-
- Konu Sahibi miaselinam
Benimde öyle. Daha önce fıtıklasma vardı göbek deliğimde. Düzelttiler ama bu sekli verebildiler normal göbek deliği gibi içeri alamamıslar.Kızlar merhaba benim de 10. Gün ameliyattan sonra. Çok şükür şimdilik her şey yolunda gibi ama kafama takılan bir şey var: Göbek deliğim. Doktor bi tuhaf dikmiş sanki şekli garip geldi bana, internette gördüklerime de benzetemedim. Size resmini atayım bi baksanız. Deliğin içi boğum boğum et gibi.. bu düzelir mi o etler öyle kalacak mı? Sizce de şekli bi garip değil mi
Sürekli hatırlatmak için söylüyorumBenimde öyle. Daha önce fıtıklasma vardı göbek deliğimde. Düzelttiler ama bu sekli verebildiler normal göbek deliği gibi içeri alamamıslar.
Merhaba burada bana en yakın tarih olarak sizsiniz sanırım şubat 4 te 3 ay olacak benim hala karnımda batma yanma tarzı şeyler oluyor bazen fazla bazen az günlük aktiviteme göre değişiyor .Siz de de oluyor mu?Normal mi?Ben ilk ameliyatıma göre kesinlikle daha hızlı iyileştim ama hala karnım çok hassas.Doktorunuz özel bir şuna buna dikkat edin gibi şeyler söyledi mi?Benim doktorum şehir dışında olduğu için telefonla kısıtlı konuşuluyor kontrole gidemedim halaCanım yattığım da bende elimi karnımın üstünde geziniyorum ve dikilen kasların elime geldiğini hissediyorum sizde ondan bahsediyor olabilir misiniz? Benimki çok ayrılmış o yüzden doktor çok sıkı dikmek zorunda kaldım demişti. Zaten 6 hafta olmuş korkma. Ben 20. Günde birlikte oldum ama tabiki hoyrat şekilde kendimi riske atarak değilde dikkatli tedbirli şekilde.
Bana özelden fotosunu atabilir misiniz göbeğinizin?Sürekli hatırlatmak için söylüyorumama benim ilk ameliyatımda çok büyük bir göbek fıtığım vardı ve aynen sizin dediğiniz gibi göbeğim bir nebze yapıldı ama içe doğru ve şekli çok güzel değildi.5 yıl olmasına rağmen görüntü hiç doğallaşmadı hep yapay olduğu belliydi ama bu 2. Ameliyatta doktorum düzelteyim istersen dedi içe doğru yapabilirim dedi yaptı ama tabi şu an hala tam iyileşmiş değil.Zaten göbeğim çok geç iyileşti dikiş açıldı tekrar yapıldı falan.Güzel diyemem çünkü hala tan belli değil.
Ben 2. Yi olmaya cesaret edemem sanırım ay razıyım bu haline yeterki bi daha bozulmasın saglık sorunu yaratmasınSürekli hatırlatmak için söylüyorumama benim ilk ameliyatımda çok büyük bir göbek fıtığım vardı ve aynen sizin dediğiniz gibi göbeğim bir nebze yapıldı ama içe doğru ve şekli çok güzel değildi.5 yıl olmasına rağmen görüntü hiç doğallaşmadı hep yapay olduğu belliydi ama bu 2. Ameliyatta doktorum düzelteyim istersen dedi içe doğru yapabilirim dedi yaptı ama tabi şu an hala tam iyileşmiş değil.Zaten göbeğim çok geç iyileşti dikiş açıldı tekrar yapıldı falan.Güzel diyemem çünkü hala tan belli değil.
Geçmiş olsun benimde bilgim yok bende ameliyattan sonraki 3. HaftamdayımKızlar merhaba benim de 10. Gün ameliyattan sonra. Çok şükür şimdilik her şey yolunda gibi ama kafama takılan bir şey var: Göbek deliğim. Doktor bi tuhaf dikmiş sanki şekli garip geldi bana, internette gördüklerime de benzetemedim. Size resmini atayım bi baksanız. Deliğin içi boğum boğum et gibi.. bu düzelir mi o etler öyle kalacak mı? Sizce de şekli bi garip değil mi
Sizin kaçıncı gününüz nasılsınız ?Kızlar merhaba benim de 10. Gün ameliyattan sonra. Çok şükür şimdilik her şey yolunda gibi ama kafama takılan bir şey var: Göbek deliğim. Doktor bi tuhaf dikmiş sanki şekli garip geldi bana, internette gördüklerime de benzetemedim. Size resmini atayım bi baksanız. Deliğin içi boğum boğum et gibi.. bu düzelir mi o etler öyle kalacak mı? Sizce de şekli bi garip değil mi
Benimkide öyle ama bence doğala yakın bu görüntüBenimde öyle. Daha önce fıtıklasma vardı göbek deliğimde. Düzelttiler ama bu sekli verebildiler normal göbek deliği gibi içeri alamamıslar.
Anlamadım canım göbek deliğin miGeçmiş olsun benimde bilgim yok bende ameliyattan sonraki 3. Haftamdayım
Sizin attığınız resimdeki en minik parça gibi bitane bende oluştu bende onu kafaya takıyorum ne ki bu diyemiaselinam bu arkadaşın attığı en küçük parça gibi benim anlattığım durum senin dediğinde öyle mi ?
Bugün 11. Günüm, çok şükür iyiyim. Sadece pozisyondan dolayı geceleri uyumakta zorlanıyorum bi de eğik yürümek tabiSizin kaçıncı gününüz nasılsınız ?
Maşallah maşallah süreç sorunsuz ilerlerse artık çok daha iyi olacaksınızBugün 11. Günüm, çok şükür iyiyim. Sadece pozisyondan dolayı geceleri uyumakta zorlanıyorum bi de eğik yürümek tabibu kadar eziyet çekiyoruz bari güzel olsun istiyor tabi insan, o yüzden taktım göbek deliğine
Evet kuzum şişlikten bahsetmiştim ya göbek deliğinde aynı o resimdeki gibi bendekiAnlamadım canım göbek deliğin mi
Yok yine anlamadım. Sonradan elime gelen minik top gibi şeymi! Göbek deliğimde sıkıntı yok suan düz sadece içeri girmiyorEvet kuzum şişlikten bahsetmiştim ya göbek deliğinde aynı o resimdeki gibi bendeki
Aynen minik top gibi şey i soruyodum sende de varmıydı benimki öyle görünüyordaYok yine anlamadım. Sonradan elime gelen minik top gibi şeymi! Göbek deliğimde sıkıntı yok suan düz sadece içeri girmiyor
Merhaba şu an garip görünüyor olabilir ama bence tam iyileşme olunca biraz düzelecektirBugün 11. Günüm, çok şükür iyiyim. Sadece pozisyondan dolayı geceleri uyumakta zorlanıyorum bi de eğik yürümek tabibu kadar eziyet çekiyoruz bari güzel olsun istiyor tabi insan, o yüzden taktım göbek deliğine
Tabi çektiğimde atarımBana özelden fotosunu atabilir misiniz göbeğinizin?
İnşallah öyle olurMerhaba şu an garip görünüyor olabilir ama bence tam iyileşme olunca biraz düzelecektir
Evet benimde öyleydi aşırı şiş hissediyordum ama yediklerinize dikkat ederseniz şişlik çok azalıyor özellikle akşam yemekten sonra hiç birşey yemez yatağa aç girersem sabah daha ince uyanıyordum.Bir de bazı yiyecekler bana iyi gelmez şişlik yapar ben o ürünleri yememeye özen gösteriyorum.Sizin daha çok erken tabi acele etmeyin 2 aydan sonra baya rahatlıyorsunuz.Daha hızlı ödemleriniz giderİnşallah öyle olurBir de sizin de karnınız çok sertleşip böyle şişkin şişkin hissediyor musunuz? Ödemden mi böyle oluyor acaba ameliyattan önce daha ince hissediyordum kendimi şimdi katın bölgem patlayacak sanki çok şişkin hissediyorum ve çok sert