- Konu Sahibi miaselinam
Allah bağışlasın , hayırlısıyla siz zor dönemi atlattınız inşallah bundan sonrası daha kolaydır. Küçük olanı kucağınıza alıyor musunuz ? Daha erken mi kucaklaşmak içinBiri 1.5 yasında biri 9 a gırcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın , hayırlısıyla siz zor dönemi atlattınız inşallah bundan sonrası daha kolaydır. Küçük olanı kucağınıza alıyor musunuz ? Daha erken mi kucaklaşmak içinBiri 1.5 yasında biri 9 a gırcek
Valla doktor ıkı ay demıstı. Bir bucuk ay olacak hemen hemen bu hafta cok rahat aldım agrı hıssetmedım. 1 hafta bile farkediyor . Geçen hafta agrı oluyordu. Basladım ben taşımaya.Allah bağışlasın , hayırlısıyla siz zor dönemi atlattınız inşallah bundan sonrası daha kolaydır. Küçük olanı kucağınıza alıyor musunuz ? Daha erken mi kucaklaşmak için
Maşallah maşallah dikkat edin yinede Allah esirgesin herkesiValla doktor ıkı ay demıstı. Bir bucuk ay olacak hemen hemen bu hafta cok rahat aldım agrı hıssetmedım. 1 hafta bile farkediyor . Geçen hafta agrı oluyordu. Basladım ben taşımaya.
amin cnm hepimiziMaşallah maşallah dikkat edin yinede Allah esirgesin herkesi
Ameliyattan 2 gün sonra çıkardılar benim deKızlar ameliyat çorabını ne zaman çıkarttı size doktor?
Ayyy bilemiyorum ki canım benim yarın bir hafta olacak ameliyat olalıKızlar benim bantlarım size söylemiştim ya 21. gün kontrolünde açılacak diye üzerinede su geçirmez bant yapıştırdılar , şimdi sorum şu o su geçirmez bantlarım düştü .
Göbeğim açıkta dikişleri görebiliyorum, kapatmam mı lazım yoksa kalsın mı açık ? bide banyo falan yaparsam sudan dikişler kötü etkilenir mi fikriniz var mı ? miaselinam G Gulzuhal
Ben sizi daha önce ameliyat oldunuz da iyileştiniz sanıyordumAyyy bilemiyorum ki canım benim yarın bir hafta olacak ameliyat olalı
Doktoruna danışman çok daha sağlıklı olur. Bende sadece bantlar vardı ve onlarla duş alabilirsin daha sonra dön makinesi ile kurut demişti doktor bana ama ben yinede dikişleri riske atmamak için o bantların üzerine 2 hafta su geçirmez bant yapıştırarak banyo yaptımKızlar benim bantlarım size söylemiştim ya 21. gün kontrolünde açılacak diye üzerinede su geçirmez bant yapıştırdılar , şimdi sorum şu o su geçirmez bantlarım düştü .
Göbeğim açıkta dikişleri görebiliyorum, kapatmam mı lazım yoksa kalsın mı açık ? bide banyo falan yaparsam sudan dikişler kötü etkilenir mi fikriniz var mı ? miaselinam G Gulzuhal
Ameliyatın 2. Günü çıkarttıKızlar ameliyat çorabını ne zaman çıkarttı size doktor?
Tşk ettim bugün gidiyorum kontrole bakalım ne diyeceklerDoktoruna danışman çok daha sağlıklı olur. Bende sadece bantlar vardı ve onlarla duş alabilirsin daha sonra dön makinesi ile kurut demişti doktor bana ama ben yinede dikişleri riske atmamak için o bantların üzerine 2 hafta su geçirmez bant yapıştırarak banyo yaptım
Lavaboya kendim gidiyorum. Mayo korse var üstümde, drenler cumartesileri sabah çıkacak nasipse 9. Günümde ama korkuyorum acıyor mu çıkarken?Ben sizi daha önce ameliyat oldunuz da iyileştiniz sanıyordum
Çok geçmiş olsun nasıl
Korkma tatlım çok kısa sürüyor acısı dayanılmayacak bi acı değil.Lavaboya kendim gidiyorum. Mayo korse var üstümde, drenler cumartesileri sabah çıkacak nasipse 9. Günümde ama korkuyorum acıyor mu çıkarken?
Mayo korse kullanışlı mı ?Korkma tatlım çok kısa sürüyor acısı dayanılmayacak bi acı değil.
Mayo korse süper birşey tam kombin ameliyat köşesi, ben rahatım alttan çıtçıtlı popo falan acayip sıkıp şekillendirdiMayo korse kullanışlı mı ?
Aynen canım ard arda . Mayo korse iyimiş o zaman benimki katlanıyo saçma sapan yukarı falan kalkıyo saçma sapan ay 1 ay daha kalacak benimkiler
Bütün korse öyle iyi oldu ki rahatım yerinde gerçekten çelik korse imiş, inşallah bende cumartesiyi en hafif şekilde atlatırım artık banyo yapmak istiyorum Recep İvedik gibi mendille temizlenmek çok komikAynen canım ard arda . Mayo korse iyimiş o zaman benimki katlanıyo saçma sapan yukarı falan kalkıyo saçma sapan ay 1 ay daha kalacak benimkiler