Karın germe ve meme küçültme

Harika bende ilk defa görünce şaşırdım
Aydan şaka maka karın gerilsin derken başka yerde gerim gerim geriliyor demekkibir de senin dikişlerin nasıl düz mü yoksa kavisli kesi mi olmuş bir de korseyi çıkarıp banyo yaptığın gibi korsesizken ne hissediyor insan sen nasıl hissettin

Ya bi de bu bölge yukarı çekiliyor ya çamaşır falan sürtme yapıyormuş bir arkadaş öncelerden yazmıştı belki şişkendir şişlik gidince düzelir

Kızlar çok taze ameliyatlısınız. En sıkıntılı sönemde bile iyi ki diyormusunuz? Bende çok heyecan ve korku var
Evet daha yeni olduk sonucu tam göremedik ama görenler baya incelmissin diyorlar. En sıkıntılı dönem ilk iki gün onda bile pişman olmadım Rabbim pismanda ettirmesin. Hastanede kaldığınız sürece ağrınız olmaya basladimi hemen ağrı kesici yaptırın daha konforlu geçiyor ben ilk ayağa kalkarken bile sezeryandaki kadar zorlanmadı odanın içinde iki sefer git gel yaptım birde ameliyat olacaklar Dr kabul ederse içerdeki kasları onarirken oraya da lokal anestezi yaptırsın enazindan birsurede olsa faydası oluyor ayağa belkide ondan rahat kalktim

Teşekkür ederim, ben doktorumla görüştüm bu konuyu. “ameliyatlarda uzun etkili bir ağrı kesici enjeksiyon uyguluyorum karın içine” dedi.

500 benim de. 2 tane içiyorum ben.
Teşekkür ederim Burcu hanım. nasılsıniz dikiş yerleriniz nasıl yürürken yatarken nasılsınız gerginlik varmı hala benim 12. Günüm hala öne eğik yürüyorum dikiş yerlerim oturup kalkarken bazen açıyor tabi öyle aman aman degil

Aynen sizin gibi.2 hafta oldu benim de.Dikisteki bantlar alındı.Krem ve kantaron yağına başladım.Yürümem eğik

Evet.Yorumlarda okudum normal yazmışlar ..Eskiden daha şişti ama.
Benimde sanki bir taraf bir tık inmiş ama hala çok şiş. Çarşamba günü kontrolüm var bir göstereyim bari ama sevemedim bi türlü bu görüntüyü. Özellikle drenler çıkınca oldu. Drenler tam kasık kısmındaydı ondandır belki de senin drenler neredeydi?

Öncelikle çok geçmiş olsun . Bende aynı süreçten geçtim benim ameliyatım 10 saat sürmüş . 10 ay önce ameliyat oldum sonuç itibariyle hiç memnun kalmadım ikinci ameliyat şart . Fakat yaşadıklarım resmen travma yarattığı için ikinci ameliyatı asla olmak istemiyorum spor yapmaya çalışıyorum pek bir faydasını da görmüyorum

Neden 2.ameliyat?

Göğüs ve kasık

Geçmiş olsun biraz sürecinizden bahsedebilir misiniz? Neden 2. Ameliyat, neden memnun kalmadınız? Drnuz kimdi?

Kızlar bu arada ben karın köşesinden önce erkek atleti giyiyorum.Sonra korse...Krem, yağ sürünce böyle iyi oldu.Sağolsun bir yorumda görmüştüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…