• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sehu03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
275
52
18
23
Merhabalar arkadaşlar ben pkos hastayım yıllardır adet düzensizliğim var. 2 kere femara kullandim ama fayda etmedi en son doktorum biraz dinlen aşılama yapalım dedi ve farklı bir doktora gönderdi. Ben uzun süre gitmedim dinlenmek istedim .1 buçuk senedir evliyim 1 yıldır deniyoruz. Ben doktora gittiğim de bu ay doktor kendiliğinden 11mm lik bir yumurtam olduğunu söyledi. O çatlasın bir bakalım dedi 10 gün gün sonra kontrole gel dedi bende eve gelir gelmez belime yakı yapıştırdım doktor kontrolünden sonra Tahminimce 3 gün sonra çatladı o gün çok kasık ağrım oldu çünkü bugün doktora gittiğimde yumurtanın catladığını söyledi hatta öyle ki diğer taraftaki minik yumurta bile çatlamış ama ben bugün kan verdiğim de beta 0.200 yani negatif geldi .Doktorum ise prolaktin hormonun düşük yumurtan çatlamış ama kaliteli yumurta değilmiş dedi ama insan yine ümit ediyor böyle olup gebelik öğrenen oldu mu yada çok erken değil mi test için çünkü doktorlar çatlatma iğnesinden sonda bile min 12 gün bekleyin diyor net sonuç için sizce küçükte olsa bir ümit var mı
Not: Yumurtalamadan sonra gögüs ucu hassasiyeti var ve normalde benim hiç olmaz ve ara ara kasıklarım ,belim ve Göbek deliği çevresi ağrıyor

Back
X