Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Ben de tarih aldım 18 Ocak, karın germe ve meme dikleştirme ama çok korku ve stres var. Günde 3 kere vazgeçip sonra tekrar dönüyorum. Hayırlısı ile sağlıkla atlatırım inşallah. Bu arada sizler sigara kullanıyor muydunuz ameliyat öncesinde?
Merhaba ben de sigara kullanıyorum maalesef ve 6 gün önce karın germe ve meme dikleştirme yapıldı . Bırakın lütfen bırakın sigarayı inanılmaz zor olmuş uyandırılma işlemim sigaradan ötürü

Merhaba ben de sizlere bişey sormak istiyorum ameliyat sürecinde pubis bölgenizde şişlik ödem oldu mu ? Benim 6.günüm ameliyattan çıkalı ve inanılmaz ödemim var normal diyolar ama bana pek öyle gelmedi :KK43:

Ben de tarih aldım 18 Ocak, karın germe ve meme dikleştirme ama çok korku ve stres var. Günde 3 kere vazgeçip sonra tekrar dönüyorum. Hayırlısı ile sağlıkla atlatırım inşallah. Bu arada sizler sigara kullanıyor muydunuz ameliyat öncesinde?
Merhaba ,inşallah herşey istediğiniz gibi olur,eğer öyle olursa iyi ki oldum dersiniz yaşanılan acılar unutuluyor,önemli olan sağsalim çocuklara kavuşmak.Ama sigara bu ameliyatta çok riskli bazı doktorlar sigara içenleri ameliyat etmiyorlar.Bir de ameliyat sonrası aşırı öksürüğe sebep olabilir bu da dikişlere zarar verebilir.Yara iyileşmesini de geciktiriyor,

Merhaba ben de sigara kullanıyorum maalesef ve 6 gün önce karın germe ve meme dikleştirme yapıldı . Bırakın lütfen bırakın sigarayı inanılmaz zor olmuş uyandırılma işlemim sigaradan ötürü
Siz günde kaç tane içiyordunuz peki? Ameliyattan önce hiç azaltmadınız mı yada bıraktıysanız kaç gün önce bıraktınız?

1 seneymiş. 1 sene sonra karnın gercek halini görebilecegiz :)
Ayy hayal gibi ben daha göbeğimi bile göremedim
Korseyi cuma günü açıp pansuman yapıp su geçirmez bantla değiştireceğini söyledi doktor ama benim ödemden kastım belimden aşağısı sanki 100 kilo gibi bacaklarım bu ne zaman geçecek sürekli ağlıyorum sizde yaşadınız mı yaa :KK43:

Korseyi cuma günü açıp pansuman yapıp su geçirmez bantla değiştireceğini söyledi doktor ama benim ödemden kastım belimden aşağısı sanki 100 kilo gibi bacaklarım bu ne zaman geçecek sürekli ağlıyorum sizde yaşadınız mı yaa :KK43:
Evet merak etmeyin benimde öyle oldu bir de ben çok zayıf olmama rağmen kalça ve bacaklarım aşırı şişmişti en az 6 ay şişlikler sürüyor ama tabi ilk aylar gibi değil.Ben 2 ayı doldurdum baya azaldı ama hala bacak ve kalçalarım şişiyor

Evet merak etmeyin benimde öyle oldu bir de ben çok zayıf olmama rağmen kalça ve bacaklarım aşırı şişmişti en az 6 ay şişlikler sürüyor ama tabi ilk aylar gibi değil.Ben 2 ayı doldurdum baya azaldı ama hala bacak ve kalçalarım şişiyor
İçime su serptiniz :) bende 57 kiloyla girdim ameliyata şuan 65 :confused:ne güzel darısı bana

Merhaba ben de sizlere bişey sormak istiyorum ameliyat sürecinde pubis bölgenizde şişlik ödem oldu mu ? Benim 6.günüm ameliyattan çıkalı ve inanılmaz ödemim var normal diyolar ama bana pek öyle gelmedi :KK43:
Evet ameliyattan 1 gün sonra bir ödem yaptı pubis bölgem 😂 ama sonra gün gün indi. Şimdi normal kendi halinde. Hatta pubis bölgem aşağı doğru göbekten dolayı biraz sarkık gibiydi. Ameliyattan sonra genç kızlığımdaki halini almıştı. Ohh be dedim sonunda görebildim seni 😂

Evet ameliyattan 1 gün sonra bir ödem yaptı pubis bölgem 😂 ama sonra gün gün indi. Şimdi normal kendi halinde. Hatta pubis bölgem aşağı doğru göbekten dolayı biraz sarkık gibiydi. Ameliyattan sonra genç kızlığımdaki halini almıştı. Ohh be dedim sonunda görebildim seni 😂
😀😀😀

:KK48::KK48:

Cok geçmiş olsun. Ben de kaybettim ikizlerimi. Bende de kan pıhtışasması vardı. Sonrası da cocuk sahibi olabildin mi. Cünkü bu ameliyattan sonra gebelik önermiyor doktorlar cok fazla
Evet bir kızım vardı ikizlerimi kaybettim sonra bir kızım daha oldu

Bir de göğüse takılan silikonlar bazen yabancı madde olarak tanınıyor muş ve ileride çıkarmak zorunda kalanlar oluyor muş böyle bir şey duydunuz mu

Bende sezeryandan sonra oldu o . Ama karın germe ameliyatından sonra bacak degilde kolda oldu. Sezeryandaki bacak sisliğim fil ayagı gibi olmustu ayakkabı yemiyordum . 16 gün sürmüstü. Kol hemen indi. Kolonyalı panuk koydum koluna sardım. Bol sıktım kolonyayı. Hemen indi. Sen de yap cok faydalı

Bir de göğüse takılan silikonlar bazen yabancı madde olarak tanınıyor muş ve ileride çıkarmak zorunda kalanlar oluyor muş böyle bir şey duydunuz mu
Evwt duydum. Hatta kapsul olusumuda yapabiliyormus. Ama yabancı maddeyi yıllar sonra degil ilk takıldıgı andan itibaren yapıyor. Mesela söyle söyliyeyim, ben bir iki gün öncesine kadar içimde protez oldugunu hissediyordum bu hisle mi gezeceğim bir ömür diyordum. Ama son iki gündür o his gitti. Memelerim yumusadı.sanki içimde protez yokmus gibi hissediyorum. Bu hafta sonu tam 1 ay olacak taktıralı.

X