Karın germe ve meme küçültme

Allahtan göğüslerimde falan sarkıklık yok zaten çok büyük göğüslü değilim bir de tek çocuk emzirdim 2 yıl emdi kızım şimdi bu göbek falan da gidince göğsüm iyice belirginleşir yani göğüs de dikleştirme yapmış gibi olucam sadece karın germeyle orantılanmış olucam Allah’ın izniyle zaten bu operasyona vücut şekillendirme diyorlar şekillenelim bakalım

Çok iyi yaptınız kim ne derse desin insan istediğini yaşamalı inşallah çok güzel güzel olacak fit fit gezecegiz

Benim goguslerde de bir miktar
Tl ye çevirince ciddi rakam. Daha uygun bi fiyat iyi olurdu. Estetica bu anlamda daha uygun

Gerçekten rakamlar çok fena her yer de değişiyor oysa ki aynı işlem ama hastane semt doktorun popülerliği çok fark ettiriyor

Evet gün geçtikçe rahatlıyorum enfla c ödeme iyi geliyor kullanabilirsiniz kıyafetlerimi giyeceğim günü iple çekiyorum...çok geçmiş olsun

Benim goguslerde de bir miktar

Tl ye çevirince ciddi rakam. Daha uygun bi fiyat iyi olurdu. Estetica bu anlamda daha uygun

Evet gün geçtikçe rahatlıyorum enfla c ödeme iyi geliyor kullanabilirsiniz kıyafetlerimi giyeceğim günü iple çekiyorum...çok geçmiş olsun
Ben dün gidince sordum ama kullanmanı istemiyorum dedi. Sadece şu içmenin istiyorum dedi. O yüzden başlamadım odem atıcı ilaca. Bekliyorum bakalım. Size de çok geçmiş olsun

Ciddi anlamda bu ana kadar çok memnunum estetica dan benimde endişelerim vardı. Yurtdisindan ameliyat olan kişileri instagramda buldum reel yorumlar alınca ameliyata karar verdim. Ameliyat, hemşireler, odalar, çalışanlar memnunum ama biraz şans işi umarım yaptığımız herseye değer hepimiz için

Ha ha bennn.58 kiloyum.Ama menopoz sonrası gôbiş gitmedi.Memeler zaten toparlanması gerekiyordu.Bitti gitti valla

Burcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekilde
Yukarı çekildiği için oluyormuş ödem gittikçe düzelir miş ameliyat olanlar nasılsınız kaçıncı gününüz nasıl gidiyor dik yuruyebiliyormusunuz ben daha hafif öne eğik yürüyorum 9. Günüm

İner inşallah valla tuhaf çünkü 7. Günüm agri kesici bir ya da sıfır. Eğik yürüyorum bende. Hala verev vaziyette yatıyorum yana dönmüyorum. Genel olarak iyiyim.

Kızlar çok taze ameliyatlısınız. En sıkıntılı sönemde bile iyi ki diyormusunuz? Bende çok heyecan ve korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…