Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Sizi bunaltmıyorum inşallah sorularla hergün aklıma başka bir şey takılıyor soluğu burada alıyorum contratubex i ssk karşılamıyor herhalde ? Pahalı bir krem mi ?
Bir de sarı kantaron yağını önermiş ameliyat olanlar denediniz mi siz ?

Selam kızlar, ben de bu sabah ameliyat oldum karın germe + meme toparlama. Ağrılarım var biraz hastanedeyim şuan. İnşallah çabuk ve kolay olur iyileşme süreci

Kızlar yine ben hep ben ameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz ? İlk hafta kontrolünde sordum doktora daha yatamazsın demişti , bir daha deneyemedim. Ağrım sızım olmazsa yatabilirim değil mi ?

Kızlar yine ben hep ben ameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz ? İlk hafta kontrolünde sordum doktora daha yatamazsın demişti , bir daha deneyemedim. Ağrım sızım olmazsa yatabilirim değil mi ?
3 hafta sonra yan yatmayı denemiştim ama öyle tam yan dönmeden eğimli eğimli başlayıp bir süre sonra tam yan yattım.

Aksine cevaplamaktan mutluluk duyarım. Evet özel bir krem olduğu için ücretle alıyorsunuz. Ama merak etmeyin çok bereketli bir krem. Bir tüpü 1 2 ay kullanılır. 500 küsürdü aldığımızda

Aklınızda bulunsun kremi kullanmaya başladığınızda çok fazla sıkmanıza gerek yok çünkü jel gibi bir krem iyi etrafa yayılıyor o yüzdende hemen bitmiyor.

Teşekkür ederim kızlar. Daha 2. Gün sırtım belim çok ağrıyor karnımda da sürekli bir sızı üzerine taş koymuş gibi bir ağırlık. Bir an önce günler geçse de biraz toparlansam istiyorum, böyle çok zor

Kızlar afedersiniz ama siz ne zaman büyük tuvalete çıkmıştınız. Ben dün sabah oldum ameliyatı gaz çıkışı var ama büyük tuvalete çıkamadım daha. Korse çok sıkıyor ya o bağırsak hareketlerini engelliyor mu acaba?

Tuvalete çıkmayınca da katı hiçbir şey yedirmiyorlar. Sadece sıvı besleniyorum
İlk hafta kabızlık yaşabilirsiniz o yüzden günde 3 litre su içmeye dikkat edin hem ödemlerede çok faydası var bol suyun. Tuvalette kabızlık yaşarsanız eğer ıkınmayın, gerekirse yağ ile falan makata müdahale edin ama ıkınmayın. İlk 2 3 hafta üst üste katı beslenmemeye çalışın. Ben ekmeği kesmiştim, sadece sabah kahvaltısında tüketiyordum.

3 kezmi aman tanrım gazlı bezde koyuyor musun. 6 ay gunde uc kez bıkar insan ama ya

Valla üçüncü günü çıktım ama cok ıkındım yarım saat wc de kaldım.

Aksine cevaplamaktan mutluluk duyarım. Evet özel bir krem olduğu için ücretle alıyorsunuz. Ama merak etmeyin çok bereketli bir krem. Bir tüpü 1 2 ay kullanılır. 500 küsürdü aldığımızda
En son sordugumda 650 dediler. Su bantlarıda merak ediyorum nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…