Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Bende bayılmıstım. Ama püf noktası oturuyorsun ya önce bir 10 dk o sekilde karşıya bakarak beklemek oturur pozisyonda. Kafanı egmeyeceksin gözlerinle de asagı bakmayacaksın. On dk sonra yine bas ve göz pozisyonunu bozmadan kalkacaksın biraz bekleyeceksin öyle adım atacaksın. Bende bayılıyordum ama bu secer hemsirelerin uyarıları sayesinde bayılmadım bas dönmem olmadı. Drenlerdende korkma canta gibi yanında tasıyorsun.

Karnım büzüşük gibi ikiz gebeliğinde karnım çok gerildi. 4 üz gibiydi 1 kilo su çekiyorlardı karnımdan . O yüzden bozuldu göbeğim, ikizden ikize tranfüzyon vardı. Kaybettim
Cok geçmiş olsun. Ben de kaybettim ikizlerimi. Bende de kan pıhtışasması vardı. Sonrası da cocuk sahibi olabildin mi. Cünkü bu ameliyattan sonra gebelik önermiyor doktorlar cok fazla

Dayanılmaz ağrı oluyor mu? Ne xaman normal hayata dönüyorsun? Sezryanda. farkı mı ? Benim sezeryanım da kötüydü ama 1 hafta sonra ağrı geçmişti
Yok dayanılmaz bir agrı olmuyor. Dört gün sürüyor bütün agrılar zaten. Gögüslerde iğne batması gibi oluyor. Birde nefes darlığı oluyor. Konusmada dört gün zorlanıyorsun nefes nefese kalıyorsun. Karında sezeryanla aynı. Hapsırmak gülmek öksürmek sıkıntı veriyor

Gittim gittim :) enfeksiyon yokmus. O derimin gerginliğinden oluyormus zamanla kapanacakmıs. Birşey sürmesen bile kapanır dedi. Batikonu cok sürme fazlası tahris eder doku kaybına yol açar dedi.
Görsel atma şansınız var mı sadece o sizi korkutan bölgeyi

Ben rif kullanmıyorum ki canım . Bilemedim. Cok gecmis olsun

Bu rif dediğiniz şeyi neden kullandınız?

Benimde göğsümün altındaki dikiş sıkıntılı

Bu benim ödemli halim o zamanlar bende böyle kalacak sanmıştım
Merhabalar, ben de bu ameliyatı olmaya karar verdim 10 gün sonra ameliyat inşallah. Ama çok korkuyorum bir yandan, hatta ameliyat günü aldığımdan beri geceleri uyuyamıyorum stresten. Sizin yazışmaları okuyunca rahatladım biraz. Bi sakıncası yoksa karnınızın şu anki halini atabilir misiniz.

Ben de tarih aldım 18 Ocak, karın germe ve meme dikleştirme ama çok korku ve stres var. Günde 3 kere vazgeçip sonra tekrar dönüyorum. Hayırlısı ile sağlıkla atlatırım inşallah. Bu arada sizler sigara kullanıyor muydunuz ameliyat öncesinde?

Siz çok iyi anlıyorum çünkü ameliyat masasında narkoz verilirken gözlerimden yaşlar süzülüyordu ama yinede olmaya çok kararlıydım. Hep kendime “sağ salim iyileşirim inşallah” dedim ve çok şükür öyle oldu. Bunu istiyorsak maalesef bazı şeyleri göze almamız gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_3254.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_1828.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 200
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…