- 13 Ağustos 2023
- 153
- 36
- 54
-
- Konu Sahibi burcueylul
Çok iyi yaptınız kim ne derse desin insan istediğini yaşamalı inşallah çok güzel güzel olacak fit fit gezecegizTeşekkür ederim canımbazen insanlar ne hissettiğini bilmedikleri için yorum yapıyorlar ama insan kendini biliyor ya ben mesela bunu hep takıntı yaptım hatta 2018yılında 74 kilodan 58 e düştüm ve o karnım gitti mi biraz gitti sadece ama yine de vardı geçen yıl menopoza girince de hızla kilo aldım ve karnıma aldım kiloyu da onun için artık ani bi kararla aldırayım dedim ve göbeğimi doğurmaya karar verdim artık
Aynen insan başkası için değil kendisi için yaşamalı dediğin gibi bizi gidi fitti fıtıklarÇok iyi yaptınız kim ne derse desin insan istediğini yaşamalı inşallah çok güzel güzel olacak fit fit gezecegiz
6500 usdSizin ne kadar tutuyor ameliyat
Benim goguslerde de bir miktarAllahtan göğüslerimde falan sarkıklık yok zaten çok büyük göğüslü değilim bir de tek çocuk emzirdim 2 yıl emdi kızım şimdi bu göbek falan da gidince göğsüm iyice belirginleşir yani göğüs de dikleştirme yapmış gibi olucam sadece karın germeyle orantılanmış olucam Allah’ın izniyle zaten bu operasyona vücut şekillendirme diyorlar şekillenelim bakalım
Tl ye çevirince ciddi rakam. Daha uygun bi fiyat iyi olurdu. Estetica bu anlamda daha uygun6500 usd
Evet gün geçtikçe rahatlıyorum enfla c ödeme iyi geliyor kullanabilirsiniz kıyafetlerimi giyeceğim günü iple çekiyorum...çok geçmiş olsunBende 25 kg verdimn2 doğum yaptım 2 ser seneden 4 sene emzirdim aşırı değildi ama rahatsız oluyordum. En güzelini yaptık diye düşünüyorum. Suan benimde 5. Günüm drenlerim çıktı agri kesici günde 1 ya da hiç 2 günü anlatınca hersey yoluna giriyor şükür
Benim goguslerde de bir miktar
Tl ye çevirince ciddi rakam. Daha uygun bi fiyat iyi olurdu. Estetica bu anlamda daha uygun
Evet gerçekten çok farklı rakamlar var. Fakat olumsuz yorum okuyunca birde klınık tarzı hastaneler içime sinmiyor nedense. Ben daha önce burun ameliyatı olmuştum farklı bir doktor ile yine memorialda. Açıkcası parayı markaya ünvana veriyorum farkındayım.
Ben dün gidince sordum ama kullanmanı istemiyorum dedi. Sadece şu içmenin istiyorum dedi. O yüzden başlamadım odem atıcı ilaca. Bekliyorum bakalım. Size de çok geçmiş olsunEvet gün geçtikçe rahatlıyorum enfla c ödeme iyi geliyor kullanabilirsiniz kıyafetlerimi giyeceğim günü iple çekiyorum...çok geçmiş olsun
Neden o kadar geç?herkese çok geçmiş olsun. ocak 16'da ameliyat olacağım. çok para vereceğim valla ya
Ha ha bennn.58 kiloyum.Ama menopoz sonrası gôbiş gitmedi.Memeler zaten toparlanması gerekiyordu.Bitti gitti vallaTeşekkür ederim canımbazen insanlar ne hissettiğini bilmedikleri için yorum yapıyorlar ama insan kendini biliyor ya ben mesela bunu hep takıntı yaptım hatta 2018yılında 74 kilodan 58 e düştüm ve o karnım gitti mi biraz gitti sadece ama yine de vardı geçen yıl menopoza girince de hızla kilo aldım ve karnıma aldım kiloyu da onun için artık ani bi kararla aldırayım dedim ve göbeğimi doğurmaya karar verdim artık
İş yoğunluğumdan dolayı. Son 3 ay yıl kapanışı için çok önemli çalıştığım iş yeri için. Gece gündüz çalışıyoruz. 1 ay rapor alıp gitmemeyi düşünüyorum bu nedenle en rahat tarih ocak şubat dönemi.Neden o kadar geç?
Burcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekildeSıfır acı
EvetBurcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekilde
HarikaEvet.Normale dönmeye başladı ama
Yukarı çekildiği için oluyormuş ödem gittikçe düzelir miş ameliyat olanlar nasılsınız kaçıncı gününüz nasıl gidiyor dik yuruyebiliyormusunuz ben daha hafif öne eğik yürüyorum 9. GünümBurcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekilde