- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
-
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Tuvaletin köşesine besin maddesi koymak doğru olur mu ki acaba ?Limona sirkeye de gelmez derler
çok teşekkür ederim. Deneyeyim şu karanfili inşallah uzaklaşırlar.Canim karincalar karanfil sevmiyor. Nereden cikiyorlarsa oraya karanfil koyun. Ben zemin katta oturuyorum ve yatak odamdan giriyordular. Girdikleri yere karanfil koydum. Simdi cok sükür karincasiz yasiyorum
Hadi bakalim kolay gelsin.çok teşekkür ederim. Deneyeyim şu karanfili inşallah uzaklaşırlar.
Sirkeyle evi silebilirsin mesela. Allah niyetini bilir öldürmemek için limon koyuyorsun. Bence niyetin halis:)))Tuvaletin köşesine besin maddesi koymak doğru olur mu ki acaba ?
Ben geldikleri yerin oradan bi yer olduğunu düşünüyorum.En iyisi balkona koyayım limon ve sirkeyi.
Makinanın içine farketmeden kaçsa üzülüyorum vallahi. Ama bi yandan da çok kızıyorum. Sizin evde tuvalette ne işiniz var diye ?Sen simdi boyle yazinca kendimi cani hissettim,bizim evde de var da
Geçen sene koyduğumuz limonların üzerinde dolaşıyorlardıBenim annem limon koyardı.Kaçıncı kattasın sen ?
Tam saptayamadım ama tuvaletten olduğunu düşünüyoruz.Geldikleri yeri biliyorsanız orayı alçıyla kapatin.
Bir ara bizim evi de basmıştı yüzlerce karınca .
Geldikleri deliği bulup kapattik.
1 senedir 1 tane karınca olmadi
O zaman tuvalet ile mutfak arasına tuz dökeyim ki mutfağa geçemesinler. Sonra tuvalette de yuvalarını bulup oraya da dökerim ki çıksınlar evdenTuz dökebilirsiniz.ama gidecek kadar bir yol bırakın.tuza da gelmiyorlar
Öldürmez uzaklaştırır değil mi ? bi katliam daha istemiyorumTarçın ve sirkeye gelmiyorlar. Tuvalete tarçın koymak istemezseniz temizlik yaparken sirke kullanın özellikle ders aralarına pamukla sürerseniz etkisi uzun sürer.
Biraz izlerseniz girip çıktıkları deliği bulursunuz orayı kapatırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum :)Tam saptayamadım ama tuvaletten olduğunu düşünüyoruz.
Tuvalette ve mutfakta varlar. Odamda rastlamıyorum.
Ve hatta tuvalette baya bi grup gördüm. Üzülüyorum da öldürmeye kıyamıyorum.
Gelmelerini engeller diye biliyorum, siz yine de üstlerine dökmeyin tabi. Geldikleri yol az çok belliyse oralara serpiştirin.Öldürmez uzaklaştırır değil mi ? bi katliam daha istemiyorum