Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Bende soran olursa öyle diyorum yok yok geçecek zamanla yürüyeceksin. Geçmeyecek sandım fizik tedavi ya da platese gideyim dedim ama gerek kalmadı cok sükür

Bu arada braletli sütyene de gecmekten korkuyorum dikişlere zarar verir diye . Sanırım onu da 6 ay sonra kullanmaya baslarım gibi geliyor

Bana da 2 ay denildi korse ve sütyen için
Pentinin hiç çamaşırlarını da beğenmiş burda ameliyat olan hanımlar , aklında olsun tatlım
Zorlanmıyorsun inşallah çalışırken
Bana da olmaz demişlerdi kolajen için sadece bromelain içerikli c vitaminine devam et denildi
İzlerin genel durumu nasıl canım ?
Benim memeler çok daha iyi silik görünüyorlar ama karnım kızardı ilk başlarda ki gibi ten rengi değil

Allah affetsin bende öyle diyorum herkese bi de onlara açıklama yapamam valla yalanda değil benim fıtığımda varmış gerçi
Bide hassas kantar gibi herkes dün bi arkadaş grubuna katıldım
Ne kadar zayıflamışsın gittikçe kuruyosun dediler bana diyemedim ben ne bedeller ödedim kuruyabilmek için diye
Ama diycem iyileşince bedel ödendi kankaa

Benim izlerde senin gibi. Gögsüm silik ama karnım kızardı. Penti de bi alana bi bedava vardı

Gögüsümdeki farklılık tamamen düzeldi. Sporcu sütyeni takıyorum iki gündür. Ameliyat korsesini cıkardım. Ara ara dönüsümlü kullanabilirim yine ama. Bu gece son kez takcam artık karın korsemide. 2 ay zaten maksimum takılıyor ve doktorum cıkarabileceğimi söylemisti coktandır. Artık vedalasma zamanı sanırım. Zaten cok sıkı takmıyordumda. Karın kaslarımın belirginlestiğini farkettim bugün aynada. Sadece ödem var bir miktar. Contraktubex jele devam. Martın 20 sine kadar en az kullanmam şart. Bakalım fayda edecekmi. Suan için cok mutluyum.

Ben de kontrole gittim bugün doktorum artık dik yürümem gerektiğini söyledi, tam dik yürüyemiyorum sırtım kambur ama zamanla düzelir buradaki herkesin düzeldiğine göre

Çok güzel gelişmeler maşallah
Karnın nasıl peki mia dokunduğunda halâ şiş ve sert mi içide öyle geliyor bana

Çok güzel gelişmeler maşallah
Karnın nasıl peki mia dokunduğunda halâ şiş ve sert mi içide öyle geliyor bana
Evet sislik var dikislerimin üstünde biraz birazda göbrk deliği etrafımda. Ödem devam eyor. Sertlik eskisi kadar olmasada yine var. Dün sadece karın kaslarım oldugunu farkettm. İki yanda cizgi olur ya karın kası olanlarda baklava gibi cok seksi geldi gözüme ay dedim kas yapmıs bana

Ay çok iyi maşallah süperr

Bende fıtık ameliyatı oldum diyorum . Saklamakta sorum

Kızlar canım cok sıkkın ne olur bir bakın. Ben korseyi cıkardım. Dün herzamanki gibi temizlik yaptım ama ilave olarak kızımı cok kucakladım. Dünden beri dikisin baslangıc noktasında mide altımda kas agrısı gibi agrı var. Hapsururken öksürürkende agrıyor. Kaslar hamlastıgı için uzjn bi aradan sonra spor yapınca agrır ya öyle bir ağrı. Normal mi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…