Yok direk cinsellik icin aldatmiyo daha cok sevildigini guzel oldugunu vs sanirim bunlari kendine ispat etmeye calisiyo dedigim gibi gercekten cok dikkat cekici guzel ama esi iltifat etmiyomus vs bencede doktora gitmesi lazim. Psikolog arkadaslar varsa onden bi yardim istiyorum zaten kabul ediyo kendisinde bi tuhaflik oldugunu. Ayrica cok sinirli ve tahammulsuz yoldan gecenle kavga edicek potansiyeldeİlginç... Yani tüm bu olanlara karşın adam yine de evlenmiş arkadaşınla şaşırdım kaldım. Evet arkadaşın kesinlikle doktora gitmeli. Belli ki psikolojik bir problemi var. Eğer sadece cinsellik için aldatıyorsa ve bunu yapmadan duramıyorsa büyük ihtimalle nemfomani benzeri birşey vardır. Ama derdi sadece cinsellik değil de ilgi görmek olabilir. Ayrıntıları bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama dediğim gibi kendini, ailesini ve çocuğunu düşünüyorsa acil gitsin doktora.
Yok direk cinsellik icin aldatmiyo daha cok sevildigini guzel oldugunu vs sanirim bunlari kendine ispat etmeye calisiyo dedigim gibi gercekten cok dikkat cekici guzel ama esi iltifat etmiyomus vs bencede doktora gitmesi lazim. Psikolog arkadaslar varsa onden bi yardim istiyorum zaten kabul ediyo kendisinde bi tuhaflik oldugunu. Ayrica cok sinirli ve tahammulsuz yoldan gecenle kavga edicek potansiyelde
Elbette uye olmak zor degil soyledi yazdim ne varki bunda bi sorun oluyosa zaten kapatirlar konuyu. Bunlarin arkadasininbarkadasi o cocuk bi kacbdefa ayni ortamdq bulunmuslar diye yazmistim okuduysaniz. Sevgilisinin olmasi devlet sirri degilki sizcede bilmesi normal degil mi neyse inanmayanlaranyorum yazmicam artik. Aklinizabyatmiyo olabilir ne diyim..Ben sizi anlamadım asıl. Bunları yazmanızı isteyen arkadaşınız mı bu konudan muzdarip olan. O zaman o üye olsaydı siteye üye olmak hiç zor değil ki siz neden onun yerine yazıyorsunuz. Bir de böyle işler karıştırıyorsa arkadaşınıza nasıl rahat anlatıyor. İnsan aldattığını arkadaşı da olsa böyle rahat açıkça anlatamaz face dan ekledim filan diye. Ayrıca arkadaşınız o görüştüğü yazdığı çocuğun sevgilisi olduğunu nereden biliyor da çocuğun sevgilisi var diyor tanımıyor ki onların yakının arkadaşı bu kız nereden biliyor sevgilisi var hem de çocuğun diyor. Çok abartı geldi bana bu kadar herşeyi bilmesi. Çok rahatsız oluyorsa görüşmesin ama yapacağı bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?