- 23 Ağustos 2023
- 180
- 46
- 32
-
- Konu Sahibi burcueylul
Çok tesekkurler dediğiniz gibi drenler gidince baya rahatladım 2 gün sonra da duş alacagim tam olacak inşallah. Estetica atasehir sinan ulusoyda oldumHadi geçmiş olsunsiz nerde ameliyat oldunuz
Fiyat ne verdiniz acabaÇok tesekkurler dediğiniz gibi drenler gidince baya rahatladım 2 gün sonra da duş alacagim tam olacak inşallah. Estetica atasehir sinan ulusoyda oldum
Gazlı bezi ustune koyup cekiliyor ama o bolge zaten o kadar hissiz ki suan normalde acıyacak olsa bile hissedilmiyor inan bir gram bile hissetmedim
Meme diklestirme protezsiz ve karın germe 72.000 tl siz nerde oldunuz ne kadar odedinizFiyat ne verdiniz acaba
Ben sandıklı devlet hastanesinde ücretsiz oldumMeme diklestirme protezsiz ve karın germe 72.000 tl siz nerde oldunuz ne kadar odediniz
Harika iyi olmuş keşke öyle bi imkanım olsaydı. Yapıyor mu devlet hastaneleri ücretsiz yoksa bi sebebi mi varBen sandıklı devlet hastanesinde ücretsiz oldum
Devlet Hastanesi'nde iyi bir cerrah yada plastik cerrah olursa isteğe bağlı yapar benim yaptirdigim İstanbul Cerrahpaşa da 20 yıl görev yapmış bir Dr bizim ilçe ye gelmiş bende şans eseri tanıştım kendimde hemşire yım sağolsun çok deneyimli her türlü plastik cerrah işlemlerinde gönüllü yapıyor benim islemimide yaptı şimdilik çok memnunum bu işlemi bedava yaptırmak bu devirde çok zor tek sorun Dr çok yoğun neredeyse 3 ay sonraya gün veriyorHarika iyi olmuş keşke öyle bi imkanım olsaydı. Yapıyor mu devlet hastaneleri ücretsiz yoksa bi sebebi mi var
Aslında ciddi anlamda gogus ameliyatından hiç agri yaşamadım oldum mu olmadım mı anlamadım bile. Göğsüm hiç agri yapmadı. Karın 2 gün cidden zor ama 3 özellikle 4 günden sonra hizla ilerliyor bence duzelme sureci. insallah hepimiz icin saglikli guzel bir goruntu daim olur cok gecmis olsunAh canım. Karin gerdirme tek basina oyle zor ki.. keske gogusle ayni anda yapmasalardi. Benim doktorum agir olur diye karin gerdirmeyi ayri, gogus diklestirme, kucultme ve kol germeyi birlikte ayri bir ameliyatta yapti. Ilk 15-20 gun cok sıkıntıli geciyor. Sonrasinda ilk 3 ay yine sıkıntılı ama daha hafif. Ama sonuc kesinlikle degiyor. Cok gecmis olsun
Eve gelince aprol fort kullandım günde 2 defa bana yeterli geldim birde agumentin kullaniyorumBu arada ilac tavsiyesi verecek birisi degilim ama agri kesici olarak ne verdiler. Benim ağrımı sadece diklofenak potasyum icerikli agri kesiciler kesiyordu. Baska birsey ise yaşamamıştı.
Sizin adınıza çok sevindim. Istanbulda o kadar zor ki doktor bulmak normal bi hastalık için bile eziyet. Herseyi özelde halletmeye çalışıyoruz.Devlet Hastanesi'nde iyi bir cerrah yada plastik cerrah olursa isteğe bağlı yapar benim yaptirdigim İstanbul Cerrahpaşa da 20 yıl görev yapmış bir Dr bizim ilçe ye gelmiş bende şans eseri tanıştım kendimde hemşire yım sağolsun çok deneyimli her türlü plastik cerrah işlemlerinde gönüllü yapıyor benim islemimide yaptı şimdilik çok memnunum bu işlemi bedava yaptırmak bu devirde çok zor tek sorun Dr çok yoğun neredeyse 3 ay sonraya gün veriyor
Aslında bana verilen fiyat uygun bile. Estetica bu tarz ameliyatlarda biraz seriye bağlamış o gece 11 hasta vardı gogus ve karın için ameliyat olanDevlet Hastanesi'nde iyi bir cerrah yada plastik cerrah olursa isteğe bağlı yapar benim yaptirdigim İstanbul Cerrahpaşa da 20 yıl görev yapmış bir Dr bizim ilçe ye gelmiş bende şans eseri tanıştım kendimde hemşire yım sağolsun çok deneyimli her türlü plastik cerrah işlemlerinde gönüllü yapıyor benim islemimide yaptı şimdilik çok memnunum bu işlemi bedava yaptırmak bu devirde çok zor tek sorun Dr çok yoğun neredeyse 3 ay sonraya gün veriyor
Bende aprol fort ise yaramamisti. Ağrınizi kesiyorsa cok sevindim:) yeniden gecmis olsun.Eve gelince aprol fort kullandım günde 2 defa bana yeterli geldim birde agumentin kullaniyorum
Goruntu guzel ve daim oluyor. Ben ameliyattan 2 yil sonrasinda dogum da yaptım. Karnim hic bebek dogurmamisim gibi. Dogum sonrasinda bile bozulma olmadi. Cekilen sıkıntıya degiyor gercekten.Aslında ciddi anlamda gogus ameliyatından hiç agri yaşamadım oldum mu olmadım mı anlamadım bile. Göğsüm hiç agri yapmadı. Karın 2 gün cidden zor ama 3 özellikle 4 günden sonra hizla ilerliyor bence duzelme sureci. insallah hepimiz icin saglikli guzel bir goruntu daim olur cok gecmis olsun
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun büyük şehirde yaşamanın en büyük zorluklarından biride sağlık hizmetine ulasabilmek inşallah kötü hastaliklar için böyle şeyler için uğraşmayızSizin adınıza çok sevindim. Istanbulda o kadar zor ki doktor bulmak normal bi hastalık için bile eziyet. Herseyi özelde halletmeye çalışıyoruz.
Aslında bana verilen fiyat uygun bile. Estetica bu tarz ameliyatlarda biraz seriye bağlamış o gece 11 hasta vardı gogus ve karın için ameliyat olanözel kliniklerden 120 150 arası fiyatlar duyuyorum.
Buna çok sevindim bende sonra kilo alıp verme yaş ilerlemesi vs sorun olur mu diye düşünüyordum çok iyiGoruntu guzel ve daim oluyor. Ben ameliyattan 2 yil sonrasinda dogum da yaptım. Karnim hic bebek dogurmamisim gibi. Dogum sonrasinda bile bozulma olmadi. Cekilen sıkıntıya degiyor gercekten.
Kesinlikle öyle çok kalabalık ve kalitesiz genelde. Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim doğru söylüyorsun büyük şehirde yaşamanın en büyük zorluklarından biride sağlık hizmetine ulasabilmek inşallah kötü hastaliklar için böyle şeyler için uğraşmayızbiz bile bile bıçak altına yattık
Biz Ankara’da oturuyoruz ama Giresunlu eşim ve burada rahmetli kayınvalidemin evi var ve her Giresun’a gelişimizde bütün doktor işlerini burada hallediyoruz emar tomografi falan aynı gün içinde halloluyor büyük şehirler bu yüzden gerçekten sıkıntı ve ben bu karın germe ameliyatını da Giresun da olacağım hem dr eşimin arkadaşının eniştesi hem de kontrollere git geller hastaneye git geller daha kolay gerçektenTeşekkür ederim doğru söylüyorsun büyük şehirde yaşamanın en büyük zorluklarından biride sağlık hizmetine ulasabilmek inşallah kötü hastaliklar için böyle şeyler için uğraşmayızbiz bile bile bıçak altına yattık