Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Evet var olmazmı. Doktordan yanıt alamadım kendi tahminimi söyledim asistana ama muhtemelen tahmin ettiğim gibi dikişin baslangıc noktası

Benim çok kaşıntım oldu ben de hep kaşıdım bana yağ sür falan demedi çatlak olduğunu bile bilmiyordum,benim çatlaklarım zaten tamamen gitmedi hala var

Benim çok kaşıntım oldu ben de hep kaşıdım bana yağ sür falan demedi çatlak olduğunu bile bilmiyordum,benim çatlaklarım zaten tamamen gitmedi hala var
Bende cok yok hatta yok gibi olan da görünmüyor iz kremine gectım bir bucuk ay oldu ama cok kasınıyorum

Korseyi ne kadar taktınız. Doktor cıkarabilirsin dedi ama ödem devam ediyor gerci ödemin gecmed 1 seneyi bulurmuş. Cıkarınca guvende hissetmiyorum cok sıkmıyorumda ama. Sanki koruyor darbeye karsı

Yok bende sordum , normal dedi kaşıntıya iyileşiyor dedi
Çok kaşınıyosan antihistaminik verelim demişti benimki

Korseyi ne kadar taktınız. Doktor cıkarabilirsin dedi ama ödem devam ediyor gerci ödemin gecmed 1 seneyi bulurmuş. Cıkarınca guvende hissetmiyorum cok sıkmıyorumda ama. Sanki koruyor darbeye karsı
2 ay dendi bana ödemden ziyade lipolu yerlerin dalgalanma olmaması için istiyor doktorlar. 20 .günün sonrası korseyi takmamızı

Ben 4 Kasım da ameliyat oldum 10 ocakta korseyi bıraktım sadece yürüyüş veya yorucu işler yaparken takıyordum şimdi neredeyse hiç takmıyorum alışmak istiyorum yoksa bana kalsa hala takarım ama çok takmak iyi değil diyorlar

2 ay dendi bana ödemden ziyade lipolu yerlerin dalgalanma olmaması için istiyor doktorlar. 20 .günün sonrası korseyi takmamızı
Bana hiç lipo yapılmadı ama korse taktım doktorum geceleri çıkar diyordu ben ilk bir ay hiç çıkarmadım sonraları geceleri çıkardım

Benim de bir tarafım çok hafif daha şiş diğer tarafa göre acaba eşitlenir mi yoksa öyle kalır mı?çok hafif milimetrik ama ben anlıyorum bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_8486.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_8485.jpeg
    82,2 KB · Görüntüleme: 173
Benim de bir tarafım çok hafif daha şiş diğer tarafa göre acaba eşitlenir mi yoksa öyle kalır mı?çok hafif milimetrik ama ben anlıyorum bilgisi olan var mı?
Göbek deliğim daha güzel olabilirdi ama bunu düşünüp modumu düşürmek istemiyorum.kendimi her zaman ameliyat öncesine göre kıyaslıyorum herşey mükemmel olmuyor maalesef, eskiye göre kıyaslayıp mutlu olmak gerek.Benim eski göbek deliği fotom vardı bulursam eklicem onu.5 yıl olmasına rağmen yapay olduğu çok belliydi

Yok bende sordum , normal dedi kaşıntıya iyileşiyor dedi
Çok kaşınıyosan antihistaminik verelim demişti benimki
20 gün alerji ilacı kulllandım sabah akşam içiyordum benim ki o kadar dayanılmazdı uyuyamıyordum sabaha kadar hatta burada paylaşmıştımdikiş bölgesi çok kaşınıyor ve dikiş üstünde sulu topcuklar oluşmuştu.Hala da arada kaşınıyorum su tutuyorum biraz rahatlıyor

İz kremini çatlaklara sürüyor musunuz ?iyi geliyor mu?Benim çatlaklarım hafifte olsa var ama ben rahatsız olmuyorum karın sıkı ve kaslı olunca çok göze batmıyor
Catlaklar yeni olusmaya baslamıssa kızarıksa etkili oluyor. Eski çatlaklara ne yazıkki olmuyor. Dün kasıdım hemen kızardı korktum catlayacak ordan diye hemen üstüne bebe yagıyla ondan sürdüm

Gece yoktu kasıntı sabah oldu iz kremini sürdüm yine basladı. Bence iz kremi kasındırıyor . Tedavi amaclı

Masallah cok güzel olmus. Siz kaç ay önce oldunuz ameliyatı. İzlerinizdeki kızarıklık geçmis. Korse taksanız sıkıca belki düzelirmi ama öyle rahatsız edici birşey yok gibi

Masallah cok güzel olmus. Siz kaç ay önce oldunuz ameliyatı. İzlerinizdeki kızarıklık geçmis. Korse taksanız sıkıca belki düzelirmi ama öyle rahatsız edici birşey yok gibi
3 ay oldu,iz kremini çok düzenli kullandım hala kullanıyorum,2 ay dolduğunda iz kremine başlattı.Eşime gösterdim şişliği sen söylemesen anlamazdım falan dedi,çok rahatsız değilim belki zamanla sporla falan toplar biraz.İnşallah güzel sağlıklı, güzel şekilli iyileşelim kızlar çektiklerimiz maddi olarakta manevi olarakta kolay değil,bunu hepimiz için diliyorum

Çok teşekkür ederim. Siz ne zaman ameliyat oldunuz acaba? Birde memede de çok ödem var sanki koltuk altıma doğru şiş hissediyorum neticede kas altı konuldu belkide o yüzden bu kadar ödem kasların ödemidir diye umuyorum meme biraz küçülsün böyle çok büyük görünüyor gözüme normalde 75 c kaptı ama sönüktü onu bile tam doldurmuyordu. Ben sadece dikleştirme istedim Dr çok beyaz tenlisin memenin formunu protezle toparlayalım yazık olur o kadar ize meme şeklinde güzel dedi ve proteze karar verdim

Aynıyız sizinle gün olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…