Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Aralık 14 te oldum. İlk bir ay benimde koltuk altıma degıyordu. Sımdı indiler ve o sertliği gitti yumuşamaya basladılar. Doğal meme kıvamına geliyor yavas yavas . Zaten 6 ay sonra olması gereken son halini alırmış

Aranızda memede yaptırıp yüz üstü yatan var mı bu arada babam dediki o içteki top gibi şey dikişin basındaki düğüm . Onda da varmış zamanla erimiş

Merhaba anlatma istediklerinizi çok iyi anlıyorum. Evet özellikle yukarı karında batma ya da ağrı hissi ara ara oluyor ama uzun süre değil böyle dakikalık gibi. Ben bunu sordum doktoruma ve bana “ Dilek hanım kaslarınız da çok sıkı dikişleriniz var bu çok normal. Bir süre daha böyle devam eder daha düzelir” dedi.

Sigarayla alakalı değil. Ben hayatımda hiç sigara kullanmadım ama deli gibi kaşındığım zamanlar oldu. Bence sinirler iyileşmeye başladıkça kaşıntı yapıyor. Dikiş ipleri içeride eriyor onlar da kaşıntı yapabilir. Sigara harici bir çok neden var

Her ağrı yada batma olduğunda acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum zor bir durum 3 ay oldu artık bundan sonra basit bir hareketle açılmaz herhalde değil mi?Risk azalmıyor mudur biraz ?Ne düşünüyorsunuz?

miaselinam nasılsın arkadaşım ? Herşey yolunda mı ? Benim 35. Günüm iyiyim çok şükür , iz kremine devam ediyorum
Günlük işlerini yapabiliyor musun , ev süpürüp silmek , Vileda gibi
Artık yalnız kaldım ben , işler bana bakıyor . Başlamam lazım biyerlerden ama korkuyorum da zarar verir miyim diye

Tabiki riskler azalıyor ama ağrıları devam ediyor sadece. Dayanılmayacak gibi değiller zaten. Merak etme 6. Aya kadar her şey yoluna girmiş olacaktır. Otururken falan çok kambur durmamaya dikkat. Bir süre o pozisyonda kalınca da üst karın tarafı ağrı yapıyor.

Karnını koruyarak işlerini yapabilirsin bence. Bir şeyler yaparken karnının zorlanıp zorlanmadığını anlarsın.

Sizin doktorunuz ne zaman dik yürümeye izin verdi. Benimki 19. Günüm kızıyor dik yürüdüğüm için.

Sizin doktorunuz ne zaman dik yürümeye izin verdi. Benimki 19. Günüm kızıyor dik yürüdüğüm için.
Benim doktorum ilk haftadan itibaren hafif eğik yürüyün çok eğilmeye gerek yok demişti ama ben kendim istesem bile dik yürüyemiyordum çok zor dikleştim hala bazen çok hafif eğiliyorum

1. Haftadan sonra yavaş yavaş dikleşebilirsin demişti
Çok ilginç gerçekten bazı doktorlar böyle diyor, benimki de her kontrole gittiğimde yeterince eğik yürümüyorum diye başlıyor dikişler patlar kaslar pörtler Moralim bozuluyor sonra. En az 3 hafta eğik yürüyeceksin dedi bana.

Sagol bitanem iyiyim. Acıkcası 2. Hafta bi süpürge actım agrım oldu gögüsümde bıraktım. 20. Gün yine süpürdüm yine bir agrı hissettim bir miktar bıraktım. 14 ünde tam iki ay olcak. Ve iki haftadır yaklasık agrı hissetmiyorum. rahatlıkla tüm islerimi yapıyorum. Umarım sende iyisindir hersey yolundadır

Benim doktorum 2 hafta süre verdi. 2 hafta sonra dik yürüyebilirmiyim diye sordugumda 1 hafta daha eğik dolas dedi cok eğik olmadan. Cok ta dik durmadan. Zaten vücudun izin vercek dik yürümeye . Yavas yavas acılçaksın. Ben hiç dik yürüyemeyecekmisim gibi düsündüm izin vermiyordu istesemde vücut.

Oh maşallah sübhanllah çok sevindim canımm darısı bizlere
Ben de iyiyim şükür yeni yeni başlıyorum ev işlerine falan bu kadar dinlenmek yeter kantaron yağı aldım bugün iz kremine ek olarak bakalım faydası olacak mı ?
Sen de kullanıyomusun canım ? Önerdi mi doktorun.
Birde sütyeni merak ediyorum korse sütyenden sonra sporcu sütyenine mi geçiliyordu ? Öyle mi kullanıyosun

Ben de sanki istesem de dik yürüyemeyecek gibiyim bazen dik durmaya çalışıyorum ama olmuyor.. Pazartesi de artık çalışmaya başlıyorum okula gidicem nasıl olacak bilmiyorum öğrencilerin karşısında yamuk yumuk.. dışarda falan herkes bakıyor böyle yürüyünce hatta bugün samimi olmadığım komşu durdurdu beni noldu sana diye sordu. Fıtık ameliyatı oldum dedim

Pörtler derken ne demek istedi acaba ? Nasıl pörtleyebilir ki merak ettim

Bana contraktubex verdi sabah aksam onu kullanıyorum. Kolajen biotin filan içiyordum bir müddet yasakladı. Onları hala kullanamıyorum. Evet 3 hafta sporcu sütyeni tak sonra braletliye geçebilirsin dedi. Korktum 3 hafta daha korse taktım. 2 ay kullanıyorlar insanlar okudugum kadarıyla korseyi. Önümüzdeki hafta 2 ayım dolcak. Bugün ilk kez sporcu sütyeni aldım milladan onu taktım gündüz işe öyle gitcem. Aksam gelince diğer görsemi giycem. Karın korsem duruyor onu cıkarmadım. Önümüzdeki hafta cıkarcam komple 14 ü dolunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…