Karıncalar ile nasıl başa çıkılır ?

Konuyu takipteyim zira limon nane vs . Pek işe yaramadı yada benimkiler inatçı :) .

3 . Kattayim bende ama heryerdeler karış karış geziyorlar müze gezer gibi .

Öldürmek istemiyorum bende oturduğum koltuğa merak edip çıktıklarında sinirleniyorum artık :KK53::KK53:

Söylene söylene geziyorum evde o derecedeyim artık arada üstüme çıkıp bir iki ısırık da almadılar değil hani .

Bizim eski ev karınca doluydu ve teyzem her evi süpürdüğünde onlarıda çekiyodu umursamiyodu mutfakta heryere camasir suyu boca ediyodu ondan sonra cok saglik beslenen kendine dikkat eden teyzem bi anda buyuk bi hastalik gecirdi aylarca hastanede yatti cok inaniyorum nedense o karincalardan sebep basina bunlarin geldigine karmaya cok inanirim

Sizin sorununuza gelirsem annem hep onlarin yuvasinin önüne yemek koyardi ekmek olabilir fistikda cok seviyolar onlafin yiyebilkcegi seyleri koyardi. Yani hayvan yuvasinin onunde bolca yemek varkeb senin butun evini bi kirinti icin gezmez. Biz baya rahat ediyoduk şahsen

Konuyu takipteyim zira limon nane vs . Pek işe yaramadı yada benimkiler inatçı :) .

3 . Kattayim bende ama heryerdeler karış karış geziyorlar müze gezer gibi .

Öldürmek istemiyorum bende oturduğum koltuğa merak edip çıktıklarında sinirleniyorum artık :KK53::KK53:

Söylene söylene geziyorum evde o derecedeyim artık arada üstüme çıkıp bir iki ısırık da almadılar değil hani .
Yaa aynı dertten beende muzdaribim bide 11 aylık kızım var gezdikleri yerlere özellikle gidip resmen karınca avcılıgı yapıyor parmagının ucuyla yakalamaya çalısıyor :emir_bebek: gece üstümüzde geziyolarlar yemek yerken gördüğümde kusacak gibi oluyorum.acayip fobim var böcek karınca vs. Yarın gidip bi ilaç alıcam artık. :anne:

X