-
- Konu Sahibi miaselinam
İnşallah canım. Contractubex kullanıyorum. İzlerim hala belirgin kırmızı yani. Doktorum 6 ay boyunca kremi bırakmamam gerektiğini söyledi. Ama sın 1 aydır çok süremiyorum unutuyorum. Günde 1 defa sürebiliyorum. Normalde günde 3 kez olması gerekiyor. Benim çatlağım çoktu. Germeden sonra yukarıdakiler kaşık bölgeme inmiş ama önemsemiyorum. Benim üzüntüm sarkıklıktı o da g
İnşallah canım. Contractubex kullanıyorum. İzlerim hala belirgin kırmızı yani. Doktorum 6 ay boyunca kremi bırakmamam gerektiğini söyledi. Ama sın 1 aydır çok süremiyorum unutuyorum. Günde 1 defa sürebiliyorum. Normalde günde 3 kez olması gerekiyor. Benim çatlağım çoktu. Germeden sonra yukarıdakiler kaşık bölgeme inmiş ama önemsemiyorum. Benim üzüntüm sarkıklıktı o da gitti
Geçmiş olsun arkadaşım ve gözün aydın bundan sonra herşey daha iyi olsun inşallah .Selam kızlar, ben de bu sabah ameliyat oldum karın germe + meme toparlama. Ağrılarım var biraz hastanedeyim şuan. İnşallah çabuk ve kolay olur iyileşme süreci
3 hafta sonra yan yatmayı denemiştim ama öyle tam yan dönmeden eğimli eğimli başlayıp bir süre sonra tam yan yattım.Kızlar yine ben hep benameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz ? İlk hafta kontrolünde sordum doktora daha yatamazsın demişti , bir daha deneyemedim. Ağrım sızım olmazsa yatabilirim değil mi ?
Aksine cevaplamaktan mutluluk duyarım. Evet özel bir krem olduğu için ücretle alıyorsunuz. Ama merak etmeyin çok bereketli bir krem. Bir tüpü 1 2 ay kullanılır. 500 küsürdü aldığımızdaSizi bunaltmıyorum inşallah sorularla hergün aklıma başka bir şey takılıyor soluğu burada alıyorumcontratubex i ssk karşılamıyor herhalde ? Pahalı bir krem mi ?
Bir de sarı kantaron yağını önermiş ameliyat olanlar denediniz mi siz ?
Çok geçmiş olsun, önünüzde uzun bir süreç var. Sağlıkla güzellikle atlatırsınız inşallahSelam kızlar, ben de bu sabah ameliyat oldum karın germe + meme toparlama. Ağrılarım var biraz hastanedeyim şuan. İnşallah çabuk ve kolay olur iyileşme süreci
Aklınızda bulunsun kremi kullanmaya başladığınızda çok fazla sıkmanıza gerek yok çünkü jel gibi bir krem iyi etrafa yayılıyor o yüzdende hemen bitmiyor.Sizi bunaltmıyorum inşallah sorularla hergün aklıma başka bir şey takılıyor soluğu burada alıyorumcontratubex i ssk karşılamıyor herhalde ? Pahalı bir krem mi ?
Bir de sarı kantaron yağını önermiş ameliyat olanlar denediniz mi siz ?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinAksine cevaplamaktan mutluluk duyarım. Evet özel bir krem olduğu için ücretle alıyorsunuz. Ama merak etmeyin çok bereketli bir krem. Bir tüpü 1 2 ay kullanılır. 500 küsürdü aldığımızda
kas altımı acaba protez tekniginiz geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar. Daha 2. Gün sırtım belim çok ağrıyorkarnımda da sürekli bir sızı üzerine taş koymuş gibi bir ağırlık. Bir an önce günler geçse de biraz toparlansam istiyorum, böyle çok zor
Protez yok, sadece meme dikleştirme yapıldı.kas altımı acaba protez tekniginiz geçmiş olsun
İlk hafta kabızlık yaşabilirsiniz o yüzden günde 3 litre su içmeye dikkat edin hem ödemlerede çok faydası var bol suyun. Tuvalette kabızlık yaşarsanız eğer ıkınmayın, gerekirse yağ ile falan makata müdahale edin ama ıkınmayın. İlk 2 3 hafta üst üste katı beslenmemeye çalışın. Ben ekmeği kesmiştim, sadece sabah kahvaltısında tüketiyordum.Tuvalete çıkmayınca da katı hiçbir şey yedirmiyorlar. Sadece sıvı besleniyorum
3 kezmi aman tanrım gazlı bezde koyuyor musun. 6 ay gunde uc kez bıkar insan ama yaİnşallah canım. Contractubex kullanıyorum. İzlerim hala belirgin kırmızı yani. Doktorum 6 ay boyunca kremi bırakmamam gerektiğini söyledi. Ama sın 1 aydır çok süremiyorum unutuyorum. Günde 1 defa sürebiliyorum. Normalde günde 3 kez olması gerekiyor. Benim çatlağım çoktu. Germeden sonra yukarıdakiler kaşık bölgeme inmiş ama önemsemiyorum. Benim üzüntüm sarkıklıktı o da gitti
Gözün aydın canım :) bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorumSelam kızlar, ben de bu sabah ameliyat oldum karın germe + meme toparlama. Ağrılarım var biraz hastanedeyim şuan. İnşallah çabuk ve kolay olur iyileşme süreci
Valla üçüncü günü çıktım ama cok ıkındım yarım saat wc de kaldım.Kızlar afedersiniz ama siz ne zaman büyük tuvalete çıkmıştınız. Ben dün sabah oldum ameliyatı gaz çıkışı var ama büyük tuvalete çıkamadım daha. Korse çok sıkıyor ya o bağırsak hareketlerini engelliyor mu acaba?
En son sordugumda 650 dediler. Su bantlarıda merak ediyorum nasıl acabaAksine cevaplamaktan mutluluk duyarım. Evet özel bir krem olduğu için ücretle alıyorsunuz. Ama merak etmeyin çok bereketli bir krem. Bir tüpü 1 2 ay kullanılır. 500 küsürdü aldığımızda