-
- Konu Sahibi burcueylul
Sizin içinde çok iyi olmuş siz ücret odeyecekmisinizBiz Ankara’da oturuyoruz ama Giresunlu eşim ve burada rahmetli kayınvalidemin evi var ve her Giresun’a gelişimizde bütün doktor işlerini burada hallediyoruz emar tomografi falan aynı gün içinde halloluyor büyük şehirler bu yüzden gerçekten sıkıntı ve ben bu karın germe ameliyatını da Giresun da olacağım hem dr eşimin arkadaşının eniştesi hem de kontrollere git geller hastaneye git geller daha kolay gerçekten
Bana lipo karın kası onarımı karın germe yapılacak fiyatı 35.000 tl o da tanışıklık olduğu için ben mayıs ayında Ordu da Hilal Kural var onunla da görüşmüştüm o da 1 kuruş inmedi ve 60.000 tl fiyat vermiştiSizin içinde çok iyi olmuş siz ücret odeyecekmisiniz
Gerçekten uçuk fiyatlar sanki 3 bin 5 bin diyorlar 1 kuruş inmiyorlar inşallah hem çektiğimiz eziyete hem ödediğiniz paralara değer siz kaç kg ile gireceksinizBana lipo karın kası onarımı karın germe yapılacak fiyatı 35.000 tl o da tanışıklık olduğu için ben mayıs ayında Ordu da Hilal Kural var onunla da görüşmüştüm o da 1 kuruş inmedi ve 60.000 tl fiyat vermişti
Gerçekten uçuk fiyatlar sanki 3 bin 5 bin diyorlar 1 kuruş inmiyorlar inşallah hem çektiğimiz eziyete hem ödediğiniz paralara değer siz kaç kg ile gireceksi
Merhaba haziranda meme büyütme ve kol germe ,ağustos sonunda da karin ve uyluk germe ameliyati oldum. 30 kg verdiğim için heryerim sarkmisti.Biranda karar verip oldum çok rahatsız oluyordum memnunum hepsinden en çok kol germe iyileşme süreci beni zorladı diyebilirim hepsi kolaydı ağrılarım hiç olmadı şu an karin germe ve uyluk ameliyatının 3 haftası bitmek üzere kaşık dikislerim hariç karin ve bacak dikislerim kaynadı korseyle yaşıyorum odem gün geçtikçe azalıyor korkulacak hiç bisey yokMerhaba çok geçmiş olsun. Bende cuma günü ameliyat olacağım karin germe, meme diklestirme çok korkuyorum. Umarim hersey güzel.olur. sonuclarinizin çok güzel olması dileğiyle.
Sıfır acıBu arada çok rahatsız oldunuz mu dren çıkarken
Bende 25 kg verdimn2 doğum yaptım 2 ser seneden 4 sene emzirdim aşırı değildi ama rahatsız oluyordum. En güzelini yaptık diye düşünüyorum. Suan benimde 5. Günüm drenlerim çıktı agri kesici günde 1 ya da hiç 2 günü anlatınca hersey yoluna giriyor şükürMerhaba haziranda meme büyütme ve kol germe ,ağustos sonunda da karin ve uyluk germe ameliyati oldum. 30 kg verdiğim için heryerim sarkmisti.Biranda karar verip oldum çok rahatsız oluyordum memnunum hepsinden en çok kol germe iyileşme süreci beni zorladı diyebilirim hepsi kolaydı ağrılarım hiç olmadı şu an karin germe ve uyluk ameliyatının 3 haftası bitmek üzere kaşık dikislerim hariç karin ve bacak dikislerim kaynadı korseyle yaşıyorum odem gün geçtikçe azalıyor korkulacak hiç bisey yok
Dun çektiler drenleri gerçekten sıfır acı oturdum izledim kocaman kablo çıktı içimden ama o bölge o kadar hissiz ki zaten acı falan mümkün değil baya rahatladım araç kullanacak duruma geldim yarın duşta alabileceğim günlük hayata adapte oluyorumSıfır acı
Ne güzel maşallah canımDun çektiler drenleri gerçekten sıfır acı oturdum izledim kocaman kablo çıktı içimden ama o bölge o kadar hissiz ki zaten acı falan mümkün değil baya rahatladım araç kullanacak duruma geldim yarın duşta alabileceğim günlük hayata adapte oluyorum
Canım ben 76 kiloydum haziran ayında ilk görüşmeye gittiğimde doktoruma bana 3 kilo verebilirsem iyi olacağını ama veremesem de çok sıkıntı değil dedi ben de şu an çıplak ve açken 73 altını gördüm yani 73 üm diyeyim doktorlar ne kadar zayıf olunursa onların işi kolaylaşacağı ve lipo için fazla bölgeyle uğraşmamış olacakları için ne kadar az yağ o kadar onlar için kolaylık düşüncesindeler kendi fikrimce bir de benim doktorum asla yaz döneminde bu ameliyatı yapmıyor sıcak havalar iyileşme sürecini dikişleri uğraştırıyor iltihap seroma denen olay yaşanıyor onun için hastalarımın konforu açısından yapma taraftarı değilim dedi ve beni işte 18 eylüle verdi hakkaten de havalar burada yani Giresun’da bayağı iyi şimdi o kızgın sıcaklar ve nem kalmadı valla doktoruma teşekkür ediyorum ben bir de 1 yıldır menopoz dönemindeyim artık o sıcaklarda olsaydım demekki ne olurdum bilmiyorumGerçekten uçuk fiyatlar sanki 3 bin 5 bin diyorlar 1 kuruş inmiyorlar inşallah hem çektiğimiz eziyete hem ödediğiniz paralara değer siz kaç kg ile gireceksiniz
herkese çok geçmiş olsun. ocak 16'da ameliyat olacağım. çok para vereceğim valla ya
siz benden epey öncesiniz ben ocak ayında olabileceğim.Merhaba sizin de gelmiş artık gününüz rabbim kolaylıkla girip çıkmanızı nasip etsin ameliyattan iyi hissedince yazın buraya sizden sonra da ben 18 i nere de oluyorsunuz ne tuttu karın ve meme mi sizinde
Ay evet yanlış görmüşüm sayılı gün ocak da geliverir hemen yeterki can sağlığı olsunsiz benden epey öncesiniz ben ocak ayında olabileceğim.
Aynen gerçekten çok rahatladım, ilk iki gün bu ağrılar asla dinmez ben bir daha nasıl normal hayata döneceğim acaba yanlış mı yaptım diye içten içe darlaniyordum. Suan ne boş kuruntularmis diyorum gün gün hersey daha iyiye Allahin izniyleNe güzel maşallah canımgaliba en zorlu süreç ilk 3 gün sonrası kendiliğinden rahata geç artık pozisyonu gibi hele de direnler çıkınca yuppiii
Basiniz sagolsunBen iki sezeryan doğum yaptım ilk kızım şu an 30 yaşında ikinci kızımı 6 aylıkken erken doğum yaptım 2 gün küvezde yaşam mücadelesi verdi ve melek oldu ben 53 yaşındayım 20 yıldır sezeryanlardan kalan sarkık göbekle bu güne geldim ve bu yıl mayıs ayında ani bir kararla bu ameliyata karar verdim artık etek ve elbiselerimi potluk olmadan karnımı saklamadan giymek istiyorum bakalım inşallah her şey benim ve sizler içinde olumlu sonuçlarla ilerler
Sizin ne kadar tutuyor ameliyatherkese çok geçmiş olsun. ocak 16'da ameliyat olacağım. çok para vereceğim valla ya
Teşekkür ederim canımBasiniz sagolsunNe kadar haklısınız bende kilo verdim ama altta kalan o sarkikligi saklamak için çok uğraşıyordum. 50 yaş üzeri çok fazla bu ameliyati isteyen duydum ben 30 yaşındayım. Dedim ki ben illaki olacağım neden bekleyeyim herkes karşı çıktı ama inatla oldum ameliyat. Allah herkesin gönlüne göre versin.