Karın germe ve meme küçültme

Görenler şimdiden incecik olmuşsun diyor onuda duyunca insan gaza geliyor bide korse çıkınca Dr vücut şekillenecek dedi

Harika bende kaç gündür onu düşünüyorum acımaz umarım diye. Çok sevindim sizin adınıza

Oh gözün aydın canım direnler çıkınca kanama ya da sıvı tarzı şeyler geldi mi
Teşekkür ederim darısı sizin basiniza benim iç çamaşırı batıracak kadar sadece direnin çıktığı tarafta oldu eve gelincede hemen kendim batikonlu gazlı bez koydum şimdilik yok gibi

Aa inanamıyorum hiç bir şekilde hissetmedim adam çekti falan bir gram acı olmadı ama zaten orası suan çok hissiz. Daha sis halde ama bu halini bile beğendim
Aydancığım şeninde gözün aydın diren sıkıntısı bitti gördünüz karnını dikişlerin nasıl dğz mü kavisli mi ni de artık daha da iyisindir di mi canım 4 gün bitti bile bak

Teşekkür ederim darısı sizin basiniza benim iç çamaşırı batıracak kadar sadece direnin çıktığı tarafta oldu eve gelincede hemen kendim batikonlu gazlı bez koydum şimdilik yok gibi
Ya aslında o direnler çekilirken o kısma ped koysak korseyi de üstüne sarsalar olur mu acaba

Ya aslında o direnler çekilirken o kısma ped koysak korseyi de üstüne sarsalar olur mu acaba
Ped terleme yapar Dr a söyleyip gazlı bez konsa yeter bence benim direnim tam kasıktaydi oynak yerdeydi yürüyünce de okadar akıntı olmuş olabilir ama çok aşırı değil merak etmeyin

Ped terleme yapar Dr a söyleyip gazlı bez konsa yeter bence benim direnim tam kasıktaydi oynak yerdeydi yürüyünce de okadar akıntı olmuş olabilir ama çok aşırı değil merak etmeyin
Yani büyük ped değil de günlük pedler belki konulabilir

Neyse bana daha var şimdiden bunun derdine düştüm ben de sıra ona gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…