Karın germe ve meme küçültme

Kizlar nasılsınız bugün genital bölgenin üst dikişin yerinden baya sızıntı olmuş hiç sızıntı olan varmı çok canım sıkıldı

Kizlar nasılsınız bugün genital bölgenin üst dikişin yerinden baya sızıntı olmuş hiç sızıntı olan varmı çok canım sıkıldı
Geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallah kendini zorlamış ya da ayakta fazla kalmış olabilir misin

Geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallah kendini zorlamış ya da ayakta fazla kalmış olabilir misin
Evet biraz kendime ozguvenim gelince biraz zorladim inşallah açılma olmaz aslında bir yöne akıntının olması iyi içerde birikimiyor ama işte insan olumsuz yorumları önceden okuyunca benimdemi öyle olur diye bir terettut ediyor. Sizin ameliyatınız yarinmiydi inşallah çok iyi geçer bizede durumunuzla ilgili haberdar edin

Kızlar bu arada ben karın köşesinden önce erkek atleti giyiyorum.Sonra korse...Krem, yağ sürünce böyle iyi oldu.Sağolsun bir yorumda görmüştüm .
Çünkü ameliyat hiç olmamış gibiyim hatta karın kasım artık nasıl dikildiyse daha çok bombe yapıyor beş aylık hamile gibiyim .. zayıfladıkça karnım daha büyük gözüküyor .. şuan 52 kiloyum . Su içsem karnım ekstra genişliyor esniyor gibi anlamıyorum

Canım benim yarındı ama dünkü tetkiklerim sonucunda crp sonuçlarım 22.53 çıktı ve enfeksiyon yüksek olduğu için anestezi onay vermedi doktorum da bu sorunu çözmemi aksi halde bu şekilde bir ameliyat risk oluşturabilir diye beni intaniye ve dahiliyeye sevk etti değerlerim normale dönünce yeniden konuşacağız doktorumla çok üzüldüm tabi ki ama her şerde bir hayır vardır hayırlısı böyleymiş şimdilik demek ki

Yaaa hayırlısı olsun hakkınızda dediğiniz gibi her serde vardir bir hayır

Kızlar bu arada ben karın köşesinden önce erkek atleti giyiyorum.Sonra korse...Krem, yağ sürünce böyle iyi oldu.Sağolsun bir yorumda görmüştüm .
Evet bende atlet giyip o şekilde korse takıyorum iyi oldu gerçekten. 2 gündür uyuyamıyorum genital bölge çok şiş çarşambayı beklemekte zorlanıyorum. Sende bi gelişme var mı sislikle ilgili

Sızıntı değilde benimde tam o bölge dikisi baya kızarık. Fazladan krem sürüyorum. O bölge hem daha yağlı hem daha gergin ya ondan sanırım. İlk sezaryenimde de öyle olmuştu hatta akintida oldu ama geçiyor. Genital bölgede şişlik var mi sizin

Tombiş diyelim ve iki gündür yürürken sağ kasik tarafı sızlıyor iyi diye sevinirken iki gündür böyle olunca noluyoz oldum

Tombiş diyelim ve iki gündür yürürken sağ kasik tarafı sızlıyor iyi diye sevinirken iki gündür böyle olunca noluyoz oldum
Bende doktoruma söyledim şişkinlik var o bölgede diye. Normalde çarşamba günü olan kontrolumu yarına çekti.. umarim kötü bisey değildir. Çok huzursuz oldum

Bende doktoruma söyledim şişkinlik var o bölgede diye. Normalde çarşamba günü olan kontrolumu yarına çekti.. umarim kötü bisey değildir. Çok huzursuz oldum
İnşallah önemli değildir gerilmeye bağlı şişlik oluyormusta siz muayene olunda içiniz rahat etsin bizede sonuçla ilgili yazarsanız sevinirim hepimiz aynı süreçten geçiyoruz birbirimize destek olmak iyi geliyor

Kesinlikle yazacağım hoc merak etmeyin. Yani drenler çıkınca benim genital bölge tamamıyla şişti. Bende gerilemeye bağlı falan diye düşündüm ama drenler çıkınca başlaması huzursuz etti beni başta hicbirsey yoktu. Bir de işte kızarıklık var dikişte. Onu da göstereceğim. İnşallah hepimiz için hayırlı ilerler süreç. Yol çok uzun..

Yarın içindi randevum ama ısrar ettim bu akşama çektim. Akşam size yazacağım

Yarın içindi randevum ama ısrar ettim bu akşama çektim. Akşam size yazacağım
Canım inşallah sadece geçici bir ödem durumudur önemli bir sıkıntı yoktur içini rahat tut hassas bölge olduğu için biraz nazlı iyileşecek herhalde

Ablacım karında biraz sıvı birikmesinolmus canım sıkıldı bu duruma şimdilik çekmeye gerek yok takip edeceğiz dedi
Tamam canım sıkma canını moral bozukluğu yapma kendine çünkü iyileşme sürecine etki eder iyi düşün hep ağrı sızı yapmıyordur inşallah

Merhaba ben gittim doktora. Karın altında bir miktar şu birikmiş. Kendi edebilir vücut hiç hareket etmeden yat 1 hafta sonra bakalım gerekirse çekerim dedi ama bilemedim canım sıkıldı

Merhaba ben gittim doktora. Karın altında bir miktar şu birikmiş. Kendi edebilir vücut hiç hareket etmeden yat 1 hafta sonra bakalım gerekirse çekerim dedi ama bilemedim canım sıkıldı
Çok geçmiş olsun canım inşallah kendi dağılır tuzu mümkün olduğunca azalt günde enaz 2 yumurta tüket . Benimki demekki birikecek olan sıvı açık bulup akti. Ben evin içinde çok hareketli yım ondanmi oluyorku size hiç hareket etmeden yatin demiş ya kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…