atmamis bana gelmeden once yine yazmis sesin cikmiyo felan cocuk bi sey yazmamiis valla ben anlatamadim anlamiyoda sizcede bunun doktora gitmesi gerekmiyo mu harika bi ailesi var esi kv kp herkea pervane etrafinda cocugunda var neden ypiyosun diyorum bilmiyorum hep ilgibsevgi ilk gunku heyecani istiyorum diyor esiylede son zamanlarda hep kavga ediyo bana ilgi goster tarzinda. Esi cok iyi bi insan o da oyle diyo sadece biraz ilgi mi diyim heyecan mi o eksikmis e zaten bi sure sonra evliliklerde bunlat normal degil mi cok azdir ilk gunku heyecani tasiyabilen ciftler. Bi seylerbyazinda akli basina gelsin esibduyarsa affetmz cunku hem tanidigi bi aadam aonucta arkadasinin arkadasi hemde evli cocukluu o da biliyo affetmicegini. Bide bu kizin ergenlikndonemi cok beter gecti siddet kucuk dusurulme maddi sorunlar vs acaba bunlarinda etkisi var midir ben bilemedim

Benim de ergenliğim baba şiddeti ve hakaretleriyle geçti ama ben bu yolu seçmedim hanımefendi. Arkadaşınız en amiyane tabirle ayran gönüllü ve zayıf karakterli yani iradesiz. Profesyonel yardım almasını öneririm.

İlginç... Yani tüm bu olanlara karşın adam yine de evlenmiş arkadaşınla şaşırdım kaldım. Evet arkadaşın kesinlikle doktora gitmeli. Belli ki psikolojik bir problemi var. Eğer sadece cinsellik için aldatıyorsa ve bunu yapmadan duramıyorsa büyük ihtimalle nemfomani benzeri birşey vardır. Ama derdi sadece cinsellik değil de ilgi görmek olabilir. Ayrıntıları bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama dediğim gibi kendini, ailesini ve çocuğunu düşünüyorsa acil gitsin doktora.

ihanet eden pislik erkeklere nasıl yorum yapıyorsam buna da öyle yorum yapacağım.. inşallah kocası pislik arkadaşınızın ihanetini öğrenir, boşar.. mahkemede böyle karaktersiz bir anneye zaten çocuk vermez.. öylece sürünür umarım..

Yok direk cinsellik icin aldatmiyo daha cok sevildigini guzel oldugunu vs sanirim bunlari kendine ispat etmeye calisiyo dedigim gibi gercekten cok dikkat cekici guzel ama esi iltifat etmiyomus vs bencede doktora gitmesi lazim. Psikolog arkadaslar varsa onden bi yardim istiyorum zaten kabul ediyo kendisinde bi tuhaflik oldugunu. Ayrica cok sinirli ve tahammulsuz yoldan gecenle kavga edicek potansiyelde

Annem babam ben küçükken ayrıldı, annem babam beni hiç sevmedi o yüzden ilgiye sevgiye ihtiyacım var olayını bir yere kadar anlayabilirim.Sevgiye aç olan insan aşkı bir kişide bulur, onu da delicesine sever.Benim de çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı böyleydi aynı anda 10 kişiyle konuşur, hepsiyle ayrı ayrı flört ederdi.Güzeldi ve bunun farkındaydı.En son bu yakın arkadaşımın sevgilisini ayarttı...Hep derdim yapma etme o kız düzgün değil diye..Çocukluğunda sevgi görmemiş hep ondan derdi..Gördü sevginin kaç bucak olduğunu yakın arkadaş kazığı yiyerek..

Arkadaşınızın bu anlattığım kişinin bir üst modeli olduğuna inanıyorum çünkü kendisi evli ve de çocuğu var.Psikoloğa mı gider, yardım mı alır bilmiyorum ama hem yavrusuna hem eşine hem de ona pervane olan kayınvalide ve kayınpederine çok acıdım.Hele eşi taa nişanlılık zamanında kaç kere affetmiş yazık adamcağıza çok seviyor demekki..İnsanlar böyle güzel aile bulmak için ne hayaller kuruyorlar...Allah ıslah mı etsin diyim ne diyim bilemedim...Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızsa siz yol gösterin bari zira yaptığının elle tutulur bir yanı yok niye buraya yazıp yorum istedi bilemiyorum..

İnşallah öğrenir eşi, daha fazla aptal yerine konulmaz.
Arkadaşınız da destek alsın bence, bazıları yaptıklarına çok güzel kılıf uydurabiliyor.

Dedigim gibi tuhafliginin farkinda duzelmek istiyorum diyo bosanmak istemiyomus esimi seviyorum diyo baskasiyla bi hayatta istemiyorum diyo butun belirtileri yazdim psikolog ark yok mu aranizda tskler cevaplar icin cok yakin ark cocuklugumdqn beri taniyorum bende hasta oldugunu dusunuyorum off bilemedim evlendikten sonrabyapacagi aklimin ucundan gecmezdi

Psikolojisi felan bozuk değil, karakteri bozuk.. o da psikologta satilmiyor.. bosasin kocasini da ne halt yiyosa yesin. Ama bende inşallah öğrenir o kocası diyorum..

Arkadaşınız en açık tabirle maymun iştahlı biri. Yazıştığı kişi evli çocuklu da olsa yine pas atar ilgi bekler. Çünkü hep bana diyen bencil biri.
Onun yüzünden yuva yıkılmasını bile umursamaz. Bu varsayımı niye yazıyorum çünkü bu şekilde giderse ileride böyle bir olay yaşar ve yaşatır.

Bir insanın karakteri çirkinse yüzü güzel olsa kaç yazar?
Çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor acaba? Tedaviyle düzelir umarım.

Ahmet Altan'ın deyişiyle ''Tehlikeli Masallar'' bunlar..
dilerim değer verdiği çok şeyi kaybetmeden kendisine gelir arkadaşınız..
macera arayışında olduğunu düşünüyorum
duygusal ya da tensel tatminsizlikler yaşıyor olabilir
bence psikoloğa danışması gerekir

Burda psikolog aranmaktansa tutun elinden götürün bir doktora çocukluk arkadaşı olarak..Evli olduğu halde birini sevse gene gönle kilit vuramamıştır eşiylemutlu değildir ondandır dicem -ki gene de Allah kimsenin başına vermesin- Ama bir de faceden ortaokullu çocuklar gibi sevgilisi olan adamı bulup yazmalar, ama eşimi seviyorum onsuz hayat düşünemiyorum demeler..Acil görünmesi lazım altında başka nedenler olabilir ama böyle giderse hayatını mahfeder madem onun için endişeleniyorsunuz yardım alması konusunda burda hemfikiriz zaten..Hemen bir psikologdan yardım alın tutun elinden siz götürün..

Kusura bakmayın yine de ama Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın bizi yani hayatta..Eşine saygısı yok kendine saygısı yok, o küçücük çocuğa da mı saygısı,sevgisi yok?

böyle bir kadın gerçekten var mı ya kanlı canlı. hayır inanamıyorum çünkü. evli ve mutlu diosunuz. eşini sevmese mutlu olmaz. sevmiyo mutsuz falan derdiniz. mutlu olmasa aldatsa en azından bir nedendir diyeceğiz ama o da aldatmaya itmemeli. çocukları da var sapasağlam. bir sorunları olduğundan falan bahsetmemişsiniz çünkü. hergün şükür namazı kılması gereken bi kadın bence o. her kimse. tuhaf. ya bence bu konu fake ya olamaz böyle bi kadın:))))

Ben sizi anlamadım asıl. Bunları yazmanızı isteyen arkadaşınız mı bu konudan muzdarip olan. O zaman o üye olsaydı siteye üye olmak hiç zor değil ki siz neden onun yerine yazıyorsunuz. Bir de böyle işler karıştırıyorsa arkadaşınıza nasıl rahat anlatıyor. İnsan aldattığını arkadaşı da olsa böyle rahat açıkça anlatamaz face dan ekledim filan diye. Ayrıca arkadaşınız o görüştüğü yazdığı çocuğun sevgilisi olduğunu nereden biliyor da çocuğun sevgilisi var diyor tanımıyor ki onların yakının arkadaşı bu kız nereden biliyor sevgilisi var hem de çocuğun diyor. Çok abartı geldi bana bu kadar herşeyi bilmesi. Çok rahatsız oluyorsa görüşmesin ama yapacağı bir şey yok.

Yok canim fake degil maalesef. Boyle bi kadin var ve maalesef eside var harika bi adam. Evt yarin bi doktora gidicem dedi insallah duzelir evliliklerinde bi sorun yok yani maddi durumu yerinde su an ogretmen kendisi istese ayrilirda ama istemiyorum diyo. Tabiki evli cocuklu adamada acimaz acimadida zaten nisanliyken aldattigi adam evliydi cocugu yoktu ama evliydi iste. Bu sira iyice tahammulsuz oldu cocugunada esinede tahammmul edemiyomus esinede duzelicem vs diyo adam zaten hep alttan aliyo. Bakalim bi gitsinde doktora ne olucak

Arkadaşının savunulacak tarafı yok
Bildiğin ahlaksız
Kendisini sürekli affeden, kıyamayan birine denk gelmiş köküne kadar kullanıyor
Rahat battı denen tiplerden
Allah kurtarsın kocasını

Elbette uye olmak zor degil soyledi yazdim ne varki bunda bi sorun oluyosa zaten kapatirlar konuyu. Bunlarin arkadasininbarkadasi o cocuk bi kacbdefa ayni ortamdq bulunmuslar diye yazmistim okuduysaniz. Sevgilisinin olmasi devlet sirri degilki sizcede bilmesi normal degil mi neyse inanmayanlaranyorum yazmicam artik. Aklinizabyatmiyo olabilir ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…