- 29 Nisan 2013
- 1.697
- 2.432
- 333
Aslında hep annem beni sevmeye çalışıyor ve ben uzak duruyorum. Neden hep soğuksun diye soruyor. Psikolojik destek aldım çünkü onlara kızgınlığım geçmiyordu.Bence çok travmatik bir çocukluk geçirmişsiniz. Bu sevgi kırıntıları peşinde koşma veyahut ebeveyn tarafından onaylanma isteğiniz ile ilgili psikolojik yardım almalısınız. İnsanın anne baba olması akıl sağlıklarının yerinde olması anlamına gelmiyor. Sizde de derin yaralar olmasa annenizi idare edeceğim diye bu kadar yırtınmazsınız. Çünkü siz de biliyorsunuz ki günün sonunda yapmasaydın diyecek. Babanız için bir şey diyemiyorum hasta olduğundan ama sizi annenizin bu kadar uzun süre ezmesine izin verdiğine göre onun da çok normal olduğuna inanmıyorum. Hasta babanıza evlatlık vazifenizi yerine getirin tabi ama bunu bir telafi gibi görmeyip mantıklı bir zeminde ve daha önemlisi kök aileniz dışında tutarsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız.
Annemi babam üzülmesin diye idare ediyorum inanın yoksa etmem. Babam içine atan birisi ve annemde bencil. Arada denge sağlamaya çalışıyorum.
Onları hep uzak tuttum kendimden ve ailemden bu hastalık sürecine kadar sadece tedavi bitsin ve sağlıkla gitsinler istiyorum.