-
- Konu Sahibi burcueylul
Darısı sizin basiniza bide duşa girdimmi daha rahat olucam cumartesi için izin verdiGözünüz aydın darısı başıma artık kambur yürümekten yoruldum 3 günde..
Evet bende kendimi sil sil eskidir vallaDarısı sizin basiniza bide duşa girdimmi daha rahat olucam cumartesi için izin verdi
Bende şuan tam bisey yicem vazgeçiyorum o kadar acı çektin yeme diye kendimi durduruyorum artık yaza bomba gibi girerizGörenler şimdiden incecik olmuşsun diyor onuda duyunca insan gaza geliyorbide korse çıkınca Dr vücut şekillenecek dedi
Harika bende kaç gündür onu düşünüyorum acımaz umarım diye. Çok sevindim sizin adınızaYok ben çok korkuyordum ameliyattan bile okadar korkmadım direninde bı acısı yokmuş giriş yeri benim çok aciyordu rahatlayiverdim eve gelince çamaşırlarımı toplayıp katladim bulaşık Makinesi nin üst rafini bosalttim o derece sıkıntı veriyormuş
Acimiyormus diyorlardı da ben başıma gelene kadar korkuyordumHarika bende kaç gündür onu düşünüyorum acımaz umarım diye. Çok sevindim sizin adınıza
Bu akşam kontrolüm var cuma günü ameliyat olmuştum, umarım alır bugün net bisey söylememişti.Acimiyormus diyorlardı da ben başıma gelene kadar korkuyordumSizin nezaman alicaklar
5 gün kaldım i yeterli oluyor alır diren torbasında akıntı cokmuBu akşam kontrolüm var cuma günü ameliyat olmuştum, umarım alır bugün net bisey söylememişti.
Çok fazla değil bence zaten dren yandan da akıntı yapıyor geldim hastaneye bakalim ilk defa göreceğim durumu dren çıkacak mı falan çok heyecanlıyım5 gün kaldım i yeterli oluyor alır diren torbasında akıntı cokmu
Bu akşam kontrolüm var cuma günü ameliyat olmuştum, umarım alır bugün net bisey söylememişti
Hadi bakalım hayırlısı olsunÇok fazla değil bence zaten dren yandan da akıntı yapıyor geldim hastaneye bakalim ilk defa göreceğim durumu dren çıkacak mı falan çok heyecanlıyım
Aa inanamıyorum hiç bir şekilde hissetmedim adam çekti falan bir gram acı olmadı ama zaten orası suan çok hissiz. Daha sis halde ama bu halini bile beğendimHadi bakalım hayırlısı olsun
Hadi geçmiş olsunAa inanamıyorum hiç bir şekilde hissetmedim adam çekti falan bir gram acı olmadı ama zaten orası suan çok hissiz. Daha sis halde ama bu halini bile beğendim
Oh gözün aydın canım direnler çıkınca kanama ya da sıvı tarzı şeyler geldi miArkadaşlar bugün direnim çıktı nekadar rahatladım anlatamam çok fark etti daha dik yuruyebiliyorum
Teşekkür ederim darısı sizin basiniza benim iç çamaşırı batıracak kadar sadece direnin çıktığı tarafta oldu eve gelincede hemen kendim batikonlu gazlı bez koydum şimdilik yok gibiOh gözün aydın canım direnler çıkınca kanama ya da sıvı tarzı şeyler geldi mi
Aydancığım şeninde gözün aydın diren sıkıntısı bitti gördünüz karnını dikişlerin nasıl dğz mü kavisli mi ni de artık daha da iyisindir di mi canım 4 gün bitti bile bakAa inanamıyorum hiç bir şekilde hissetmedim adam çekti falan bir gram acı olmadı ama zaten orası suan çok hissiz. Daha sis halde ama bu halini bile beğendim
Ya aslında o direnler çekilirken o kısma ped koysak korseyi de üstüne sarsalar olur mu acabaTeşekkür ederim darısı sizin basiniza benim iç çamaşırı batıracak kadar sadece direnin çıktığı tarafta oldu eve gelincede hemen kendim batikonlu gazlı bez koydum şimdilik yok gibi
Ped terleme yapar Dr a söyleyip gazlı bez konsa yeter bence benim direnim tam kasıktaydi oynak yerdeydi yürüyünce de okadar akıntı olmuş olabilir ama çok aşırı değil merak etmeyinYa aslında o direnler çekilirken o kısma ped koysak korseyi de üstüne sarsalar olur mu acaba
Yani büyük ped değil de günlük pedler belki konulabilirPed terleme yapar Dr a söyleyip gazlı bez konsa yeter bence benim direnim tam kasıktaydi oynak yerdeydi yürüyünce de okadar akıntı olmuş olabilir ama çok aşırı değil merak etmeyin
Neyse bana daha var şimdiden bunun derdine düştüm ben de sıra ona gelsin bakalımPed terleme yapar Dr a söyleyip gazlı bez konsa yeter bence benim direnim tam kasıktaydi oynak yerdeydi yürüyünce de okadar akıntı olmuş olabilir ama çok aşırı değil merak etmeyin
Gazlı bezi ustune koyup cekiliyor ama o bolge zaten o kadar hissiz ki suan normalde acıyacak olsa bile hissedilmiyor inan bir gram bile hissetmedimYa aslında o direnler çekilirken o kısma ped koysak korseyi de üstüne sarsalar olur mu acaba