- Konu Sahibi miaselinam
Yaa ben çılgınlar gibi kaşınıyorum özellikle meme altlarımMuhtemelen
Siz de yaşadınız mı böyle bir şey
Korseden mi dikişlerden mi bantlardan mı anlamadım çok sinir hozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben çılgınlar gibi kaşınıyorum özellikle meme altlarımMuhtemelen
Kaşıntı çoğu kişide oluyor özellikle lipo yaptıranlarda. Çoğu iyileşme belirtisinden ve korseden kaynaklı oluyor. 3 hafta bir kaşıntı tutmuştu beni üstüne birde iz kremine başlayınca daha çok kaşıntı çöktü dikiş yerlerime. Doktor korse ve krem alerjik belirtileri olabilir demişti. İstersen kremi değiştirebilirim demişti. Sonra korse zamanım dolunca korsesiz daha çok rahatladı kaşıntılarım. 4. Ayımdayım ama bazı günler dikiş üstümde kaşıntı oluyor geçiyor.Yaa ben çılgınlar gibi kaşınıyorum özellikle meme altlarım
Offf yeminle gün sayıyorum korseden kurtulmak için çok yoruldum gerçekten ruhen bedenen 21 günden sonra kurtuluyor muyuz korseden ?Kaşıntı çoğu kişide oluyor özellikle lipo yaptıranlarda. Çoğu iyileşme belirtisinden ve korseden kaynaklı oluyor. 3 hafta bir kaşıntı tutmuştu beni üstüne birde iz kremine başlayınca daha çok kaşıntı çöktü dikiş yerlerime. Doktor korse ve krem alerjik belirtileri olabilir demişti. İstersen kremi değiştirebilirim demişti. Sonra korse zamanım dolunca korsesiz daha çok rahatladı kaşıntılarım. 4. Ayımdayım ama bazı günler dikiş üstümde kaşıntı oluyor geçiyor.
Ben 8 hafta korse taktım doktorum öyle istediOfff yeminle gün sayıyorum korseden kurtulmak için çok yoruldum gerçekten ruhen bedenen 21 günden sonra kurtuluyor muyuz korseden ?
Ayyy gerçekten mi nasıl dayandınız çok uzunmuşBen 8 hafta korse taktım doktorum öyle istedi
Geceleri çıkarıyordum ama aktif zamanlarda daha koruyucu oluyordu yürüyüş yaparken de bir süre taktım ,şu an tamamen bıraktım.Ama bildiğim kadarıyla en az 4-6 hafta takmak gerekiyor genelde öyle öneriyorlarAyyy gerçekten mi nasıl dayandınız çok uzunmuş
Evet denemek için çıkarınca farkettim korse varken daha korunaklı geliyormuş meğer çıkarınca çok savunmasız hissettim ben de kendimiGeceleri çıkarıyordum ama aktif zamanlarda daha koruyucu oluyordu yürüyüş yaparken de bir süre taktım ,şu an tamamen bıraktım.Ama bildiğim kadarıyla en az 4-6 hafta takmak gerekiyor genelde öyle öneriyorlar
4 hafta gece ve gündüz takmanız gerekiyor çünkü dikilen kasları korumak adına, oluşan ödemin miktarını azaltmak hemde açılan karın derisinin geri birleşimi için önemli. 4. Haftadan sonra sadece geceleri çıkarmak var. 6. Haftadan sonra bir sorun yoksa korseyi gündüzleride çıkarabiliyorsunuz. Ama ben 6. Haftadan sonra da tamamen atmadım korseyi. 8. Haftaya kadar gündüzleri birkaç saatliğine taktım.Offf yeminle gün sayıyorum korseden kurtulmak için çok yoruldum gerçekten ruhen bedenen 21 günden sonra kurtuluyor muyuz korseden ?
Off dikisler benimde ksındı iyilesmeye baslıyor o yüzden. Surda iki haftadır rahatım. Ama arada ucları kasınıyor yine. Onun harici korseden vücudum kasınıyor bazen korsenin kenar kısımlarından.Yaa ben çılgınlar gibi kaşınıyorum özellikle meme altlarım
Evet yaa gerçekten kaşıntıdan ağlayacağım aklıma gelmezdi korse katlanıyo o rahatsızlık veriyor birde bantların altıOff dikisler benimde ksındı iyilesmeye baslıyor o yüzden. Surda iki haftadır rahatım. Ama arada ucları kasınıyor yine. Onun harici korseden vücudum kasınıyor bazen korsenin kenar kısımlarından.
Dayanacağım o zaman mecburen şuan nasılsınız benim karnım taş gibi aşırı gergin sizin sürecinizde rahatlama oldu mu 2 ayı geçmiş4 hafta gece ve gündüz takmanız gerekiyor çünkü dikilen kasları korumak adına, oluşan ödemin miktarını azaltmak hemde açılan karın derisinin geri birleşimi için önemli. 4. Haftadan sonra sadece geceleri çıkarmak var. 6. Haftadan sonra bir sorun yoksa korseyi gündüzleride çıkarabiliyorsunuz. Ama ben 6. Haftadan sonra da tamamen atmadım korseyi. 8. Haftaya kadar gündüzleri birkaç saatliğine taktım.
Evet benimde korse katlanıyor son zamanlrda. Cok can sıkıcı oluyor. Cekistirip duruyorum. Evet meme ucunun kenarları kahverengi olur kabuk tutuyor sonra o kabuklar düsecek. Tertemiz olcak. Hatta dikis ipinin oldugu yerden kalkmıs gibi bi görüntü oluyor sanki kalktı kalkacak diyorsun ama olmuyor tertemiz kapanıyor dikis oldıgı belli bile olmuyor. Benim 4.5 hafta oldu henüz bu cumartesiye randevum var muhtemelen iz kremine başlayacağımEvet yaa gerçekten kaşıntıdan ağlayacağım aklıma gelmezdi korse katlanıyo o rahatsızlık veriyor birde bantların altı
Meme uçlarında şimdilik bir şey yok
Meme demişken hafif kabuk tutmuş gibi meme ucunun üst kısımları kahverengi halkaların olduğu aero bölümü
Normal mi acaba
Benim kontrol günü gelip bantlar açılana kadar psikopat olmazsam iyi
Hayatım ben haftada iki kez ya da bir kez fus aldım. Cinsel iliski için internette 4-6 hafta yazıyor. Sezeryan gibi 40 ımın yani 6 haftanın cıkmasjnı bekleyeceğim. Doktora sorcam yine amaKızlar birde duş sayısı nasıl olmalı benim gibi olan 15. Gündekiler için
Sık yıkanmak istiyorum ama korkuyorumda doktor da bir şey demedi bilginiz var mı ? @dilek1tr miaselinam
Afedersiniz birde merak ediyorum benim durumum için erken biliyorum ama cinsel ilişki denemek için 3 hafta yazıyor internette
Zorlandınız mı ?
Oh maşallahEvet benimde korse katlanıyor son zamanlrda. Cok can sıkıcı oluyor. Cekistirip duruyorum. Evet meme ucunun kenarları kahverengi olur kabuk tutuyor sonra o kabuklar düsecek. Tertemiz olcak. Hatta dikis ipinin oldugu yerden kalkmıs gibi bi görüntü oluyor sanki kalktı kalkacak diyorsun ama olmuyor tertemiz kapanıyor dikis oldıgı belli bile olmuyor. Benim 4.5 hafta oldu henüz bu cumartesiye randevum var muhtemelen iz kremine başlayacağım
Acelemiz yok doğru diyosun bekleriz 40 ıHayatım ben haftada iki kez ya da bir kez fus aldım. Cinsel iliski için internette 4-6 hafta yazıyor. Sezeryan gibi 40 ımın yani 6 haftanın cıkmasjnı bekleyeceğim. Doktora sorcam yine ama
4. Ay oldu ben ameliyat olalı. Sadece ufak tefek kas ağrılarım oluyor başka bir şeyim kalmadı çok şükür. Ben 20. Gün eşimle ufak bir deneme yapmıştık ve zorlamadığın sürece bir sıkıntı olmadığını gördük. Daha sonra doktora sorduğumda o da zorlamadan uygundur dedi. Kendini bilirsin zaten ona göre yönlendirirsin eşini.Dayanacağım o zaman mecburen şuan nasılsınız benim karnım taş gibi aşırı gergin sizin sürecinizde rahatlama oldu mu 2 ayı geçmiş
Maşallah çok güzel darısı bizlere4. Ay oldu ben ameliyat olalı. Sadece ufak tefek kas ağrılarım oluyor başka bir şeyim kalmadı çok şükür. Ben 20. Gün eşimle ufak bir deneme yapmıştık ve zorlamadığın sürece bir sıkıntı olmadığını gördük. Daha sonra doktora sorduğumda o da zorlamadan uygundur dedi. Kendini bilirsin zaten ona göre yönlendirirsin eşini.
İnşallah canım. Contractubex kullanıyorum. İzlerim hala belirgin kırmızı yani. Doktorum 6 ay boyunca kremi bırakmamam gerektiğini söyledi. Ama sın 1 aydır çok süremiyorum unutuyorum. Günde 1 defa sürebiliyorum. Normalde günde 3 kez olması gerekiyor. Benim çatlağım çoktu. Germeden sonra yukarıdakiler kaşık bölgeme inmiş ama önemsemiyorum. Benim üzüntüm sarkıklıktı o da gittiMaşallah çok güzel darısı bizlere
İzleriniz için neler kullandınız halâ gözünüze batıyor mu dikiş izleriniz ? Belirgin mi ?
Birde merak ediyorum göbek deliği üzerinde çatlaklarınız varmıydı onları kamufle ettiler mi
Benim 4 5 tane vardı göbek deliği üzerinde onları da dikiş gibi yapmışlar halâ net olarak göremesemde