-
- Konu Sahibi miaselinam
Kız sen iyisin galiba maşallah sübhanallahBütün korse öyle iyi oldu ki rahatım yerinde gerçekten çelik korse imiş, inşallah bende cumartesiyi en hafif şekilde atlatırım artık banyo yapmak istiyorumRecep İvedik gibi mendille temizlenmek çok komik
Hangi krem sürüyorsunuz , yazdığınız gibi fito mu? Benim bugün tam 20 gün oldu, hep Baticonol sprey kullandım pansuman yaparken, Dr un yazdığı. Yarından itibaren Bepanten kullan dedi.Merhaba hayırlı olsun. Bana suana kadar olmadı ama dikkatli olmak gerekiyor. Benim lipo cok az yapıldı zaten incesin dedi. Cok cok az yapcagım dedi o yüzden olsa gerek agrı hiç hissetmiyorum oralarda. Zaten nereye yaptıgını da bilmiyorum
Suan sabah aksam krem sürüyorum kabuklar düssün diye.
Dikisleri doktor mu alıyormus ben kendi düsecek sanıyordum. Dikislerin basında ip var benimde. Demekki doktor alacak. Birde göbek deliğimde ip var misina gibi.
Aslında acı eşiğim çok düşüktür. Çok sizlanırımKız sen iyisin galiba maşallah sübhanallahben bırak banyoyu Allahım nasıl iyileşeceğim öldüm de gömülmedim mi diye bağıra bağıra ağlıyordum ilk hafta
Maşallah maşallah bundan sonrası zaten çok daha kolay olacakAslında acı eşiğim çok düşüktür. Çok sizlanırım
Hayır sudan etkilenmez benim dikislerimin batkarı daha erken cıkarıldı merak etmeKızlar benim bantlarım size söylemiştim ya 21. gün kontrolünde açılacak diye üzerinede su geçirmez bant yapıştırdılar , şimdi sorum şu o su geçirmez bantlarım düştü .
Göbeğim açıkta dikişleri görebiliyorum, kapatmam mı lazım yoksa kalsın mı açık ? bide banyo falan yaparsam sudan dikişler kötü etkilenir mi fikriniz var mı ?miaselinam G Gulzuhal
Baslarda fito ve thicillone gibi yazılan krem var onu kullandım dönüsümlü sonra sadece fitoya gecirdi . Baticonda kullandım arada ama doktor demedi onu. Simdi sabah aksam iz kremi kullanıyorumHangi krem sürüyorsunuz , yazdığınız gibi fito mu? Benim bugün tam 20 gün oldu, hep Baticonol sprey kullandım pansuman yaparken, Dr un yazdığı. Yarından itibaren Bepanten kullan dedi.
Canım bence ilişkiden kaynaklı değildir ya çünkü ben 20. Günde falandı galiba cinsel birliktelik yaşadığımda çok şükür bir sıkıntı olmadı. Hani zaten vardı da yeni mi dışarda hissedilir oldu acaba. Bi doktoruna mesaj at istersen.Kızlar canım çok sıkkın. Doktor cinsel ilişkiyi önerdi ancak ilişki sonrası ki o önerdikten 1 hafta sonra yaptım. İlişki sonrası karnımın üstünde bezelyeden daha kücük kıkırdak gibi bir şey fırlamış. Elime geliyo. Zararmı verdim bilmiyorum. Tekrarmı acacak acaba. Offff gecermi dicem ama bence bi ömür kalacak gibi duruyor
Hiç bilmiyorum ama internette arastırdım erken dönem cinsellik hayati tehlike iç kanamaya sebep olur vs yazıyor ama en erken dönem 4-6 hafta arası yazıyor benim 6 hafta doldu. Elime geliyor sadece. Sanırı bu karın kaslarını yukardan asagı diktiler ya denin altından. Tam o midemin altında dikisin basladıgı yer sanırım orası. Herhalde oraya sıkı dikis attı zaten üc kat diktim diyordu o uc kısmı top gibi yuvarlaksa o mu geldi elime. Dısardan görünmüyor ama karnımın üstünde elimi gezdirince orası elime geliyor. Bugün foto cektim atcam doktora bakalım ne diyecek. Gerilmeden acılmaz 3 kat diktim dedi. Ama neden pırtladı orası öyle. Acaba vardıda zaten ben mi yeni farkettim kendimi incelerken bilemedim canım ya. Dua edin nolur. Uckurumun pesine düserken yasadıgım gülsemmi aglasammıCanım bence ilişkiden kaynaklı değildir ya çünkü ben 20. Günde falandı galiba cinsel birliktelik yaşadığımda çok şükür bir sıkıntı olmadı. Hani zaten vardı da yeni mi dışarda hissedilir oldu acaba. Bi doktoruna mesaj at istersen.
Ya bende de var o iki gündür görüyorum ve gerçekten ben de korktum ne ki bu kontrolde bişey yoktu. Kendimi mi zorladım bu şişlik ne doktora ds gitmeye korkuyorum benimki göbek deliğimin en üst noktasında mercimek kadar bi şişlik. Yanıt alırsan bana da haber et lütfenHiç bilmiyorum ama internette arastırdım erken dönem cinsellik hayati tehlike iç kanamaya sebep olur vs yazıyor ama en erken dönem 4-6 hafta arası yazıyor benim 6 hafta doldu. Elime geliyor sadece. Sanırı bu karın kaslarını yukardan asagı diktiler ya denin altından. Tam o midemin altında dikisin basladıgı yer sanırım orası. Herhalde oraya sıkı dikis attı zaten üc kat diktim diyordu o uc kısmı top gibi yuvarlaksa o mu geldi elime. Dısardan görünmüyor ama karnımın üstünde elimi gezdirince orası elime geliyor. Bugün foto cektim atcam doktora bakalım ne diyecek. Gerilmeden acılmaz 3 kat diktim dedi. Ama neden pırtladı orası öyle. Acaba vardıda zaten ben mi yeni farkettim kendimi incelerken bilemedim canım ya. Dua edin nolur. Uckurumun pesine düserken yasadıgım gülsemmi aglasammı
Canım yattığım da bende elimi karnımın üstünde geziniyorum ve dikilen kasların elime geldiğini hissediyorum sizde ondan bahsediyor olabilir misiniz? Benimki çok ayrılmış o yüzden doktor çok sıkı dikmek zorunda kaldım demişti. Zaten 6 hafta olmuş korkma. Ben 20. Günde birlikte oldum ama tabiki hoyrat şekilde kendimi riske atarak değilde dikkatli tedbirli şekilde.Hiç bilmiyorum ama internette arastırdım erken dönem cinsellik hayati tehlike iç kanamaya sebep olur vs yazıyor ama en erken dönem 4-6 hafta arası yazıyor benim 6 hafta doldu. Elime geliyor sadece. Sanırı bu karın kaslarını yukardan asagı diktiler ya denin altından. Tam o midemin altında dikisin basladıgı yer sanırım orası. Herhalde oraya sıkı dikis attı zaten üc kat diktim diyordu o uc kısmı top gibi yuvarlaksa o mu geldi elime. Dısardan görünmüyor ama karnımın üstünde elimi gezdirince orası elime geliyor. Bugün foto cektim atcam doktora bakalım ne diyecek. Gerilmeden acılmaz 3 kat diktim dedi. Ama neden pırtladı orası öyle. Acaba vardıda zaten ben mi yeni farkettim kendimi incelerken bilemedim canım ya. Dua edin nolur. Uckurumun pesine düserken yasadıgım gülsemmi aglasammı
Ayy korkma yanıt almadım ama sebebini buldum. Orası dikiş baslangıc yeri. Kasları dikti ya yukardan asagı . Dikiş uclardan acılmasın diye fazla dikiş atmış baslara ve sonlara. Söyleki sezeryan yerinde dış dikiş varya onunda ucunda var ve bu sefer dısarıda fırlamış gibi hafif. Korkulcak birsey degıl. Annemdede aynısı varmış . Doktor yıne soylerse haber ederımYa bende de var o iki gündür görüyorum ve gerçekten ben de korktum ne ki bu kontrolde bişey yoktu. Kendimi mi zorladım bu şişlik ne doktora ds gitmeye korkuyorum benimki göbek deliğimin en üst noktasında mercimek kadar bi şişlik. Yanıt alırsan bana da haber et lütfen
Yok dikilen kasları hissediyorum ama bu öyle degil. Dikişin baslangıc yerı bence. Cok korktumCanım yattığım da bende elimi karnımın üstünde geziniyorum ve dikilen kasların elime geldiğini hissediyorum sizde ondan bahsediyor olabilir misiniz? Benimki çok ayrılmış o yüzden doktor çok sıkı dikmek zorunda kaldım demişti. Zaten 6 hafta olmuş korkma. Ben 20. Günde birlikte oldum ama tabiki hoyrat şekilde kendimi riske atarak değilde dikkatli tedbirli şekilde.
Valla mıCinsel ilişkiyi bende sordum olmaz daha dedi 2 ay sonrasında konuşalım dedi
Öncelikle hastalığınız için çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız. Dik yğrüme 20-25 gun civarı mümkün oluyor. Banada dört bantlı takıld. Göguslere 275 cc mentor takıldıMerhaba bende salı günü hem full karın germe hemde meme büyütme ameliyatı oldum. Süreci fikir açısından biraz anlatmak istiyorum. Ben 32 yaşımdayım birbuçuk yıl önce MS olduğumu öğrendim o aralarda bu ameliyatı düşünüyordum teşhis ilaçlara alışma süreci vs derken bir buçuk yıl geçti ve herşey rayına oturunca tekrar Dr yolunu tuttum. Tabi Dr ameliyatı yapmak istemedi MS den dolayı nörolojiden izin istedik eli çok hafif çok güvenilir bir Dr olduğunu bildiğim için başka Dr gitmedim ben baya zorladım ve sonunda ameliyatımı yaptı sağolsunAmeliyatım 6 saat sürdü anesteziye çabuk attım 4 tane diren vardı iki gece hastanede kaldım çıkarken direnlerim çekildi o çok rahatlattı perşembe taburcu oldum şuan evdeyım .iki tane antibiyotik verdi birde parol birde MS ilacımı kullanıyorum.Korse olayı çok zor onun dışında beni zorlayan bir durum yok çok şükür şimdilik. anormal bir ağrım olmadı ama göğsüm çok gergin tabii ki ödemi atana kadar normal sanırım. Memeye 300 cc mentor marka protez konuldu. Karında da 3 bantlı tek korse var. Bügün 4. Günüm eğik yürüyorum en çok o merak konusu ne zaman düzelirim birde zulüm gibi olan sırt üstü yatma problemi ki ben hep yüz üstü yatan biri olarak beni feci vurdu Dr sağolsun çok tatlı bir kadın asistanı ve kendisi çok ilgilendiler daha önce bir çok tanıdığım ameliyat oldu ona iyi ki onu tercih ettim diyorum sabah öğle akşam mutlaka yazıyor nasıl olduğumu bir sorun olup olmadığını soruyor. Süreci sizinle tekrar paylaşacağım. Hepinize geçmiş olsun hepimiz biran önce iyileşiriz inşallah sorunsuz bir şekilde .
Aslında ben de şaşırdım müsade edecek zannettim . Netteki araştırmalarım da hep 3 hafta ila 40 gün arası olur diyordu.Valla mıbenımki de yapabilirsin dedi
Ay inşaallah öyledir şuan müsait değilim de bi ara size özelden resim atayım da bi bakın olur mu ? Aynı şeyden mi bahsediyoruz .Ayy korkma yanıt almadım ama sebebini buldum. Orası dikiş baslangıc yeri. Kasları dikti ya yukardan asagı . Dikiş uclardan acılmasın diye fazla dikiş atmış baslara ve sonlara. Söyleki sezeryan yerinde dış dikiş varya onunda ucunda var ve bu sefer dısarıda fırlamış gibi hafif. Korkulcak birsey degıl. Annemdede aynısı varmış . Doktor yıne soylerse haber ederım