Merhaba bende salı günü hem full karın germe hemde meme büyütme ameliyatı oldum. Süreci fikir açısından biraz anlatmak istiyorum. Ben 32 yaşımdayım birbuçuk yıl önce MS olduğumu öğrendim o aralarda bu ameliyatı düşünüyordum teşhis ilaçlara alışma süreci vs derken bir buçuk yıl geçti ve herşey rayına oturunca tekrar Dr yolunu tuttum. Tabi Dr ameliyatı yapmak istemedi MS den dolayı nörolojiden izin istedik eli çok hafif çok güvenilir bir Dr olduğunu bildiğim için başka Dr gitmedim ben baya zorladım ve sonunda ameliyatımı yaptı sağolsun
Ameliyatım 6 saat sürdü anesteziye çabuk attım 4 tane diren vardı iki gece hastanede kaldım çıkarken direnlerim çekildi o çok rahatlattı
perşembe taburcu oldum şuan evdeyım .iki tane antibiyotik verdi birde parol birde MS ilacımı kullanıyorum.Korse olayı çok zor onun dışında beni zorlayan bir durum yok çok şükür şimdilik. anormal bir ağrım olmadı ama göğsüm çok gergin tabii ki ödemi atana kadar normal sanırım. Memeye 300 cc mentor marka protez konuldu. Karında da 3 bantlı tek korse var. Bügün 4. Günüm eğik yürüyorum en çok o merak konusu ne zaman düzelirim
birde zulüm gibi olan sırt üstü yatma problemi ki ben hep yüz üstü yatan biri olarak beni feci vurdu
Dr sağolsun çok tatlı bir kadın asistanı ve kendisi çok ilgilendiler daha önce bir çok tanıdığım ameliyat oldu ona iyi ki onu tercih ettim diyorum sabah öğle akşam mutlaka yazıyor nasıl olduğumu bir sorun olup olmadığını soruyor. Süreci sizinle tekrar paylaşacağım. Hepinize geçmiş olsun hepimiz biran önce iyileşiriz inşallah sorunsuz bir şekilde .