- 19 Haziran 2021
- 40
- 22
- Konu Sahibi kahvekokusu7
Merhaba 2. Dikiş yapıldığında sıkıntı yaşadınızmı? Hemen kapandımı benim yaramıda yeniden dikecekBenimde böyleydi. Tekrar dikiş attı bana. Dün 1 .ci yılım bitti. Şu an daha iyiyim Elhamdülillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2. Dikiş yapıldığında sıkıntı yaşadınızmı? Hemen kapandımı benim yaramıda yeniden dikecekBenimde böyleydi. Tekrar dikiş attı bana. Dün 1 .ci yılım bitti. Şu an daha iyiyim Elhamdülillah
Çok sevindim hayırlısı ile bitsin gitsin İnşaAllahhepinize çok teşekkür ederim kızlar. Doktorumla görüştüm. Antibiyotiğe başlıyorum ve bittiğinde de kabukları kaldırıp yeniden dikiş atacak. İncecik bi çizgi olacak merak etme dedi. Ben sonuçları yine paylaşırım sizle
Merhaba, cok gecmiş olsun.Yağlı krem yaranın kapanmasını engeller benim bildiğim. Bence dr a bir daha danışın. Yanliş anlamayın başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum Benim kedim var kedim karnından ameliyat oldu dikişleri tutmadı ben de kendimce dezenfekte edip Krem sürdüm merhem merhem sürdüm yani daha sonra tekrar veterinere götürdüm veteriner görünce çok kızdı bu tür merhemler kremler yağlı olduğu için dikişin kapanmasına engel olur bir daha böyle bir şey yapmayın diye beni uyardı . Siz sadece temiz tutun demişti. yani Sakın yanlış anlamayın sizi bir kedi ile kıyaslamıyorum ama Sonuçta kedinin de karnı deriden oluşuyor. Bence siz doktorunuzla bir daha görüşün yara büyümesin daha çok.Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Gece vakti yaralı göbeğimi izlerken ne iyi geldi bu uzun mesajınız. Allah razı olsun. Burada çok yeniyim ama hepiniz gerçekten kız kardeş gibi davrandınız. En yakın en samimi arkadaş ortamında gibi hissettim var olunCok üzüldüm genelde sigara içenlerde korse giyince oluyor yara kapanma sorunu karın germede ikisi dolaşım problemi yaratıyor. Ama kapanacak, kapanmayan yara olmaz diabet vs yoksa fakat bekleyeceksiniz bir süre önce nekroz sınırları belli olmalı ona göre dr temizleyip yeni dikiş atacak. Aksi halde doku ölümü bitmeden dikerse tekrar eder tekrar acılır. Cogu kişi de böyle sorunlar oldu hepsi ikinci dikişle kapandı. Ben sigara içtigim için doktor korse giydirmedi bir ay baktı dolaşım ok korseye izin verdi. Doktorlar korseyi kanama olmasın diye israrla giydiriyor fakat korse de dolaşımı bozuyor malesef hele sigara varsa iki katı sıkıntı cıkıyor. Sabırlı olun müsade edin önce nekroz doku sınırını cizsin vucut sonra tekrar dikilir. Bunlar istenmeyen ama olagan şeyler. Gecmiş olsun canım
Estağfurullah ne kadar nazik ve incesiniz Evet doktorum krem sürmememi yaranın kurumasını ardından müdahale edeceğini söyledi. Yukarıda bir hanımefendiye yazmıştım fiyatı. Ama bizimki dost hesabı oldu. Ortak tanıdıklarımız çıktı. Çok teşekkür ederimMerhaba, cok gecmiş olsun.Yağlı krem yaranın kapanmasını engeller benim bildiğim. Bence dr a bir daha danışın. Yanliş anlamayın başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum Benim kedim var kedim karnından ameliyat oldu dikişleri tutmadı ben de kendimce dezenfekte edip Krem sürdüm merhem merhem sürdüm yani daha sonra tekrar veterinere götürdüm veteriner görünce çok kızdı bu tür merhemler kremler yağlı olduğu için dikişin kapanmasına engel olur bir daha böyle bir şey yapmayın diye beni uyardı . Siz sadece temiz tutun demişti. yani Sakın yanlış anlamayın sizi bir kedi ile kıyaslamıyorum ama Sonuçta kedinin de karnı deriden oluşuyor. Bence siz doktorunuzla bir daha görüşün yara büyümesin daha çok.
Bir de şunu söyleyeyim Ben de düşünüyorum Bu ameliyatı olmayın ama fiyatları konusunda internette pek bir şey bulamadım sizin ameliyat fiyatınız ne kadardır sakıncası yoksa söyler misiniz
Güzel sözlerin için diğer arkadaşlar adına da teşekkür ederim. Bu ameliyat sonrasında iyileşme hayli uzun ve zorlu bir sürec. O yüzden moral çok önemli, yara açılabilir seroma olabilir, ilk zamanlar karnınızın ve dikişinizin görünümü, şekli, yeri sizi üzebilir. Ama hepsi değişiyor sabırlı olun ve iyi beslenin ama lütfen kilo almamaya calışın iyileşirken.Gece vakti yaralı göbeğimi izlerken ne iyi geldi bu uzun mesajınız. Allah razı olsun. Burada çok yeniyim ama hepiniz gerçekten kız kardeş gibi davrandınız. En yakın en samimi arkadaş ortamında gibi hissettim var olun
Çok geçmiş olsun banyodan sonra saç kurutma makinasıyla kurulayıp batikon sürünSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Şimdi nasıl oldunuz merak ettim benimde böyle sizin gibi açılmıştı tekrar dikiş attı doktorum şimdi tuttu çok şükürGece vakti yaralı göbeğimi izlerken ne iyi geldi bu uzun mesajınız. Allah razı olsun. Burada çok yeniyim ama hepiniz gerçekten kız kardeş gibi davrandınız. En yakın en samimi arkadaş ortamında gibi hissettim var olun
Çok şükür kapandı iz için contractubex ve bepantenin skarjelini kullanıyorum. Karnımdaki ve dikiş üzerindeki sert yerlerede kantaron yapıyla masaj yapıyorum. Gerçekten o masaj karın kaslarıma ve gerginliğimede iyi geliyor. Son düzlükteyim. %85 iyileştim. Şimdi ödemlerin erimesi ve hafif kalan gerginliğimin geçmesini bekliyorum Sabır işiymiş bu hakikaten Sizede sağlıklı günler diliyorumŞimdi nasıl oldunuz merak ettim benimde böyle sizin gibi açılmıştı tekrar dikiş attı doktorum şimdi tuttu çok şükür
Merhaba, dik yürümeye başladınız mıÇok teşekkür ederim Gördü görmez mi kaç kere. İyileşecek zamanla diyor kapanacak diyor başka da bişey demiyor.
Evet dik yürüyorum artıkMerhaba, dik yürümeye başladınız mı
Teşekkürler.Merhaba, dik yürümeye başladınız mı
Ya sen de baya ugraşmıştın ben ameliyata karar vermeye sürecinde yazdıklarını sıkı takip etmiştim ama şükür bitti gittiBenimde böyleydi. Tekrar dikiş attı bana. Dün 1 .ci yılım bitti. Şu an daha iyiyim Elhamdülillah
cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallah sizi korkutmak istemem ama doktorunuzun normal dedigini yazmissiniz? ben böyle bir seyi ilk defa gördüm. Doktorunuz kim ? ameliyati sicaklardami oldunuz?Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Saolun çok şükür iyiyim artık dün ilk denizime de girdim biraz yaraların kurumasını bekledi müdahale etmek için. Antibiyotik verdi. Ameliyat sonrası olabilecek bir durum halledemeyeceğimiz birşey değil dedi. Şimdi o görüntüden eser kalmadı Evet Türkiyenin en sıcak şehirlerinden birinde sıcak günlerde oldum. Doktor adı maalesef verememcok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallah sizi korkutmak istemem ama doktorunuzun normal dedigini yazmissiniz? ben böyle bir seyi ilk defa gördüm. Doktorunuz kim ? ameliyati sicaklardami oldunuz?
arastirma yaptiginizda sizede doktor adi maalesef verilemedimi? Bu benim bu forumda galiba hic bir zaman anlayamayacagim "insanlik" anlayisi neyseSaolun çok şükür iyiyim artık dün ilk denizime de girdim biraz yaraların kurumasını bekledi müdahale etmek için. Antibiyotik verdi. Ameliyat sonrası olabilecek bir durum halledemeyeceğimiz birşey değil dedi. Şimdi o görüntüden eser kalmadı Evet Türkiyenin en sıcak şehirlerinden birinde sıcak günlerde oldum. Doktor adı maalesef veremem
Ben de geçtiğimiz yıl Haziran ayının sıcak günlerinde ameliyat olmuştum ve dikişlerim iltihap kapmıştı tekrar dikiş atılmıştı bana zor günler geçirsem de ben doktorumdan çok çok memnunum çünkü doktorum ile ilgili olan herhangi bir sorun yok ben seve seve doktorumun adını verebilirim herkese de tavsiye ederim profesör doktor Serdar nasırSaolun çok şükür iyiyim artık dün ilk denizime de girdim biraz yaraların kurumasını bekledi müdahale etmek için. Antibiyotik verdi. Ameliyat sonrası olabilecek bir durum halledemeyeceğimiz birşey değil dedi. Şimdi o görüntüden eser kalmadı Evet Türkiyenin en sıcak şehirlerinden birinde sıcak günlerde oldum. Doktor adı maalesef veremem
Benimde karin germe yaptıralım 5 ay bitti yaralar 1 ay sonra kapanmaya basliyor doktor hiç pansuman yapma dwdi 2 hafta sonra yara izi için ilaç ve band kullandımSelam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir