Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Mia göbek deliğin eskiye nazaran nasıl canım içeriye girdi mi dışa dönük mü
Benim halâ dışarıda merak ediyorum 55 gün sonra değişecek mi böyle mi kalacak
Düz ama hafif dısarda :) o düzelmedi düzelmeyecekte. Ama olsun eskisinden daha iyi. Eskiden fındıktan daha büyük dısardaydı. Fıtıklasma gibi bi görünüm vardı

Benim doktorum 6. Haftadan sonra yani 45. Günde başla kullanmaya dedi

Merhaba, Antalyada yaşıyorum, ben de dü bir karnım olsun istiyorum artık konuşmalarınızın yarıdan fazlasını okudum ama hiç fiyat bilgisine rastlamadım. Ne kadara mal oldu acaba?
Merhaba , 90 bin de ben ödedim meme , karın ve az da lipo için
Düz ama hafif dısarda :) o düzelmedi düzelmeyecekte. Ama olsun eskisinden daha iyi. Eskiden fındıktan daha büyük dısardaydı. Fıtıklasma gibi bi görünüm vardı
Galiba benimki de öyle kalacak benimde fıtık tamirlerim yapıldı anca bu kadar oldu galiba

Kızlar bu gün 19. Günüm meme dkleştirme ve karın germe (lipo yok)
Reglim 10 gün gecikti dün oldum ve ağrım ödemim arttı böyşe çok rahatsız hissediyorum daja da bi şişti vücudum yoksa 5 gmdür jel kullanıyorum ödem ve izler için ama sanki hiç bir iie yaramıyor

Benim 19. Gün karın germe meme toparlama Lipo yok
15.gün ödem için jel ve ayrıca i için jel e başlattı zaten kabuklarımın yarısından faLaaı gitti

Benim regl dönemimi etkilemedi acıkcası. Jele erken baslatmış genelde 1.5 2 ay sonra başlıyoruz. Jel hemen etki göstermez aksatmadan kullanın en az 6 ay

Geçmiş olsun benim doktorumda 21. Gün başlattı kreme açıkta bi yara olmadığı için başlayabilirsin demişti
Ödem benimde öyle adetliyken ekstra fazla bu 2ö ayım yine regl döneminde fazladan şiştim

Yaa ben ameliyata girmeden 71 kg dım şu an 73kg mım 20 gün oldu bende lipo da yok sadece deri çıkardı doktor ama bu kadar ödem olur mu siz giç tartılmışmıydınız ne bilim bu ameliyattan aonra en azından 68-69 olurum diye hayal kuruyordum

Normal normal :) ben fazladan 7 kg ödem oldum ameliyat sonrasında
İlk aydan sonra 3 kg ödem kaldı
Yeni yeni azalıyor ama halâ da var
Bende de lipo çok az sadece bel oyuntusu için
Germe ve meme dikleştirme oldu sadece

Bazı insanlarda ödem oluyormus. Benim kolumda oldu hemde fil kolu gibi sonra geçti . Sezeryanda da bacagımda oldu 20 gün ayakkabı giyemedim

21.günüm bu gün
Meme altı birleşme yeri sızlayıp kapanmıyor sanki
Sizin de öyle oldu mu korse ve sütyenin birleştiği yer
Bir de asümetri var mı sizde leğen kemiklerinde benim bi taraf daha şiş bende lipo yok ve normalde 38 beden bazen de 36 beden giyerken şu an 38 lerime zor giriyorum
İnsanın morali bozuluyo

Eklentiler

• IMG_6325.png
    364,2 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_6327.png
    210,6 KB · Görüntüleme: 134
Benim de bi taraftımdaki dikiş sizinki kadar olmasa da biraz yukarıda ama doktorum bilerek yapmış oradaki çatlakları da alabilmek için sizinki de öyledir belki
Benimde bel oyuntum sağ taraf daha belliyken sol taraf daha şiş zannetmiyorum asimetri olsun bence ödem sizinki de benimkide
Sonuçta çok dikkatli bi şekilde çizim yapılıyor ve gramaja cc ye kadar dikkat ediliyor
Çok erken sonucu görmek için
Dikişlerin güzel görünüyor maşallah açıkta bi yaran akıntın açıklığın yok
Sızlama iyileşmedendir bende yaşadım , üstüne kaşıntılar ekleniyor meme birleşim yerlerinin
Suyu çok için, ödem atmak için evin içinde dolanıp yürümeye çalışın çok ağrınız yoksa o da çok güzel ödem atıyor

Bende de asimetri var bi taraftaki iz leğen kemiğinin üstünde diğer taraftaki altında ama o izler zamanla sokuklaşıp düzelince o kadar rahatsız etmez bence. Ama göbek deliğini çok güzel yapmış benim de göbek deliğim kötü hiç beğenmiyorum.

Kızlar siz hangi iz kremini kullanıyorsunuz bana dermatix verdi küçüçük bir tüp 450 lira. Siliskar istedim ama bu daha iyi dedi. Sizin bildiğiniz en iyi iz kremi ne sizce? Bi de günde bir kere kantaron yağı sürüyorum

Ya bi de benim göbek deliğinin üstü sağ tarafım çok ağrıyor 1 haftadır kaslar geriliyor gibi baya sancı yapıyor öbür tarafta bir şey yok ama sağ taraf baya ağrıyor

İz kremleri baya pahali ben her defasında ayrı bir marka alıyorum baya faydası oldu ,sliskar dermatix, noscar, scarex kullandıklarım bunlar valla benimde göbek deliği üstü kaslarda biri daha şiş görünüyor çok aşırı değil ama ben yine de farkediyorum inşallah ödemdir ama çok ümitli değilim bir yerde 3.ayda ki gibi kalıyor yazmışlar Valla bu ameliyatta neden sonuçtan mutlu olamıyoruz bir de benim 2.ameliyatım ağlamak geliyor içimden

Ya bi de benim göbek deliğinin üstü sağ tarafım çok ağrıyor 1 haftadır kaslar geriliyor gibi baya sancı yapıyor öbür tarafta bir şey yok ama sağ taraf baya ağrıyor
Sürekli kafama takacağım bir asimetri şişlik oluyor mükemmeli mi arıyorum diye kendime kızıyorum artık napmalıyım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…