- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
Hayatım inan iki haftadır yatıyorum. 14 aralıkta oldum operasyonuKızlar yine ben hep benameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz ? İlk hafta kontrolünde sordum doktora daha yatamazsın demişti , bir daha deneyemedim. Ağrım sızım olmazsa yatabilirim değil mi ?
Ben de dizlerimi kırıp yan tarafa 2 yastık koyup hafif o tarafa doğru eğim alıp hafif yan yatmış oluyordum beni baya rahatlatıyordu,benim doktorum her zaman hafif yan yatabilirsiniz demişti.Sırt üstü uyuyamadığım zaman bu şekilde yapıyordumKızlar yine ben hep benameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz ? İlk hafta kontrolünde sordum doktora daha yatamazsın demişti , bir daha deneyemedim. Ağrım sızım olmazsa yatabilirim değil mi ?
Ben de aynı kremi kullanıyorum 4 şubatta 3 ay olacak benim.Ek olarak siliskar aldım ben dönüşümlü sürüyorum.Ben ilk ameliyatta hiç krem kullanmadım doktorum önermedi ama izim çok belliydi bu kez düzenli sürüyorum 1 ay olacak baya farketti inşallah sıkılıp düzeni bozmamSizi bunaltmıyorum inşallah sorularla hergün aklıma başka bir şey takılıyor soluğu burada alıyorumcontratubex i ssk karşılamıyor herhalde ? Pahalı bir krem mi ?
Bir de sarı kantaron yağını önermiş ameliyat olanlar denediniz mi siz ?
Geçmiş olsun ,ikinci kez mi karın germe ameliyatı oldunuz ? Nasılsınız şuan herşey yolunda mı eskiki yaşantınıza kısıtlama olmadan dönebildiniz mi ?Ben de aynı kremi kullanıyorum 4 şubatta 3 ay olacak benim.Ek olarak siliskar aldım ben dönüşümlü sürüyorum.Ben ilk ameliyatta hiç krem kullanmadım doktorum önermedi ama izim çok belliydi bu kez düzenli sürüyorum 1 ay olacak baya farketti inşallah sıkılıp düzeni bozmam
Ben sürekli yüz üstü uyuduğumdan bu süreçte nasıl zorlanıyorum anlatamam geçecek yakında diye kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Sizlerden fikir alıp aynı şeyleri yaşamak da iyi geliyorBen de dizlerimi kırıp yan tarafa 2 yastık koyup hafif o tarafa doğru eğim alıp hafif yan yatmış oluyordum beni baya rahatlatıyordu,benim doktorum her zaman hafif yan yatabilirsiniz demişti.Sırt üstü uyuyamadığım zaman bu şekilde yapıyordum
Ne zormuş bu iyileşme süreciHayatım inan iki haftadır yatıyorum. 14 aralıkta oldum operasyonu
Herşey yolunda gider güzel iyileşirseniz iyi ki oldum dersinizNe zormuş bu iyileşme sürecigözümü karartıp bıçak altına yatmaya benzemiyormuş . Ben hemen iyileşeceğiz sanıyordum yaa
Evet 2.benim,daha önce bahsetmiştim 5 yıl önce oldum ama pubis dikiş hizasında şişliğim kaldı bekledim ama düzelmedi eski fotomu bulursam eklicem buraya.Sonra tekrar olmaya karar verdim.genel olarak iyiyim,karnımın son hali nasıl olacak bekliyorum.doktorum 3 ay dolunca spora izin vereceğim dedi.Hergün 1 saat yürüyüş yapıyorumGeçmiş olsun ,ikinci kez mi karın germe ameliyatı oldunuz ? Nasılsınız şuan herşey yolunda mı eskiki yaşantınıza kısıtlama olmadan dönebildiniz mi ?
2. Ameliyatı olalı kaç gün oldu?Evet 2.benim,daha önce bahsetmiştim 5 yıl önce oldum ama pubis dikiş hizasında şişliğim kaldı bekledim ama düzelmedi eski fotomu bulursam eklicem buraya.Sonra tekrar olmaya karar verdim.genel olarak iyiyim,karnımın son hali nasıl olacak bekliyorum.doktorum 3 ay dolunca spora izin vereceğim dedi.Hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
Evet cok zor özellikle bebeğin varsa daha bir zorNe zormuş bu iyileşme sürecigözümü karartıp bıçak altına yatmaya benzemiyormuş . Ben hemen iyileşeceğiz sanıyordum yaa
Çok şükür canım çok sevindim senin adınaKızlar cıktım kontrolden. Artık 1.5 ay gibi oldu 5 hafta bitti. İz kremine baslıyoruz. Dikis ipi eline gelirse cekebilirsin korkma dedi . Tüm riskler kalkmıs. Bebegimi kucaklayabilirmişim ama cok zorlamadan kendimi, uzun süre degil. Bir hafta sonra 6. Haftada korseler cıkacakmıs. Sabah aksam takmayacagım. Ama istersen ihtiyac duyarsan takabilirsin yine istediğin zaman dedi. Cok alıstım nasıl olcak bilmiyorum. 3 hafta balensiz sporcu sütyeni takacakmısım. Gögsümün biri oturmmamıs henüz. 3 hafta sonra oturur dedi. İz kremi contraktubex verdi sabah aksam 2 ay kullancakmısım. Bu arada özel hayata müsade etti ancak hastayım
4 Kasım da oldum,3 ay olacak2. Ameliyatı olalı kaç gün oldu?
Kesinlikle benim evde de 3 tane var çok küçük değiller ama onların da düzeni bozuldu etkilendiler.Evet cok zor özellikle bebeğin varsa daha bir zor
Maşallah sizeEvet 2.benim,daha önce bahsetmiştim 5 yıl önce oldum ama pubis dikiş hizasında şişliğim kaldı bekledim ama düzelmedi eski fotomu bulursam eklicem buraya.Sonra tekrar olmaya karar verdim.genel olarak iyiyim,karnımın son hali nasıl olacak bekliyorum.doktorum 3 ay dolunca spora izin vereceğim dedi.Hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
1 haftadır dik yürüyorum ama onda bile tam dik değilim bence alışmış vücut istemeden kamburlaşıyorum. Darısı sizin basınıza inş.Çok şükür canım çok sevindim senin adınainşallah biz de tüm risklerin kalktığı günleri görürüz sen ne kadar süre eğik yürüdün, tam ne zaman dik yürümeye başladın?
Biri 1.5 yasındaKesinlikle benim evde de 3 tane var çok küçük değiller ama onların da düzeni bozuldu etkilendiler.
Sizinkiler küçükse daha zordur eminim
Yok canım gazlı bez koymuyorum. Sürüyorum sonra o kuruyana kadar bekliyorum, kuruduktan sonra kıyafetimi çekiyorum üstüne. İlk zamanlar 3 olmasa bile mutlaka 2 defa sürdüğünüzden emin olun derim.3 kezmi aman tanrım gazlı bezde koyuyor musun. 6 ay gunde uc kez bıkar insan ama ya
Zam gelmiş demekkiEn son sordugumda 650 dediler. Su bantlarıda merak ediyorum nasıl acaba
Geçmiş olsun , ben de hastaneyken büyük abdeste çıkamadım asla zorlama dedi hemşireler lavman yapıldı mecburen sonrasında düzene bindi lifli gıdalar ve bol su içerekKızlar afedersiniz ama siz ne zaman büyük tuvalete çıkmıştınız. Ben dün sabah oldum ameliyatı gaz çıkışı var ama büyük tuvalete çıkamadım daha. Korse çok sıkıyor ya o bağırsak hareketlerini engelliyor mu acaba?