- 13 Ağustos 2023
- 153
- 36
- 54
-
- Konu Sahibi burcueylul
Aydan şaka maka karın gerilsin derken başka yerde gerim gerim geriliyor demekkiHarikabende ilk defa görünce şaşırdım
Önceki yazılanları okuduğum kadarıyla herkes çekilen sıkıntıya değiyor yazmışlarKızlar çok taze ameliyatlısınız. En sıkıntılı sönemde bile iyi ki diyormusunuz? Bende çok heyecan ve korku var
Ya bi de bu bölge yukarı çekiliyor ya çamaşır falan sürtme yapıyormuş bir arkadaş öncelerden yazmıştı belki şişkendir şişlik gidince düzelirYukarı çekildiği için oluyormuş ödem gittikçe düzelir miş ameliyat olanlar nasılsınız kaçıncı gününüz nasıl gidiyor dik yuruyebiliyormusunuz ben daha hafif öne eğik yürüyorum 9. Günüm
Evet daha yeni olduk sonucu tam göremedik ama görenler baya incelmissin diyorlar. En sıkıntılı dönem ilk iki gün onda bile pişman olmadım Rabbim pismanda ettirmesin. Hastanede kaldığınız sürece ağrınız olmaya basladimi hemen ağrı kesici yaptırın daha konforlu geçiyor ben ilk ayağa kalkarken bile sezeryandaki kadar zorlanmadı odanın içinde iki sefer git gel yaptım birde ameliyat olacaklar Dr kabul ederse içerdeki kasları onarirken oraya da lokal anestezi yaptırsın enazindan birsurede olsa faydası oluyor ayağa belkide ondan rahat kalktimKızlar çok taze ameliyatlısınız. En sıkıntılı sönemde bile iyi ki diyormusunuz? Bende çok heyecan ve korku var
Valla ilk iki gün acaba bu ağrılar diner mi diye çok düşündüm. Suan iyiyim ağrılarım dindi. Sonucu tam olarak görünce bakalim iyi ki diyecek miyim inşallah değmiştirKızlar çok taze ameliyatlısınız. En sıkıntılı sönemde bile iyi ki diyormusunuz? Bende çok heyecan ve korku var
Merhaba bromelain günde kactane kullaniyorsunuz miligrami kaç bende aldım 500 mg 1 tane içiyorumEve gelince başladım.Bromelain içerikli.Siz de alabilirsiniz aslında
500 benim de. 2 tane içiyorum ben.Merhaba bromelain günde kactane kullaniyorsunuz miligrami kaç bende aldım 500 mg 1 tane içiyorum
Teşekkür ederim Burcu hanım. nasılsıniz dikiş yerleriniz nasıl yürürken yatarken nasılsınız gerginlik varmı hala benim 12. Günüm hala öne eğik yürüyorum dikiş yerlerim oturup kalkarken bazen açıyor tabi öyle aman aman degil500 benim de. 2 tane içiyorum ben.
Aynen sizin gibi.2 hafta oldu benim de.Dikisteki bantlar alındı.Krem ve kantaron yağına başladım.Yürümem eğikTeşekkür ederim Burcu hanım. nasılsıniz dikiş yerleriniz nasıl yürürken yatarken nasılsınız gerginlik varmı hala benim 12. Günüm hala öne eğik yürüyorum dikiş yerlerim oturup kalkarken bazen açıyor tabi öyle aman aman degil
Burcu selam hala şiş mi acaba genital bölge 8. günüm hala şiş benimEvet.Normale dönmeye başladı ama
EvetBurcu selam hala şiş mi acaba genital bölge 8. günüm hala şiş benim
Benimde sanki bir taraf bir tık inmiş ama hala çok şiş. Çarşamba günü kontrolüm var bir göstereyim bari ama sevemedim bi türlü bu görüntüyü. Özellikle drenler çıkınca oldu. Drenler tam kasık kısmındaydı ondandır belki de senin drenler neredeydi?Evet.Yorumlarda okudum normal yazmışlar ..Eskiden daha şişti ama.
Kızlar karın germe ve meme küçültme yaptırdım.9 saat sürdü ameliyat ve kan kaybım çoktu.Uyanmam çok kötüydü.Titremekten tavana yapisacaktim.
İlk gece yürüyüş yaptırırken zorlandım.Gerçekten karın çok zor.
Bugün 4. günüm. 2 gün kalkarken feci ağrı vardı sonra azaldı .
4 diren vardı cikarken anlamadım bile.
Yarın hastaneden cikiyorum.
Karın bölgem çok sert ve şiş . Şişlik korseden bile belli .Geçecek diyorlar......
Meme olacaklar korkmasın ağrısız süreç.
Karın biraz zor ama imkansiz değil.
Buradan birbirimize sonrası için de destek verelim lütfen.
Öncelikle çok geçmiş olsun . Bende aynı süreçten geçtim benim ameliyatım 10 saat sürmüş . 10 ay önce ameliyat oldum sonuç itibariyle hiç memnun kalmadım ikinci ameliyat şart . Fakat yaşadıklarım resmen travma yarattığı için ikinci ameliyatı asla olmak istemiyorumKızlar karın germe ve meme küçültme yaptırdım.9 saat sürdü ameliyat ve kan kaybım çoktu.Uyanmam çok kötüydü.Titremekten tavana yapisacaktim.
İlk gece yürüyüş yaptırırken zorlandım.Gerçekten karın çok zor.
Bugün 4. günüm. 2 gün kalkarken feci ağrı vardı sonra azaldı .
4 diren vardı cikarken anlamadım bile.
Yarın hastaneden cikiyorum.
Karın bölgem çok sert ve şiş . Şişlik korseden bile belli .Geçecek diyorlar......
Meme olacaklar korkmasın ağrısız süreç.
Karın biraz zor ama imkansiz değil.
Buradan birbirimize sonrası için de destek verelim lütfen.
Neden 2.ameliyat?Öncelikle çok geçmiş olsun . Bende aynı süreçten geçtim benim ameliyatım 10 saat sürmüş . 10 ay önce ameliyat oldum sonuç itibariyle hiç memnun kalmadım ikinci ameliyat şart . Fakat yaşadıklarım resmen travma yarattığı için ikinci ameliyatı asla olmak istemiyorumspor yapmaya çalışıyorum pek bir faydasını da görmüyorum
Göğüs ve kasıkBenimde sanki bir taraf bir tık inmiş ama hala çok şiş. Çarşamba günü kontrolüm var bir göstereyim bari ama sevemedim bi türlü bu görüntüyü. Özellikle drenler çıkınca oldu. Drenler tam kasık kısmındaydı ondandır belki de senin drenler neredeydi?
Anladım belki o yüzden olmuştur aman sıvı birikmesi falan olmasinda çarşamba kontrolüm var bi danışayım sana da haber vereceğimGöğüs ve kasık
Geçmiş olsun biraz sürecinizden bahsedebilir misiniz? Neden 2. Ameliyat, neden memnun kalmadınız? Drnuz kimdi?Öncelikle çok geçmiş olsun . Bende aynı süreçten geçtim benim ameliyatım 10 saat sürmüş . 10 ay önce ameliyat oldum sonuç itibariyle hiç memnun kalmadım ikinci ameliyat şart . Fakat yaşadıklarım resmen travma yarattığı için ikinci ameliyatı asla olmak istemiyorumspor yapmaya çalışıyorum pek bir faydasını da görmüyorum