- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
Sezeryanla aynı anda yapamazlar imkansız.Aslında bu ameliyatı kadınlara sezeryandan sonra yapsalar olmaz mı ki
Allah bagıslasın analı babalı büyütsün bitanemEvet bir kızım vardı ikizlerimi kaybettim sonra bir kızım daha oldu
Yaaa öyle mi deneyim hemen teşekkür ederim.Bende sezeryandan sonra oldu o . Ama karın germe ameliyatından sonra bacak degilde kolda oldu. Sezeryandaki bacak sisliğim fil ayagı gibi olmustu ayakkabı yemiyordum . 16 gün sürmüstü. Kol hemen indi. Kolonyalı panuk koydum koluna sardım. Bol sıktım kolonyayı. Hemen indi. Sen de yap cok faydalı
Evet ıslat pamugu kolonya ile koy bacagına sis olan yerlerin heryerine. Öyle kalsın kurusun bacagındaYaaa öyle mi deneyim hemen teşekkür ederim.
Tamamen geçmedi ama bayağı faydası oldu teşekkürlerEvet ıslat pamugu kolonya ile koy bacagına sis olan yerlerin heryerine. Öyle kalsın kurusun bacagında
Rica ederim ne demek. Ara ara yap ama :) ben iki kere yaptım.Tamamen geçmedi ama bayağı faydası oldu teşekkürler
Çok şükür bugün daha iyiyim baya azaldı ödemim yalnız lipo yapılan yerlerimde morluk olur ya öyle ağrılar var. Bantlarım değişti banyo yapıcam yuppi :)Rica ederim ne demek. Ara ara yap ama :) ben iki kere yaptım.
O agrılar normal. Bende de vardı. Cok uzun durma banyoda. Hemencecik yap cık güzel kurut dikis yerleriniÇok şükür bugün daha iyiyim baya azaldı ödemim yalnız lipo yapılan yerlerimde morluk olur ya öyle ağrılar var. Bantlarım değişti banyo yapıcam yuppi :)
Henüz kreme baslamadık. Muhtemelen bi dahaki randevum haftaya cumartesi günü o zaman baslayacagız. O zamana kadar pansumana devamYara izleriniz ne durumda silikleşti mi ? Krem falan önerdi mi sizin doktorunuzmiaselinam
Belki bunaltıyorum sizi de sorularlaHenüz kreme baslamadık. Muhtemelen bi dahaki randevum haftaya cumartesi günü o zaman baslayacagız. O zamana kadar pansumana devam
Hayır canım ne bunaltması. Bende senin gibiydim. Ben direnlee cıktı hemen basladık pansumana. Su gecirmez banlarım duruyordu. Mesela göbek deliğimde yoktu oraya sürüyordum bir de meme uclarımda yoktu kenarlarında vardı uclarına sürüyordum kremleri gazlı bezle kapatıyordum. Sonra bantlar cıkarıldıktan sonra komple sürmeye basladım dikislerin üstünedeBelki bunaltıyorum sizi de sorularlaama başından aynı şeyler geçen birileriyle konuşmak iyi geliyor
Birde şunu merak ediyorum pansumana ne zaman başladınız. Dün doktora gittim su geçirmez bantlarla değişim yapıldı bana ama pansuman falan yokniyeki her doktorun yöntemi mi farklı ki yoksa sizde 20 günden sonra mı başladınız pansumanlara
Demek ki daha ben o bölüme gelemedim :) daha zamanım varHayır canım ne bunaltması. Bende senin gibiydim. Ben direnlee cıktı hemen basladık pansumana. Su gecirmez banlarım duruyordu. Mesela göbek deliğimde yoktu oraya sürüyordum bir de meme uclarımda yoktu kenarlarında vardı uclarına sürüyordum kremleri gazlı bezle kapatıyordum. Sonra bantlar cıkarıldıktan sonra komple sürmeye basladım dikislerin üstünede
Valla bende iz kremine geçmek istiyorum sabırsızlanıyorum ama daha gelemedim o bölümeDemek ki daha ben o bölüme gelemedim :) daha zamanım var
İnsan hemen olsun bitsin istiyor ondan sabırsızlanıyorum galiba teşekkür ederim cvplar için
Siz zor kısmı atlatmışsınız maşallah darısı banaValla bende iz kremine geçmek istiyorum sabırsızlanıyorum ama daha gelemedim o bölümehaftaya cumartesi belli olacak ne zaman baslayacagım
Henüz baslamadım. İnan canım cok istiyor. Paketim hal duruyor ama gidip elime almıyorum alaam devamı gelir biliykrum. İlk zamanlr rüyamda içiyordum. Gercek gibiydi. Kendimi suclu gibi hissettim bi kalktım rüyaymısSiz zor kısmı atlatmışsınız maşallah darısı bana
Sigaraya yeniden başladınız mı
Ben yenildim eskiye nazaran çok az içiyorum ama içiyorum işte içimde de huzursuzluk var hiç başlamamış olmayı dilerdim
Ay ne güzel bırak bayağı durmuşsun zor kısmı atlatmışsın eskisi gibi büyük nikoti krizlerin olmuyodur bu ameliyat da vesile olsun bir daha başlamaHenüz baslamadım. İnan canım cok istiyor. Paketim hal duruyor ama gidip elime almıyorum alaam devamı gelir biliykrum. İlk zamanlr rüyamda içiyordum. Gercek gibiydi. Kendimi suclu gibi hissettim bi kalktım rüyaymıskeske daha içseydim dedim. Keske baslamasaydın. Dikislerin acılmasına sebep oluyor özellikle meme ameliyatlarınaa meme bası nekrpzuna sebep oluyor. Doktora sordum 2 hafta daha içme mümkünse dedi. Nekroz riskini gecirmişim ama dikis izlerini iyilestirmede geciktirebilir dedi. Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim. Bir iki hafta daha bekleyebilirim. Gerci hiç elime süresimde yok bi yandan. Kolay bırakılmıyor.
Keske sende baslamasaydın.
Valla bilmiyorum inan ama en son 20. Günde gittiğimde riskimin bittiğini söylemistiAy ne güzel bırak bayağı durmuşsun zor kısmı atlatmışsın eskisi gibi büyük nikoti krizlerin olmuyodur bu ameliyat da vesile olsun bir daha başlama
Ben de nikotin sakızıyla yeniden deneyeceğim bırakmayı bu illeti
Nekroz riski hangi haftalarda yüksekmiş bilgim yok benim
Kritik haftalar ilk 3 4 hafta belkiValla bilmiyorum inan ama en son 20. Günde gittiğimde riskimin bittiğini söylemisti
MuhtemelenKritik haftalar ilk 3 4 hafta belki