Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Yaaa öyle mi deneyim hemen teşekkür ederim.

Çok şükür bugün daha iyiyim baya azaldı ödemim yalnız lipo yapılan yerlerimde morluk olur ya öyle ağrılar var. Bantlarım değişti banyo yapıcam yuppi :)
O agrılar normal. Bende de vardı. Cok uzun durma banyoda. Hemencecik yap cık güzel kurut dikis yerlerini

Henüz kreme baslamadık. Muhtemelen bi dahaki randevum haftaya cumartesi günü o zaman baslayacagız. O zamana kadar pansumana devam
Belki bunaltıyorum sizi de sorularla ama başından aynı şeyler geçen birileriyle konuşmak iyi geliyor
Birde şunu merak ediyorum pansumana ne zaman başladınız. Dün doktora gittim su geçirmez bantlarla değişim yapıldı bana ama pansuman falan yok niyeki her doktorun yöntemi mi farklı ki yoksa sizde 20 günden sonra mı başladınız pansumanlara

Hayır canım ne bunaltması. Bende senin gibiydim. Ben direnlee cıktı hemen basladık pansumana. Su gecirmez banlarım duruyordu. Mesela göbek deliğimde yoktu oraya sürüyordum bir de meme uclarımda yoktu kenarlarında vardı uclarına sürüyordum kremleri gazlı bezle kapatıyordum. Sonra bantlar cıkarıldıktan sonra komple sürmeye basladım dikislerin üstünede

Demek ki daha ben o bölüme gelemedim :) daha zamanım var
İnsan hemen olsun bitsin istiyor ondan sabırsızlanıyorum galiba teşekkür ederim cvplar için

Demek ki daha ben o bölüme gelemedim :) daha zamanım var
İnsan hemen olsun bitsin istiyor ondan sabırsızlanıyorum galiba teşekkür ederim cvplar için
Valla bende iz kremine geçmek istiyorum sabırsızlanıyorum ama daha gelemedim o bölüme haftaya cumartesi belli olacak ne zaman baslayacagım

Valla bende iz kremine geçmek istiyorum sabırsızlanıyorum ama daha gelemedim o bölüme haftaya cumartesi belli olacak ne zaman baslayacagım
Siz zor kısmı atlatmışsınız maşallah darısı bana
Sigaraya yeniden başladınız mı
Ben yenildim eskiye nazaran çok az içiyorum ama içiyorum işte içimde de huzursuzluk var hiç başlamamış olmayı dilerdim

Henüz baslamadım. İnan canım cok istiyor. Paketim hal duruyor ama gidip elime almıyorum alaam devamı gelir biliykrum. İlk zamanlr rüyamda içiyordum. Gercek gibiydi. Kendimi suclu gibi hissettim bi kalktım rüyaymıs keske daha içseydim dedim. Keske baslamasaydın. Dikislerin acılmasına sebep oluyor özellikle meme ameliyatlarınaa meme bası nekrpzuna sebep oluyor. Doktora sordum 2 hafta daha içme mümkünse dedi. Nekroz riskini gecirmişim ama dikis izlerini iyilestirmede geciktirebilir dedi. Yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim. Bir iki hafta daha bekleyebilirim. Gerci hiç elime süresimde yok bi yandan. Kolay bırakılmıyor.

Keske sende baslamasaydın.

Ay ne güzel bırak bayağı durmuşsun zor kısmı atlatmışsın eskisi gibi büyük nikoti krizlerin olmuyodur bu ameliyat da vesile olsun bir daha başlama
Ben de nikotin sakızıyla yeniden deneyeceğim bırakmayı bu illeti
Nekroz riski hangi haftalarda yüksekmiş bilgim yok benim

Valla bilmiyorum inan ama en son 20. Günde gittiğimde riskimin bittiğini söylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…