- 27 Temmuz 2023
- 188
- 150
- 27
-
- Konu Sahibi miaselinam
O ağrılar maalesef ki oluyor çünkü karnımız daha serbestleşti korseler falan da çıktı o yüzden üst karın bölgesindeki dikişler ağrı yapıyor.Kızlar canım cok sıkkın ne olur bir bakın. Ben korseyi cıkardım. Dün herzamanki gibi temizlik yaptım ama ilave olarak kızımı cok kucakladım. Dünden beri dikisin baslangıc noktasında mide altımda kas agrısı gibi agrı var. Hapsururken öksürürkende agrıyor. Kaslar hamlastıgı için uzjn bi aradan sonra spor yapınca agrır ya öyle bir ağrı. Normal mi bu.
Bana 5 ay olduğu halde hala öksürmek acı verici olabiliyorKızlar canım cok sıkkın ne olur bir bakın. Ben korseyi cıkardım. Dün herzamanki gibi temizlik yaptım ama ilave olarak kızımı cok kucakladım. Dünden beri dikisin baslangıc noktasında mide altımda kas agrısı gibi agrı var. Hapsururken öksürürkende agrıyor. Kaslar hamlastıgı için uzjn bi aradan sonra spor yapınca agrır ya öyle bir ağrı. Normal mi bu.
Ayy içimi rahatlattın cok sagol bende birşey oldu sandım ya allah razı olsun. Herhalde düzelmemiz 1 seneyi bulacakBana 5 ay olduğu halde hala öksürmek acı verici olabiliyor. Hapşırmak değil ama öksürük kaslardaki dikişleri hissettiriyor
Her zaman değil mia ama benimde oluyor ara araKızlar canım cok sıkkın ne olur bir bakın. Ben korseyi cıkardım. Dün herzamanki gibi temizlik yaptım ama ilave olarak kızımı cok kucakladım. Dünden beri dikisin baslangıc noktasında mide altımda kas agrısı gibi agrı var. Hapsururken öksürürkende agrıyor. Kaslar hamlastıgı için uzjn bi aradan sonra spor yapınca agrır ya öyle bir ağrı. Normal mi bu.
Doktorun asistanıyla görüstüm dayanılmayacak bir agrıysa yardımcı olabilriiz bilgi verin . Zorlanmaya baglı cok yormayın kendinizi dedi. Tabi dayanılmayacak bir agrı degildi birde agrım kesildi. Spor sonrası hamlık olur ya öyle birşeydi. Sanırım uzunsüredir kaslar calısmadıgı icin birden yüklenince oldu. Dikkat et kendini yorma.Her zaman değil mia ama benimde oluyor ara ara
Ama benimki sanki midemin hemen altı gergn gibi ağrı gibi değişik rahatsız edici bi his dediğin gibi özellikle zorladığım zamanlarda ve gün içinde değil akşamları oluyor
Çok canını sıkma ama yorma da kendini
Herşeyden pimpirikli olmaya başladık çok sıkıldım ben artık yaa valla yıprandım
Daha içimiz yara kuzum dıştan iyileşmiş gibi görünse de dikkat etmemiz şartDoktorun asistanıyla görüstüm dayanılmayacak bir agrıysa yardımcı olabilriiz bilgi verin . Zorlanmaya baglı cok yormayın kendinizi dedi. Tabi dayanılmayacak bir agrı degildi birde agrım kesildi. Spor sonrası hamlık olur ya öyle birşeydi. Sanırım uzunsüredir kaslar calısmadıgı icin birden yüklenince oldu. Dikkat et kendini yorma.
Banada öyle geliyorAyy içimi rahatlattın cok sagol bende birşey oldu sandım ya allah razı olsun. Herhalde düzelmemiz 1 seneyi bulacak
Antibiyotikli krem ve batikon kullan bakalım neolacak olmadı gazlı bez fılan kapatma acık kalsın kurur belliDaha içimiz yara kuzum dıştan iyileşmiş gibi görünse de dikkat etmemiz şart
malesef duramıyoruz zaman zaman çoluk çocuk olunca
Benim de canım sıkıldı yaa pubisin hemen üstü karın dikişimin olduğu yer 1 lira kadar çok kırmızıydı küçük yara gibi oldu kabuklandı dünde baktım çok az enfeksiyon olmuş
Antibiyotikli krem sürdüm de doktora gitsem mi bilemedim
Korseyi çekiştirirken kabuk düştü iki gün önceAntibiyotikli krem ve batikon kullan bakalım neolacak olmadı gazlı bez fılan kapatma acık kalsın kurur belli
Gözün aydın canım cok sevindim . Benimde dikişlerim 2 ay olcak hala pembe.Korseyi çekiştirirken kabuk düştü iki gün önce
İçinden dikiş düğümü gibi iplik çıktı onun sonrasında yara kapanmaya başladı şükür akıntı falan yok
Benimkide öyleydi ama geçti. Cok zorlama kendini. Bide geçen gece kızım karnıma cıktı. Yine agrı baskadı ama azaldı sonra geçti. Dediğim gibi dikkat etmek gerekiyor. Kaslar calısınca özellikle o agrı oluyor.Miacım geçen gün bahsettiğin midenin altındaki ağrı süreklimiydi senin?
2 gündür bende de sık sık oluyor ama benimki hapşurunca öksürünce korktum yaa
Seninkide mi öyleydi ?
Anladım canım teşekkür ederimBenimkide öyleydi ama geçti. Cok zorlama kendini. Bide geçen gece kızım karnıma cıktı. Yine agrı baskadı ama azaldı sonra geçti. Dediğim gibi dikkat etmek gerekiyor. Kaslar calısınca özellikle o agrı oluyor.
Merhaba ameliyat olalı kaç gün oldu ve iz kremini ne kadardır kullanıyorsunuz acaba. Bugün benim tam 30 gün oldu ameliyat olalı ama Dr iz kremine izin vermiyor anlayamadım yarayı sulandırır iyileşmeyi geciktirir olalı yarada her hangi bir kabarma keloid olursa da silikon jel kullanırsın dedi. Hem meme hem full karın germe oldum.Vücudu dinlemek lazım değil mi o müsade eder veya etmez ters bişey varsa tepki verir herhalde doğru söylüyosunuz.
Merhaba bende 2 . Ayımda baslamıstım iz kremine.Merhaba ameliyat olalı kaç gün oldu ve iz kremini ne kadardır kullanıyorsunuz acaba. Bugün benim tam 30 gün oldu ameliyat olalı ama Dr iz kremine izin vermiyor anlayamadım yarayı sulandırır iyileşmeyi geciktirir olalı yarada her hangi bir kabarma keloid olursa da silikon jel kullanırsın dedi. Hem meme hem full karın germe oldum.
Ortalama kombine ameliyatlar 150 nin üstünde suan için. Belki dahada fazladır. Kişiden kişiye degisiyor birazdaMerhaba, Antalyada yaşıyorum, ben de dü bir karnım olsun istiyorum artıkkonuşmalarınızın yarıdan fazlasını okudum ama hiç fiyat bilgisine rastlamadım. Ne kadara mal oldu acaba?
Merhaba , 190 bin de ben ödedim meme , karın ve az da lipo içinMerhaba, Antalyada yaşıyorum, ben de dü bir karnım olsun istiyorum artıkkonuşmalarınızın yarıdan fazlasını okudum ama hiç fiyat bilgisine rastlamadım. Ne kadara mal oldu acaba?